torstai 31. lokakuuta 2013

Hammaskiukku lähti kotimatkalle

Moikka! 

Tein pari päivää niin paljon töitä tuon linkitä blogisi- postauksen eteen, vaikka ei se varmaan päällepäin näykään. Mutta niin monta tuntia vietin sen parissa, että en ole oikein muuta kerinnyt tekemään ns. sillä omalla ajalla (eli kun Jasper on nukkunut päikkäreitä tai yöunta) ja olen valvonut blogien parissa niin sairaan myöhään, että päätinkin nyt pikapostailla & pitää sen jälkeen loppupäivän ''vapaata''.
 No ei nyt kuitenkaan mitään sen kummallisempaa ole suunnitelmissa; katson salkkareita rauhassa molemmilla silmillä, yritän järjeställä meidän pikkulomaa ainoana aukiolevana välilehtenä & menen aikaisemmin nukkumaan. 
  Mulla olisikin monenmonta suunnitelmaa ja luonnosta postauksia varten! Onneksi rakastan tehdä muistiinpanoja & listoja, muuten en tietäisi mihin kaikki ajatukset päästäni saisin ja ilman niitä räjähtäisin varmaan stressioireisiin.. :-D Kysymyspostauksen kysymyksiin alan ainakin vastailemaan viikonlopun aikana. :)





Mutta ei muuten mitään ihmeellistä oikeastaan, meille kuuluu ihan hyvää & Jasperin kiukuttelut on onneksi nyt oikeastaan loppunut taas täysin. Voin huokaista ja sanoa; poika on taas ihana, tyytyväinen & rauhallinen oma itsensä! Syykin on aikalailla selvä; vihdoinkin ylhäälle puhkesi etuhampit. Nyt hampaita löytyy siis jo 7kappaletta!  
Jasperin ikäistä kuvattaessa saisi kyllä olla aikamoinen säkä, jos onnistuisi saamaan ylähampaistakin kuvaa, sillä alahampaistakin on vaikea saada kuvia.. Vaikka Jasper nauraaröhöttääkin koko ajan, niin ei onnistu ei. Tai sitten kuvat on maailman ihanimpia; tärähtäneitä ja heilahtaneita...

 Tässä kuvassa kuitenkin näkyvät kaikki 3 alahampia. :)

<3: meeri


 

Pojan ja äidin joululahjaTOIVEET

Jasperille

- Kunnon satukirjoja tai tarinakirjoja.. Haluaisin lukea Jasperille paljon enemmän, mutta meidän kirjavarastot on vielä melko pienet..
- Talvitöppöset/kengät, villasukkia
- 86/92cm vaatteita
-Keinu
-Leluja
-Päiväpeitto
-Uusi matto, säilytysrasioita, saunatakki, aluslakanoita, jokin kylpyalusta/matto, verhojen ompelu(...), lusikoita, lautasia, mukeja, korvakuumemittari (xd)


Minulle
-Guessin lompakko
( alla muutama ihana vaihtoehto  satunnaisessa järjestyksessä: )
 yksi 
-Parturi
-Lehtiteline
-Sänky, ruokapöytätuolit, DVD-hyllyt (nää on kyllä mun ja Samin yhteisiä toiveita meiltä itseltämme XD)
-Uudet koristetyynynpäälliset, lakanoita, makkariin verhot, 3 teetettyä taulua, puhelimenkuoret
-PEILI (Sami hajotti muutossa mun peilin, enkä ole vieläkään saanut uutta...)

 -Kattila, paistinpannu, veitsisarja
-Olohuoneeseen uusi kello (''vanha'' meni rikki)
-Lahjakortti esim. H&M, Vero Moda, Lindex tai KappAhl
 PAKKO nyt selventää, ennen kuin tulee nipotusta/ennen kuin joku ajattele jotakin ''pahaa''. Siis en todellakaan esimerkiksi odota kuin tasan tarkkaan ja pelkästään Samilta(tai hänen luvallaan itseltäni itselleni) ''lahjoja'' ja vain n. 1-3 lahjaa! Kirjoittelin enimmäkseen siis juttuja, mitä me tarvittaisiin, toki muutama oli sellainen minkä haluaisin vain itsellenikin, omaksi mielekseni. Kuten parturi, ja lompakko (nykyinen kyllä on jo hajalla).. Ja en haluaisi saada mitään ns. turhaa, vaan toivon että rahat menisivät johonkin oikeasti hyödylliseen käyttöön/ostokseen/mitä me muutenkin tarvittaisiin.
Ja Jasperin listaan kirjoittelin juttuja, mitä aiotaan hänelle ostella tai vinkiksi esimerkiksi mummulle, jos hän haluaa ostaa jotakin tarpeellista. Tokikaan ei noita kaikkia osteta Jasperille, ja jos rahat eivät salli niin unohdetaan noita käytäntöostoksia ja keskitytetään antamaan Jasperille hänen itseään mielyttäviä lahjoja, eli leluja. Tärkeintähän on, että Jasperilla on ihana, täydellinen, paras ensimmäinen joulunsa! <3

Ensiksi ajattelin etsiä & lisäillä kaikista kuvia, mutta ajattelin päätyä tälläiseen helppoon listaan, jota voin tarvittaessa muutella/lisäillä juttuja! Varsinkin, kun tuskin tässä äkkiseltään muistin kaikkia juttuja..

<3: meeri

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Linkitä blogisi - 8 PARASTA LÖYTÖÄ

Olipas urakka! Nimittäin olen nyt pari päivää, aina kun on vain ollut mahdollista olla koneella, selannut teidän ihanien ihania ja valloittavia linkittämiänne blogeja lävitse!

Vaikka olenkin jo käyttänyt teidän blogien tutkiskeluun moonta tuntia aikaa, niin harmittaa koska silti tuntuu, etten ole vielä kerennyt tutustumaan mihinkään niistä kunnolla.. Löysin monta uutta, potentiaalista blogia luettavaksi! Monen lukijaksi liityinkin eittämättä. Ja ihan varmasti joka ikiseen blogiin palailen vielä tylsyyden iskiessä tutustumaan paremmin & huolellisemmin!

Ensiksi ajattelinkin, että postailen kaikista uusista kivoista löydöistä, mutta sitten listasta olisi tullut loputon. ;-) Joten päädyin valitsemaan 8 blogia esittelyyn! (ihan sen takia 8, koska kello oli juuri päätöstä miettiessä kahdeksan minuuttia yli tasan.. x) Karsiminen (jopa) siihen kahdeksikkoon oli haastavaa, varsinkin näin lyhykäisellä tutustumisella. Mutta lopulta päätökseen vaikuttivat hyvinkin yksiselitteiset asiat, kuten blogin ulkoasu, uusimmat postaukset, kuvat & yleinen mieleenpainuvuus.

Tässä ne nyt ovat, 8 uutta ihanaa blogia mun lukulistalla (blogeihin pääset kuvista!): 



http://www.toiveenatoukka.blogspot.fi/
 33-vuotias äippä & puolivuotias pikkuprinsessa! Tämä blogi vei heti mun sydämen, ja pieni neitikäinen on niin suloinen tapaus. Ulkoasu on selkeä, tosi simppeli eikä millääntavoin liian sekava. Suskun teksti on helppolukuista. Ihastuin kovasti! ❤

http://kickstartmyheartiina.blogspot.fi/
 Ihanan, persoonallisen tyylin omaava nuori neitokainen. Päheet blondit hiukset, hyvin yhdisteltyjä asukokonaisuuksia & mielettömän upeita ja tunnelmallisia kuvia. Rohkea massastapoikkeava mimmi. Ei enempää selittelyjä kaipaa! ❤


http://www.ninedayswonder.net/
 Jos et ole vielä tänne blogiin löytänyt, niin nyt viimeistään on aika! 21-vuotias mutsi & kaksi pientä, erittäin suloista poikaa. Jopa niin suloisia, että ensimmäistä kertaa varmaan eläissäni kiljaisin ääneen (tuntemattoman) vauvan kuvan nähdessäni! Niin valloittavia pikkuisia. Ja juuri sopivassa (=samassa meidän kanssa) iässä sekä mamma että pienempi poitsu! ;-)

http://mammavaara.blogspot.fi/
Kolmen pikkuisen raskaana oleva mammeli! Lapset 10v, 7v & 6kk. Blogin ulkoasu on omaan silmääni miellyttävä; selkeä & helppolukuinen. Näin äkkiseltään katsottuna kuvia ei ole niin runsain mitoin, mutta se ei minua haittaa. Ihanaa välillä löytyy blogeja, joita ei ole täytetty jättikuvilla ylhäältä alas asti. Ihania kuvia siis löytyy, mutta ei mitenkään liiaksi asti! Minä tykkään.❤

http://sisuvoima.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittelee kolmen lapsen äiti. Pääosassa on kaksi veljestä; Sisu (s.04/10) ja Voima (s.05/12). Haasteita ei ainakaan puutu pienten poikien ja äidin elämästä. Blogi onkin ihanan kaunistelematon, ns. arkinen ja ennenkaikkea AITO. Selkeitä kuvia, joita on kiva katsella. Kaksi pientä suloista sissiä ja heidän ylpeä äitinsä= rakkautta. ❤

http://lavillavv.blogspot.fi/
 Nimensä mukaisesti; viisipäisen perheen arkea! Kolme todella suloista & kaunista lapsukaista ikähaarukalla 1-6 vuotta. Mukava ulkoasu & pirteät kuvat. Tekstikin laadittu mukavan rennolla otteella helposti luettavaksi. Ilolla jään seurailemaan! ❤

http://emmmanora.blogspot.fi/
 Parikymppinen kuvankaunis nainen kirjoittelee pienen pojan kanssa elämisestä yh-äippänä. Vaikka en yleensä kiinnitäkään (ihmisen) ulkonäköön huomiota sen kummemmin, varsinkaan ensimmäisenä asiana, niin täytyy se kai nyt kyllä myöntää, että ensimmäiset ajatukset oli ''onpa siinä kaunis tytsy!'' Pieni poikakin on kunnon komistus! Kuvat ovat ihanan tunnelmallisia & aitoja. Blogista löytyy myös treenijuttuja, tykkään kovasti! ❤

http://odotusta-jonna.blogspot.fi/
 Blogin takaa löytyy 2vuotiaan kauniin tyttelin äiti, joka odottaa joulukuussa syntyvää pienokaista. Blogi on täynnä kauniita kuvia kauneista ihmisistä, sekä ulkoasu on muutenkin kaikinpuolin kaunis & tyylikäs. Yksi sana kuvastaa siis tätä blogia paremmin kuin mikään; kaunis! ❤

 PS. Kiitos vielä kaikille oman bloginsa linkittäneille! Itse löysin siis monta uutta seurattavaa blogia! Harmi kun en nyt kaikista hyvistä voinut millään tehdä esittelyitä. Toivottavasti joku muukin sai tästä mun urakasta jotakin irti; eli uutta luettavaa & tutkittavaa. Enjoy!

PPS. En kerinnyt saamaan kaikilta vastausta/lupaa bannerikuvien julkaisuun, joten jos minulla ei ollut lupaasi julkaista kuvaasi, niin ilmoitahan minulle ensisijassa niin korjaan vääryyden pikimmin!

<3: meeri

tiistai 29. lokakuuta 2013

50 lukijaa!



Siis wau, melkeen meni itelläkin sormet äsken suuhun, kun kirjauduin bloggeriin... Siis mulla on pelkästään bloggerinkin kautta jo yli 50 lukijaa!! Siis ihan uskomatonta!
 En olis neverever uskonut, ihan rehellisesti en olisi ikinä uskonut saavani edes kymmentä lukijaa. Varsinkaan kun ottaa huomioon kaiken, esimerkiksi sen, etten ole edes mainostellut blogiani (muuta kuin fb:ssä).

Ootte ihan huippuja, nöyrä kiitos teille kaikille!! Arvostan teistä jokaista, ja ootte jokainen ihan mielettömästi piristänyt mun päiviä.

Ja nyt mä lupaan, että sitten VIIMEISTÄÄN jos joskus on 75 lukijaa täynnä, niin järjestän teille jotakin kivaa arvontaa kiitokseksi! ;-)



PS: Näitä Jasperin kuvia tulossa myöhemmin lisää♥
PPS: Illalla alan käymään linkittämiänne blogeja läpi, että jos et vielä ole käynyt linkittämässä (pari postausta taaksepäin) mulle omaa blogiasi, niin hophiphop nyt on viimeinen tilaisuus!


<3: meeri

maanantai 28. lokakuuta 2013

Kokkikoulu: älä koskaan tee näin

Mä oon maailman paras leipomisessa. No ei nyt kai, vitsi. Mutta oon mä nyt normaalisti vähän parempi.. kuin eilen. Eilen ei tainnut mennä kaikki ihan nappiin, vaikka normaalisti kyllä onnistun edes suhteellisen hyvin kaikissa leipomisissa & ruuissa mitä väsäilen..

Eilen aamulla katoin vahingossa jotakin leipomisohjelmaa puolella silmällä telvisiosta. Yllättäen mulle tuli suuri leipomisvietti & makeanhimo. No eihän täällä ollut mitään valmista hyvää, eikä myöskään hiivaa, kananmunia, suklaata yms., jotka olisi tehnyt mun leipomispäätöksestä helpon. 

Päädyin sitten piirakkaan, ja täytteeksi mietin niitä ''makeita'' juttuja  mitä sattui juuri silloin täältä löytymään; eli pakastevadelmia, banaania, omenaa tai viime kesän mansikoita pakkasesta. Ajattelinpas sitten, että mansikat on niin ihania & en ole niitä vielä ikinä piirakassa käyttänyt.

Noh, taikina oli hyvä ja onnistunut (meinasin syödä sen jo valmistusvaiheessa kokonaan....).

Ja kyllä piirakka ihan hyvältä näyttikin vielä kun otin sen uunista pois. 


Jasper meni justiin päikkäreille & mä ajattelin äkkiä kiiruhtaa suihkuun. Suihkusta tullessa aloin innoissani syömään kakkua.. Mutta mikä oli todellisuus? 


Reunat oli ookoot, mansikat oli ihan hyviä. Mutta se koostumus. Anto olla sitten viimenen kerta kun käytän jäisiä mansikoita missään piirakassa.. Laitoin muka niiiin paljon sokeriakin keräämään sitä nestettä, että pelkäsin sitä jopa olevan liikaa. Piirakka oli jopa ''yliaikaa'' uunissa.
Hyvät reunat, löllö keskusta. Söin silti aika nopeaa tahtia puolet piirakasta (raskaus...). Toinen puolikas on muuten vieläkin jääkaapissa. Haluaako joku ''hyvin'' onnistunutta kakkua? Anyone?

 Tällänen vähän toisenlainen leipomisvinkki ;-) Ehkä mä vielä jaan joskus niitä oikeitakin... Mutta mun motto onkin: ellei koskaan tee virheitä, ei koskaan voi mitään oppiakaan.

<3: meeri

Väsyttää (rv 22+1)

Plääh. Sellanen olo mulla on just nyt, tai itse asiassa ollut jo muutaman päivän.. Ei vaan jaksaisi mitään, ei mitään pakollista, ei mitään ylimääräistä, väsyttää. Hemoglobiini aina niin matala muutenkin, ja nyt varmaankin jotkut supermatalat arvot..

Pää kyllä olisi täynnä ajatuksia, visioita, ideoita, miettimisiä, kaikkea. Pitäisi hoidella kaikkia asioita, hankkia juttuja, tehdä juttuja. Mutta ei vaan jaksa.. Ja mä homehdun tänne laiskuuteen & väsymykseen. Päikkärit sopii vallanmainiosti mullekin silloin kuin Jasperillekin. Toivottavasti huomenna olisi vaikka jo parempi päivä. 

Mikä ihmeen keskiraskauden väsymys tämä nyt on?! Mä luulin, että olin päässyt tästä jo.. Mikä avuksi? Hyvät vinkit kelpaa. Mulla on niiiin turvonnut, lihava, oksettava olo. Missä se viimeraskauden ''tunnen hehkuvani'' -keskivaihe on?!?!?

Mulla on niin monta suunnitelmaa tänne blogiinkin, mutta tänäänkään en ole ennemmin jaksanut edes avata konetta. Kiitos teille ihanille, kun jaksoitte linkitellä teidän blogeja edelliseen postaukseen! Niin ja jos et vielä linkittänyt, niin hophiphop linkittämään! Kunhan mä täältä nousen niin alan niitä käymään onneissani läpi.

En ole nyt muutamaan päivään jaksanut laittautua yhtään mitenkään. Tuskin edes pukea päälle, mutta tänään kuitenkin puin ja nappasin äkkiä pari masukuvaa (paskasen peilin kautta.. Thänks Japsinto<3). Masu on tuntunut kasvavan ihan hiiirmu valtavasti (ensimmäistä kertaa ikinä, mulle on alkanut tulemaan jopa selkä vähän kipeeksi kun kylvetän Jasperia..) & koko ajan saan potkuja osakseni. Mä en tajua, kuinka joku ei voi pitää (vauvan) potkuista?! Mun mielestä ne on ainakin niin ihania, vaikka välillä voikin vähän sattua. :') Kuolisin varmaan paniikkiin, jos vauveli ei jaksaisi ''muistuttaa'' itsestään<3
 
Todella hyviä, laadukkaita, hienoja, onnistuneita, upeita kuvia. Anteeksi siitä, mä lupaan vielä panostaa näihinkin JOSKUS.


Musta tuntuukin, että tästä on viimeaikoina tullut kunnon valitus-blogi. Toivottavasti teistä ei tunnu samalle!! Kyllä mä tästä vielä nousen- pitäis vaan löytää tekemistä, harrastuksia, kavereita & toteutella suunnitelmia.

<3: meeri

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

LINKITÄ BLOGISI!!

Mä kaipailisin uutta lukemista, joten nyt olisi SUN aika linkittää oma blogisi!
  Blogin aihealueilla & tyylisuuntauksilla ei ole mitään väliä, tykkään lukea kaikenlaisia blogeja, ihan laidasta laitaan.  Eikä lukijamäärillä tjms. ole mitään väliä myöskään. :)


Olisi ihan mahtia, jos jaksaisit kommentissasi edes muutamalla sanalla kertoa itsestäsi/blogistasi (ei siis pakollista kuitenkaan, pelkkä linkkikin riittää vallanmainiosti).
Ja mainitseppa myös saanko bannerikuvaasi/muita kuviasi mahdollisesti käyttää blogissani, nimittäin..
 valitsen sitten itse muutaman uuden lempparin ja teen niistä pienet ''esittelyt'' blogiini.
 

Innolla jo odottelen tutustumista uusiin blogeihin ja ennen kaikkea uutta lukemista!! Joten äkkiä siitä nyt linkittelemää ;-)

<3: meeri

lauantai 26. lokakuuta 2013

Talvihaalarin metsästystä- mielipiteitä otetaan vastaan!

Apua, tarvitsen teidän apua!! 
Kamala talvihaalarikriisistressi meneillään, pitäisi tämän viikonlopun aikana saada vihdoin ja viimein (joo tiedän, että olen hiukan myöhässä) tilattua Jasperille talvihaalari. Päätettiin Samin kanssa kuitenkin panostaa haalariin nyt sen verran, että se menisi (toivottavasti) vuoden päästä sitten melkein saman ikäiselle pikkuveljellekin. :-)

Mä hukun valinnanvaraan ja vaihtoehtoihin, enkä enää edes haluaisi löytää lisää vaihtoehtoja!! Tässä olisi nyt ainakin muutama potentiaalinen vaihtoehto, ja kysynkin teiltä, että MIKÄ NÄISTÄ ON TEIDÄN HENKILÖKOHTAINEN LEMPPARI? ONKO JOKU TEIDÄN MIELESTÄ EHDOTON NOUNOU? Mikä on hienoin? Kaikki mielipiteet & vinkit on enemmän kuin tervetulleita!!


1. mini rodini

2. molo

3. mini rodini

4. hummel

5. molo

6. mini rodini

7. paul frank

8. reima

Siinä siis muutama mun lemppari. Ehkä tällä hetkellä eniten mielessä on vaihtoehto 1., koska katselin sitä jo ennemminkin- ja nyt löysin sen vielä hiukan alemmasta hintaluokastakin!! En haluaisi mitään ns. perinteistä/yksinkertaista sinistä poikahaalaria tjms. Ja tiedän kyllä, että osa näistä on melko ''suosittuja'', mutta me asutaan niin keskellä ei mitäätä, että ei täällä kovin usein törmäisi samanlaisiin, tuskin koskaan. :-D

<3: meeri

perjantai 25. lokakuuta 2013

Perjantai pikaisesti + uusi hammas + ensimmäinen tukiseisoskelu

Perjantai-ilta? Taas? What?

En nyt jaksa mitään ihmeellisempää postausta tässä väsäillä, mutta muutaman jutun nyt ajattelin kerroskella & lisätä Jasperista muutaman ''sormiruokailu'' kuvan tältä päivältä. :-)

Tänään on ollut tosi rento päivä. Leipaisin sämpylöitä heti aamusta, ja niitä sitten mussuteltiin rauhassa, minkä jälkeen meninkin heti suihkuun. Käytiin kolmestaan pienillä ruokaostoksilla (ja ruokakauppaan upposi 99e.. hyi!!), eikä me varmaan pärjätä niillä edes muutamaa päivää...?! Piti ostaa Jasperille niin paljon ruokaa sekä itselle kaikkea perustarvikkeita kuten mausteita jne.
Samin & Jasperin leikkiessä siivosin myös koko asunnon huolellisesti lattiasta kattoon, taas leipomisräjähdyksen ja Jasperin sormiruokailuräjähdyksen jälkeen..

Sami on nyt käymässä kaverinsa luona, odottelen sitä kotiin & sitten syödään pitsaa. XD Pitsaperjantai. Uu! 

 Aivan hermona metsästää murupalleroita.. XD

 Mun rakkauteni!
 
 ''Osu ja upposi!''

 ''Mamma kato mun hampaita!!''

Jasperille oli muuten taas puhjennut uusi hammas, ylhäälle toinen etuhampi! Nyt hampaita löytyy varmuudella ainakin 6.
Ja Jasper nousi tänään IHAN ITSE ensimmäistä kertaa tukea vasten seisomaan!! Onhan se nyt hetken aikaa seisoskellut ties mitä vasten, jos minä tai Sami ollaan Jappu laitettu nojailemaan johonkin. Mutta tänään aamulla siis aivan itse :')

 Pullukkani.

''Voisikko jo lopettaa, mua väsyttää..'' 

Joo kyllä, ihanaa viikonloppua ihanaiset!!

<3: meeri

Muutkin seurantatavat

En olekaan tainnut tästä mainita vielä kertaakaan!
 Mutta tuli vaan yhtäkkiä mieleen, kun mun blogilla on kuitenkin vissiin suhteellisen monta anonyymilukijaa, tai teitä ketkä ette ole lainkaan rekistöröityneitä tänne bloggeriin. Meitä voi nimittäin seurata muuallakin!

Tämän blogin lukijaksi voi liittyä myös Bloglovinissa. Itse käytin Bloglovinia ennen oman blogin perustamista, pidin siitä kovasti & mielestäni se oli erittäinkin helppokäyttöinen sekä kätevä. Bloglovinissa lukijakseni voit liittyä helposti (=seuraa -nappula) ja Blogloviniin pääset suoraan kuvasta *klik*.



Meitä voi seurata myös Blogilistan kautta. Itse en ole sitä ikinä käyttänyt enkä osaa sen kummemmin selittää sen toimintaa tai käytäntöä, mutta meidän lukijaksi voi kuitenkin liittyä myös sielä! Suoraan tilauslakon Blogilistaan pääset TÄSTÄ.

Ps. Vaihdoinkin suunnitelmaa & kysymyksiä saa sittenkin laittaa tulemaan vielä niin kauan ennen kuin ehdin tekemään vastauspostauksen. Kysymyksiä voit laitella TÄÄLLÄ. Yritän kuitenkin mahdollisimman pian keretä vastailemaan!

<3: meeri

Rakenneultra Rv 21+1

Meillä oli rakenneultra siis maanantaina. Ja mun oliskin pitänyt tulla kirjoittelemaan jo aikaisemmin aiheesta, mutta en ole ikävä kyllä kerennyt tai kyennyt. Nimittäin ollaan sairasteltu koko perhe koko viikon flunssaa. Ensimmäisenä Jasperilla, sitten Samilla sekä myös mulla. Heti kun Jasperin flunssaisuus rauhoittui niin Samilla alkoi kunnolla se.. Mä olen itse päässyt (onneksi) melko vähällä ja yrittänyt hoidella siinä sivussa mun miekkosia. Mutta kuulumisia vaikka myöhemmin, nyt meidän yhdestä pikkuisesta lisää.



Maanantaina rakenneultrassa viikot vastasivat rv 21+1, eli tänään onkin jo rv 21+5Ärsyttää kun sielä oli joku harjoittelija pääsääntöisesti (kyllä siis pätevä kätilökin oli varmistamassa ultran aikana jne.), ja hän ei osannut sanoa oikein mikä se lopullinen laskettu aika nyt onkaan.. Noh, vajaa pari viikkoa vielä niin on oma neuvola & kysyn sitten sielä. Se on siis joko 7.3., 3.3. tai 2.3. Ja päätinkin, että en stressaa sillä mun aivoja mutta ajattelen neuvolaan asti, että se on toi 2.3. :-D

Kätilö myös muistutti koko ajan harjoittelijaa, että ottaa sitten paljon kuvia vanhemmille(=meille). Nojoo, eipä tainnut ottaa. Saatiin vain muutama erittäin huonolaatuinen kuva. (Sami kyllä huomasikin, että sillä loppu paperi siitä ''tulostimesta'' eikä tainnut osata vaihtaa sitä rullaa...) Harmittaa kyllä vietävästi, koska Jasperista saatiin silloin toosi paljon toosi hyviä kuvia. No onneksi nyt ei kuvien vähyys vienyt tietoa siitä, että kaikki on hyvinSamillakin meni jo vähän ultran jälkeen hermo mun voivotteluun, mutta kyllähän hän on oikeassa. Kerkeän saada vielä miljoonia kuvia mun pienestä vauvelista

No mutta tärkeintähän on tieto ja varmuus siitä, että kaikki oli hyvin vauvelilla. Just eikä melkein niin kuin pitääkin olla Ja se jos mikä, saakin mut todella onnelliseksi. Saatiin myös tietää vauvelin sukupuoli, siltä tiedolta ei kuulemma tälläkään kerralla voinut välttyä. Me saadaan siis toinen ikioma poitsu ja Jasper saa ihanan pikkuveljenIhanaa. Ei mitään valittamista! Todellakaan. Sami oli siis tällä kertaa oikeassa (mä uskollisena naisena veikkasin tyttöä, että oltaisiin saatu tasajako meidän perheeseen XD). Mutta onhan se nyt aivan selvää mun mielestä- mä oon just sellanen poikaäiti. Toivottavasti silti vielä joskus saan tytönkin!!
Mun mielestä siis ihmisestä, naisesta, äidistä näkee aikalailla heti, että onko hän ''poikien äiti'' vai ''tyttöjen äiti''. Ei nyt mitään ole sääntöihin kirjoitettu jne, mutta yleensä olen kyllä oikeassa EDES sen esikoisen suhteen. :-D 



Meillähän onkin poitsulle jo nimi valmiina!! Ja säästetään ainakin paljon rahaa, kun ei tarvitse ostella niin paljon uusia juttuja & tytöille muutenkin tuntuu löytyvän enemmän valinnanvaraa jne. Mä olisin muuten halunnut pitää tiedon salassa syntymään asti (niin kuin Jasperinkin kohdalla), mutta Sami ei suostunut tällä kertaa siihen ;( No ihan hyvä näin, niin ei tarvitse salailla tai väitellä mistään kenenkään kanssa. ;-D

En voisi olla tämän onnellisempi mun sisällä kasvavasta pikkumiehestä. Vielä pitäisi jaksaa odotella!! Alle 20 viikon kuluessa odotan tämän terveen poitsun tulemista luoksemme. Mutta onneksi HÄN muistaa koko ajan kuitenkin muistutella itsestään potkuin sekä liikkein, ettei mun tarvitse kovin huolissani olla ;-) Ja Jasperkin iloisena jo ''tervehtii'' takaisin pikkuveljeään. 

Me ollaan onnellisiaMikään ei mene oman perheen edelle, eikä mikään voi pilata tälläistä tunnetta, tälläistä onnea. Tästä on elämän tarkoitus tehty.

Ps. Ultrakuvat & masukuvia laitan kunhan ehdin niitä ottamaan/lisäilemään. Pusuja sinne kaikille ihanille ihmisille. *puspus*
 Me täällä yritetään parantua & menen nyt pyörittelemään nuo sämpylät loppuun ja palailen mahdollisimman pian taas blogin pariin!! (toivottavasti teksti ei ole täynnä virheitä, en nyt oikein kerkeä tarkastelemaan & kirjoittelinkin suhteellisen nopeasti..)
Oon muuten löytänyt todella monta hyvää, ihanaa, uutta tutustumisen arvoista blogia. Joihinkin olenkin kerennyt jo vähän perehtymään, mutten kommentoimaan. Joitakin olen ''pannut merkille'', mutta en kunnolla vielä tutustumaan. :(


<3: meeri (turvonnut, flunssainen, väsynyt mammeli)
 

tiistai 22. lokakuuta 2013

Uneton äidin sylissä

Koskahan olisi oikeasti ollut viimeksi sellanen päivä, että ollaan Jasperin kanssa kahdestaan koko päivä ja VAIN JA AINOASTAAN kotona? Ja siltikään en ole kerinnyt EDES harkitsemaan tietokoneen käynnistämistä saati sitten mitään muutakaan ''omaa''?  Öö.. NEVER. No kerta se on ensimmäinenkin. Vai miten sitä sanotaan? 

Tämä johtuu siitä, että Jasper ei nukkunut koko päivänä kuin TASAN yhdet päikkärit (miljoonista ''mä haluan nukkumaan'' esityksistä & miljoonista nukahtamisyrityksistä huolimatta) ja TASAN just silloin kun mä tein ruokaa. Miten just nimenomaan tänäpäivänä, kun meinasin aamullakin jo kuolla väsymykseen & suunnittelin koko päivän unihimot silmissäni ''sitten kun Jasper nukkuu, niin mäkin kyllä nukun!!''.

 (ps. on ne Jasperin ripset vieläkin vaan aivan uskomattomat. Niitä on yhteensä varmaan miljoona yhdes silmäs, täysin pikimustat & ylipitkät)

Sekä siitä, että äitin syli on maaaaaailmankaikkeuden paras & ihanin paikka, ja muut paikat on ihan pyllystä. Niin hellyyttävää, mutta niin raastavaa kun ei mitään saisi/voisi tehdä yksin eikä missään muualla jaksa toinen olla sitä sekuntia kauempaa.. Ja luoja auta, jos äiti menee vaikka vessaan tai jääkaapille tai mitä vaan, että on sen sadasosasekunnin poissa silmistä! Silloin aukeaa Jasperin suruhermot huolella. Se on vaan totuus, että pitää mun välillä tehdä jotakin välttämättömiäkin asioita, eikä ole yhtään kiva katsoa vierestä kun toista sattuu sydämeen ihan vaan senkin takia, että äiti ei halunnut tällä kertaa pissata housuun.  

 


Mutta kuitenkin on ollut ihan mahtipäivä (jos aamutinttailuja & ensimmäisiä raivokohtauksia ei lasketa..) !! Ollaan leikitty varmaan monta tuntia yhteensä ''piilosta'', naurettu, syöty, leikitty kaikilla leluilla, tanssittu, luettu kirjoja, halailtu ennätysmäärä, harjoiteltu kovasti istumista & sormiruokailtu. 

Onkos teidän pikkuiset kuinka äipän sylin perään tällä hetkellä?  


Niin, ja munhan piti tänään kirjoitella eilisestä rakenneultrasta. Mutta siirrän sen suosiolla huomiselle päivälle, että olen varmasti sitten skarppina & muistan kaikki asiat. Hihi. Ja ajattelinkin ehkä itsekin pian mennä jopa jo yöunille?! 


<3: meeri 

maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu

No onpas nyt tuntunut kiireiseltä viikonlopulta & pitkästä aikaan onkin pari postailematonta päivää takana (lukuunottamatta tietenkin eilistä pikaista nimpparipostausta)! Tuntui jo ihan hassulta olla tuollainenkin hetki erossa blogista, varsinkin kun olen tottunut jo vilkkaanpaan postaustahtiin.. Mutta tällä viikolla onkin tulossa vielä sitten vaikka ja mitä!! Mm. tämän päivän rakenneultrasta & kysymyspostauksen vastauksia.

Lauantaina herättelin Saminkin aikasin, että ehtisin tekemään kaikki jutut, joita olin suunnitellut. Aamulla siivoilujen & suihkun jälkeen äiti tuli meille. Mentiin sitten äitin kanssa Seppälään etsimään sille(EI mulle) vähän vaatteita. Löydettiin me onneksi edes jotakin sille, mutta itsellekin löysin valkoisen jakun, tosin ehkä hiukan liian ison(joka on ollut mun ostoslistalla ties kuinka kauan...), sekä pienen ''alus''hameen. Niin, ja äiti osti Jasperille nimpparipäivälahjan; ihanat housut!! Pienen shoppailukierroksen jälkeen käytiin ruokakaupassa & tultiin kotia. Äkkiä syötiin lämmintä sämpylää & lämmintä lihaa. Pakkasin Jasperin kamat ja Jasper lähti mummun mukana mummulaan. (..:-(..) 

 Kiitos mummu ♥!



Olisin ehkä antanut mielummin jopa Saminkin sinne hoitoon kuin oman pienen kiltin kultavauvani. Koko hoitoreissun ajan olikin kyllä niin ikävä, että huhhuh!!! Olisin voinutkin itkeä millä hetkellä hyvänsä ikävän takia.. No mutta pitkästä aikaan vietettiin laatuaikaa Samin kanssa & Jasper pääsi hetkeksi eroon suukottelevasta äipästään. Niin, ja meidän tarkoitus Samin kanssa oli siis juhlistaa vuosipäivääkin muutama päivä myöhässä (kun oikeana vuosipäivänähän sain olla aamusta iltaan yksin kotona Samin töiden/kurssien takia..).

 Meistä ei vaan voi saada mitään normaalia tai hyvää kuvaa.. Jos saan Samin olemaan kunnolla niin se naurattaa mua niin että mun pokka ei pidä ja näytän jollekin hullulle.. Ja jos pystyn olemaan edes jotenkin kunnolla niin Sami katsoo kieroon tai näyttää niin tylsistyneeltä, että ei mitään rajaa XD... Mun ihana mies silti

  Jasper olikin aikalailla vuorokauden poissa kotoa. Sillä välin siivoiltiin, nukuttiin paremmin kuin normaalisti(tai siis ainakin minä- Samihan nukkuu aina vklp paljon/pitkään..), käytiin Mariantallissa hamppariaterioilla (haaveilin kyllä myös jälkiruuasta, mutta saatiin harvinaisen paskaa palvelua näin suoraansanottuna, joten se jäi sitten siihen.. Ravintolassa ei ollut meidän lisäksi kuin toinen pariskunta (juuri kun lähdettiin tuli kolmas) sekä n. 8 hengen seurue.Niin ja oli sielä joku toinenkin ryhmä, mutta tarjoilija ei ainakaan käynyt kertaakaan sielä tms. Me oltiin Samin kanssa ensimmäisinä sielä & heti seurueen saapumisen jälkeen me ei saatu minkäänlaista palvelua.. Pääruokien syönnin jälkeen odoteltiin 45 min, ainakin, mutta sitten luovutettiin ja mentiin kassalle maksamaan ja lähdettiin pois, että ehdittäisiin elokuviinkin.. Samikin kysyi tarjoilijalta kassalla jotakin ''kiirellisestä illasta'' niin hän vastasi ''no ei mua paljon kiinnosta kun oon muutenkin väliaikainen työntekijä..''), käytiin Makuunista ostamassa yhteensä vajaalla 14 eurolla irtokarkkeja, mentiin elokuviin katsomaan Leijonasydän (melkein vuosi kulunut edellisestä elokuvareissusta!!), ajeltiin, katsottiin kotona elokuvaa tv:stä, järjestelin vaatteita myyntikuntoon, vaihdettiin lampunvarjostin, siivosin lisää, söin aamupalaksi karkkia, yritettiin (huom yritettiin) ottaa yhteiskuvia, laittauduin pitkästä aikaan, kävin piiiiitkässä suihkussa rauhassa, naurettiin, juteltiin, nautittiin..  


Ja huomasi kyllä heti sunnuntaiaamuna, että mun paapottava oli hoidossa... Nimittäin mun oli aivan pakko olla kiltti ja antaa Samin nukkua tooosi myöhään, keittää sille aamukahvit & laittaa aamusauna päälle herraa varten.

Päivällä sitten mentiin hakemaan poikamme kotiin, jota molemmilla tuntukin olevan jättimäinen ikävä! Eikä ollut kyllä mitään raasumpaa, kuin se kun Jasper näki meidän tulevan!! Ryömi täysiä mun syykkyyn ja oli niin onnesta soikeana. Kotimatkalla Jasper pääsikin ensimmäistä kertaa uuden turvaistuimen varjeluun. Ja voi luoja oli kiinnostavaa kun näki kunnolla pihalle, sekä ihanaa kun jalat eivät ottaneet seinään/joutunut olemaan koukussa.


Raasu oli vaan tullut vähän pipiksi kylässä, ensimmäistä kertaa nuhaa & vuotavaa nenukkia.. Ihka ensimmäistä kertaa siis mitenkään kipeä.. :/ Kotona onneksi voikin sitten jo paremmin.. Yöunille nukahtaminen kävi normaaliin tapaan ALUKSI, mutta yöunet eivät sitten nuhanenää tuntuneet oikein innostavan kun pieni heräili koko ajan ja itki unissaan.. :-( 
Jasper meni siis kuudelta jo nukkumaan, niin kuin normaalistikin, mutta heräili sen verran paljon, että lopulta lopullisille yöunille päätyi vasta joskus kymmenen aikoihin suurinpiirtein? Yölläkin sain aika monta kertaa käydä laittamassa tuttia suuhun & aamukin alkoi kuuden maissa (mikä ei kyllä haitannut tippaakaan koska munkin oli pakko nousta jo silloin & hyvä pakotuskeino saada Samikin ylös sängystä).
Ihan omana iloisena itsenään on jaksanut leikkiä ja syödä, eikä ole oikeasti kitissytkään yhtään tai mitään hereillä ollessaan. Nukahtaminen vain on ollut haastavaa ja välillä on heräillyt itkuunsa.. Toivottavasti Jasperin IHKAensimmäinen sairaus menee pian ohitse!! Onneksi ei nyt mitenkään valtavan kipeä toinen ole.. <3


Aikaisen aamun (ja vähäisten yöunien..) ansiosta ei olla jaksettu tehdä tänään oikeastaan mitään. Muuta kuin perusjutut, tehty ruokaa, syöty kakkua, katottu Gossip Girliä & löhöilty.. Ja viereisen pellon ja siihen sonnan levittämisen takia ei olla menty tänään edes yhtään pihalle! Vihaan tuollaisia järkyttäviä & oksettavia hajuja...



<3: meeri