maanantai 1. syyskuuta 2014

Vinkki: miten saat keltaiset hiukset? (NOT)

Ouhmai, reippaana tyttönä ostin kaupasta blondeille hiuksille suunnattua ''hoitoainetta''. Löytyihän tuote sampoo- ja hoitoainehyllystä, kiireessä sitten ajattelin värin olevan jokin blonditehoste.
 Kunnes kotona luin tarkemmin, että aineen tarkoitus oli pikemminkin sama kuin hiusväreillä. Päädyin siihen lopputulokseen aineen nähdessäni (violettia), että ko. aine on vähän kuin hopeashampoo, jonka tarkoitus on siis häivyttää keltaisuutta ja pitää vaaleaa väriä yllä.

Noh, kerran mä sitä jo laitoinkin hiuksiin suihkussa, mutta vaikutusaika oli niin lyhyt, että en huomannut mitään eroa hiuksissani suihkun jälkeen.


Viime viikolla kuitenkin päätin antaa aineen oikein vaikuttaakin, ja se vaikuttikin päässäni noin kymmenen minuuttia. Mutta, se oli suuri virhe! Hiukset olivat tätä operaatiota ennemmin pääsääntöisesti jo kauniin ''valkoiset'', eli todella vaaleat. Aineen ansiosta, mulla on nyt kuitenkin kellahtavat hiukset.. Juuri mulla on vieläkin kyllä aika vaalea, mutta johtuu varmasti siitäkin, että keskitin aineen laittamisen latvoihin.

Oon käynyt suihkussa nyt normaaliin tapaan, eikä keltaisuus ole mihinkään lähtenyt. Ärsyttää, eli taas olisi pakko marssia kauppaan ostamaan hiusväriä. Ajattelin kuitenkin silti odottaa pari viikkoa, että saa sitten samalla kätevästi juurikasvunkin piiloon.
 Mitään ennen - jälkeen kuvia mulla ei ole tuotteen käytöstä! 

Onko kellään muulla tästä aineesta kokemuksia?! Onko näin käynyt muille, vai onko väri tehostanut vain sitä omaa olemassa olevaa väriä?  



Mulle ei ole tainnut nyt ihan vieläkään selvitä, että mikä tämän aineen tarkoitus todellisuudessa on.. Tossahan lukee, että hoitoaine. Mutta, en kyllä tiiä mitä tuo on. Joten paremmin suomen kieltä ymmärtävät, mielellään voitte kertoa. ;-)

Ajattelin kyllä antaa tälle vielä toisen tilaisuuden tässä joku päivä! Haluaisi tuota roskiinkaan heittää. 

Kiinnostaako teitä postaus muuten mun hiuksista? Siitä, miten olen nyt täysblondi sen 22 vuoden brunettana olon jälkeen, ensimmäistä kertaa? 

<3; meeri

6 kommenttia:

  1. Mulla tuo aine on toiminnu todella hyvin :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä väriset hiukset sulla on? Tai onko ne platinatvaaleat vai vähän tummemmat? Johtuisko siitä? :o Tai tietty johtuu varmasti ihan hiuksistakin vaan!

      Poista
  2. Keltaisuus voi johtua siitä että latvat on hyvin huokoiset vaalennuksesta johtuen...sisältää suoravärejä jotka ei pesus lähde pois...
    Siihen pitäis ny laittaa taittoväri päälle...eli ei siis blondia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan samanlaisessa kunnossa, ku ennen värjäämistäkin. Mulla on luonnostaan melko huokoiset/paksut/karheat hiukset, eikä värjäys kyllä huonontanut näitä. Enkä käyttänyt yhtään värinpoistoa tms., vaan ihan normaaleilla väreillä. Kiitti silti vinkistä :)

      Poista
  3. Hius ei ole koskaan samassa kunnossa värjäyksen jälkeen! Vaikka et huomasi hiuksen kunnossa mitään eroa entiseen, on vahinko silti tapahtunut hiuksen 'sisällä'. Eli kuten aikaisempi anonyymi sanoi, on hiukset nyt huokoisemmat kuin ennen. :)

    t. parturi-kampaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no joo sanoin ehkä väärin tossa. :D Mutta ei siis mennyt mitenkään tosi huonoon kuntoon ainakaan, tietenkin ne vähän on kärsinyt näiden värjäysten seurauksena, mutta ei mitenkää huomattavasti.. :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤