torstai 17. huhtikuuta 2014

Baby's Onlyn lämpöpussi: meidän käyttökokemukset

*Yhteistyössä PikkuVanilja

Tässä postauksessa (kannattaa käydä tsekkaamassa, postauksen lopusta löytyy alekoodi, joka on voimassa vielä tämän päivän!!) kerroin blogin ensimmäisestä yhteistyöstä; eli sain maaliskuun ajaksi testattavaksi todella ihanan Baby's Onlyn lämpöpussin!

Nyt ajattelin kertoa meidän omakohtaiset kokemukset ko. lämpöpussista. 
Kaiken sen ihanan ja mielyttävän ulkonäön sekä mukavantuntuisen ulkopinnan alla piilee toduuden siemen; lämpöpussi on todella käytännöllinen, hyödyllinen sekä suorastaan pelastus.

Jos mulle vielä joskus siunaantuu talvivauva, on tämä pussukka ehdottomasti must have - hankintalistalla! Niin helpoksi teki elämän jo tässä yhdessä kuukaudessa. 
Ollaan siis käytetty pussia jokaisella vaunulenkillä kuin myöskin jokaisella autoreissulla; eli toisin sanoen, pussi on päässyt käyttöön aina kun vauva on poistunut kotoa sisätiloista. Jos nyt jotakin negatiivistakin täytyy sanoa, niin ehkä se, että pihahaalarit on ''joutuneet'' pölyttämään siihen asti, kunnes ne ovat jääneet jo pieniksi ja joutuneet varastoon. Onneksi haalareilla ei ole tunteita. ;-D Mutta, ei sekään niin ''haittaa'', sillä vauvalle en edes ostanut uusia haalereita, koska niitä oli ennestäänkin jo niin paljon. 

Vaunulenkille lähtiessä on itselläkin aina ollut lämmin fiilis, koska on tiennyt koko ajan, että vauvallakin on hyvä olla lämpöisessä makuupussissaan. Varsinkin sen suhteen, että kangas on varmasti ollut miellyttävän tuntuinen ja pitänyt toisen lämpimänä; itsekin mammisin ennemmin pehmeässä pussissa kuin esimerkiksi äitiyspakkauksen ''kovassa'' toppahaalarimaisessa pussissa. :-)Meillä on nyt viimeajat ollut lämpöpussi koko ajan turvakaukalossa kiinni, ja lähteminen autolla on sen vuoksi ollut todella yksinkertaista! Olen vain pukenut vauvalle pipon ja hanskat sekä sujauttanut vauvan kaukaloon missä onkin ollut lämpöpussi valmiina. Eli, ei ole tarvinnut pukea ulkovaatteita ollenkaan! Ja tämä on ollut tosi ihanaa; sillä oon saanut laittaa vauvan pussiin odottelemaan ja keskittyä pukemaan vain tuota isompaa vauvelia. 

Pussissa on helppokäyttöiset vetoketjut sivuissa, että sitten määränpäässä tai esimerkiksi kaupassa, on saanut vain vähän aukaistua pussia, ettei vauvalle ole tullut liian kuuma- ja näin helposti käy miljoonien haalareiden kanssa mentäessä kauppaan. Vauva on saanut tyytyväisesti köllötellä lämpimässä kolossaan, ilman liiallista hieneritystä sekä ilman, että äitin on pitänyt siirellä nukkuvaa vauvaa tuskanhien välttämiseksi ja näin ollen häiritä pikkuisen unia. 


Kaiken kaikkiaan, meidän kaikki kokemukset ovat vain positiivisia. Mitään suurempia vahinkojakaan ei ole sattunut, eli mun ei ole tarvinnut pestä lämpöpussia, mutta sekin olisi onnistunut helposti pesukoneessa 30asteessa. 

Suosittelen siis hyvillä mielin Baby's Onlyn lämpöpussia kaikille! Varsinkin talvivauvoille, eli pitäkäähän mielessä jos olette nyt vaikka juuri saaneet kuulla olevanne raskaana! :) Jopa lasten isä, mummu ja JOPA pappa ovat kehuneet pussia hyödylliseksi keksinnöksi! 

Tässä vielä suora linkki lämpöpussiin!
Tässä vielä linkki ihanaan PikkuVaniljan verkkokauppaan, mistä varmasti löytyy jotakin mieleistä jokaiselle myös kevääksi & kesäksi!


Oli ilo saada testattavaksi tuote, josta oli oikeasti paljon apua ja hyötyä sekä samalla toteuttaa ensimmäinen yhteistyöpostaus! 
Kiitos PikkuVanilja! <3


Meidän Caspian sai monet lämpöiset, tyytyväiset ja mukavat unihetket pussissa. :-) <3


<3; meeri

10 kommenttia:

 1. Meillä on käytössä keväisin wallaboo merkkinen lämpöpussi joka on siis hieman kevyempi :) Talvella on sitten tietysti topattu lämpöpussi. Rakastuin ensisilmäyksellä näihin pusseihin sillä lapselle ei tarvitse sen alle pukea mitään muuta kuin tossut, hanskat ja pipo! Kiireessäkin on siis helppo vain nopeasti pistää lapsi pussiin ja muut hömpötykset perään.
  Katsottiin vielä sellaiset pussit mitkä sopii myös turvakaukaloon että vaunuihin. Ja enkä kadu päivääkään ostoksiani!

  http://kristanruusutrisut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Tollanen pussukka on ihan huippukeksintö just noista syistä! :) Ja ei tartte sitä iänikuista tuska pukemista talvisinkaan kun lähtee autolla liikenteeseen.

   Et varmastikaan kadu, ja itsekin on pakko hankkia lämpöpussi jos vielä joskus tulee lisää lapsia! :)

   Poista
 2. mä kattelin tota lapsimessuillla ja toi on niin ihana <3 mä en tajuu miks en Sypen aikaan keksiny tollasen pussin käytännöllisyyttä! Mut nyt Hemmolle meinaan ostaa kaverilta lämpöpussin :) Toi ois ihana, mut kauheen kallis vaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana <3 En mäkään tajua, miksen tiennyt silloin kun Jasper oli pieni tuollasesta?! Toi olis helpottanut ihan varmasti monia asioita PALJON! Ja varmasti se käytetty on ihan yhtä hyvä ja hyödyllinen! :) Mun mielestä toi on yllättävänkin halpa (tai no ei halpa mutta olisin voinut kuvitella viel kalliimmaksikin!) ja ajaa varmasti itsensä takaisin käytössä. :)

   Poista
 3. Mä mietin ton pussin tilaamista, oiskohan enää tässä vaiheessa järkeä?! :D Miulla siis LA 30.4 ja kohta on kyllä jo kesä.. Mut mut.. Hmm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toi menee varmasti sitten kesälläkin viileinä päivinä ja syksylläkin varmasti mahtuu vielä neidille?! Mä ainakin oon vieläkin käyttänyt tuota vaunuissa, kun on ollut tosi tuulisia päiviä niin ei oo ollut vaavilla muutakun tuo ja sisävaatteet ja lämpötila on ollut juts soppeli; ei liian kuuma eikä kylmä! :) Ja SUOSITTELEN!

   Poista
 4. Meillä vauva syntyi 23.2 ja meillä on käytössä turvakaukalossa eischbärin fleece pussi ja olen itse tykännyt siitä kovastikik. Välillä neidillä on ollut ohut fleece haalari myös päällä mutta ei ole tarvinnut hankkia mitään pientä toppahaalaria tämän vuoksi.

  Ihana tuo uusi banneri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mäkään en oo ''joutunut'' oikeesti käyttämään tuota ihanaa talvitoppahaalaria vauvalla kertaakaan! :D On kyllä tosi hyödyllinen. :)

   Hahaha, kiitos! :D

   Poista
 5. Mistä tuo Caspianin pipo on? :) Ihana! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤