keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Meidän oma heinäkuu



Bloggailuinto. Täytyy myöntää, että se oli mulla hetken kateissa- mutta nyt kun mulla on kunnolla sitä, niin en vaan yksinkertaisesti ehdi kirjoittelemaan. Pienen vauvan kanssa ollessa kahdestaan viikot, ei vaan sitä omaa aikaa löydy muuta kuin illalla/yöllä, jolloin taas en vaan yksinkertaisesti yleensä jaksa. En jaksa vaivautua. Menee niin aikaa. Jasperin ''päikkäritkin'' on nykyään 2-3 kertaa päivässä 15-45minuutin pitusia, joteen..? Joten Jasperin päikkäriajat yleensä käytän siivoamiseen, itsestäni huolehtimiseen, itseni kohentamiseen, asioiden hoitamiseen yms. Yöllä jäbä kyllä vieläkin porskuttaa suunnilleen 13-15 tunnin yöunia, mutta minäkin haluan nukkua edes joskus! Illalla kun se äipän nukkumaan meneminen aina venyy, syystä tai toisesta turhasta tietämättömästä... Mutta, pakko mainita- sitten kun pääsen sinne sänkyyn asti ja yritän nukkua, niin mun runosuoni alkaa sykkimään ja ajatukset lentämään, mutta en vaan vielä kertaakaan ole sitten päässyt sieltä sängystä ylös asti sen vuoksi..




 Mutta olen vakaasti päättänytkin, tai ainakin haluaisin nyt kyetä siihen, että jatkossa kirjoittelen vaikka pienempiä postauksia, vaikka sitten turhia. Mutta en kestä näitä näin pitkiä taukoja! Nyt kun tässä pääsen tästä taas vähän tasaisemmalle maalle, niin toiveena onkin postailla taas monta kertaa viikossa :-) Ja ihan omaksi mielikseni! Tykkään nimittäin tästä harrastuksesta oikeasti todella paljon. Jokaisen kirjoituksen jälkeen on jollakin tasolla parempi mieli!

Ajattelin kuitenkin tässä lyhkäisesti, sen kummemmin suunnittelematta kertoa, mitä minun ja meidän heinäkuuhun onkaan mahtunut. Tuskin muistan kaikkea, ja luultavasti kirjoittelen suurimmaksi osin ''turhuuksia''.  Kuvausintoakin mulla on ollut nyt vain harvoin, mutta silloinkin niillä harvoilla kerroilla kameran muisti on ollut niin täynnä tai akku loppunut, eikä kuvien ottamisestakaan näin ollen ole tullut oikiasti yhtään mitään.





Heinäkuussa onkin ollut sekä niitä kunnon ihanan kuolettavia hellepäiviä, mutta ollaan Jasperin kanssa saatu nauttia myös jo pakkaslukemista. Nojoo, ei ehkä pakkaslukemista- mutta kuitenkin Jasper on saanut pari kertaa toppahaalaritkin päällensä pihalle mentäessä. 

Mäkin sain oikeen vihdoin ja viimein hiukseni värjätyksi, nämä hiukset taitavat nyt olla ehkä jotakin violetin ja punaisen välimaastoa? Toki ne ovat jo haalistuneet hiukan. Jes. Ja ''yritin'' ottaa niistä jopa kuvaa, mutta ehkä niitä kuvia ei jostain kumman syystä ole paras ottaa yöllä huonovaloisessa vessassa. Yksi ilta päätin siis ottaa ittestäni pitkästä aikaa pari kuvaa, ja ei vitsi kun oli turha ''reissu'', haha ja tällä tarkoitan sitä, että turhaan lykkäsin meikkien pesua sen 5 minuuttia. Kaikki ne muutamat kuvat jotka otin, oli maailman turhimpia.

Vaikka mulla onkin ollut vähän laiskamasennusta (eikös olekin hieno sana, just keksin ;), niin en ole sortunut edes tilailemaan mitään! Vaikka sitä mä teen aina kun vähäkin masentaa. Mutta en ole laittanut tässä kuukaden aikana edes tietokonetta päälle varmaan yhteensä kuin kaksi kertaa, enkä ole edes liikkunut missään nettikaupoissa! Ja musta tuntuu, että nyt jos koska saisi liikkua sielä, nimittäin tarvittavien asioiden ostoslista on melkoinen kilometriryöppy.

Jasper syö vieläkin tosi hienosti kaikkea mitä annan hänelle. Puurokin on suurta herkkua! Tosin, niistä baby-maissinaksuista ei ole ainakaan vielä innostunut. Haha, ilme on aina näkemisen arvoinen kun Jasper saa naksun käteensä. Kädessä naksu saa olla, ja ilmeet vaihtelevat yökötyksestä ihmetyksiin. Suuhun naksu ei ainakaan vielä tunnu pääsevän- vaan yleensä naksun elämänkaari päätyy lattialle.




Jasperilla onkin nykyään melko vakaa vuorokausirytmi! Voisinkin ehkä tehdä siitä/meidän normaalista päivästä oman postauksensa?

Elokuvia ollaan katseltu viimeaikoina kieltämättä- ja paljon. Parasta viihdettä mammalle on myös hääohjelmat, Suurin pudottaja, rikossarjat, kokkiohjelmat, Matlock sekä juorublogi. Heheh.

Oon myös saanut kuulla erittäin ihania uutisia rakkaasta lähipiiristäni. En voisi enempää olla onnellinen jonkun puolesta! Tunnistatte tästä kyllä itsenne ;-) Onnea vielä <3

Vaivaa ihan suunnattomasti kun olen sopinut niin monen kanssa äititreffejä sun muita, mutta loppujen lopuksi niistä ei ikinä tule valmista.... Tarvittaisiin kyllä molemmat Jasperin kanssa virikkeitä jaksamiseen, eli kohtalontovereita. Eikä mulla ole mitään vaikeuksia myöntää sitä :-)




Vierailuja on silti ollut puolin ja toisin. Olen kyllä raskauden sekä äitiyden myötä tutustunut moneen ihanaan ihmiseen! Raskausajan ''odotuskaverinkin'' kanssa olemme nähneet nyt vain pari kertaa, mutta ollaan keskusteltu niin paljon somessa, että hänestä onkin tullut yksi ihan mun läheisimmistä luottohenkilöistä! Samanikäiset (ja -kokoiset) pikkupojatkaan eivät kyllä pahenna tilannetta ;-)

Ollaan myös oltu Kauhavalla siskon ja hänen perheensä luona pari kertaa, sekä tietekin Kauhajärvellä porukoiden luona. Ihanaa kun mulla on niin auttavainen ja ihana äiti, joka aina nappaa Jasperin heti syliinsä kun mennään sinne. Silloin tuntuu aina siltä, että mäkin saan joskus olla vaan ja ''levätä''. Enkä tietenkään valita todellakaan mitään mistään Jasperiin liityvästä. Jokainen äiti kyllä varmasti tietää mitä tarkoitan- se on luksusta kun ei tarvitse itse aina jokaista vaippaa vaihtaa jne. Varsinkin jos itsekin olen siinä lähellä :-)

Kuten ylläolevasta kuvasta, joku saattoikin bongata- Jasperille on tullut hampaita! Noin 3 viikkoa sitten, kaksi alahammasta päätti puhjeta täsmälleen yhtäaikaa. Hampaat eivät toki ole vieläkään tullut kunnolla läpi? Muutaman kerran Jasperilla on ollut pientä iltakiukkua, mutta ei sen kummempia huomioita hampaiden tulosta tai kasvusta olla havaittu.




Ollaan grillailtu, herkuteltu, katseltu elokuvia, pelattu mailapelejä, syöty jäätelöä, sukuloitu, ajeltu autolla.

Olen siivonnut, nauranut, itkenyt, ottanut aurinkoa, vältellyt ihmisiä, kaivannut seuraa, ollut väsynyt, nukkunut päikkäreitä, pyykännyt ennätysmäärän.

Jasper näki muuten pari serkkuaan viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa!

Mulla on niinkin pieniä ''unelmia'' kuin, että haluaisin päästä elokuviin ja vaikka edes sinne turhaan mäkkiin syömään? Miksei Lapualla ole mäkkäriä? Ja sitä valkosipulidippiä? MIKSEI?!

Eräs lauantai oltiin lenkillä Jasperin, äitin ja Roopen kanssa ja käytiin moikkailemassa eläimiä. Postauksen eläinkuvat ovatkin siltä reissulta. Roope pakotti mut ottamaan siitä ja tosta rumasta laivastakin yhteiskuvan.... Kummalliset halut pienellä miehellä XD




Mun pitäisi muuten varata parturiaikakin. Mutta sekin on muka niin vaikea asia? No ehkä vaikeus johtuu siitä, ettei mulla ole mitään hajua mihin parturiin kannattaisi mennä.. Enkä omista intressejä kollaamaan kaikkia Lapuan miljoonia parturipaikkoja vertailutasolle. Ehkä kuitenkin joku kaunis päivä?

Elokuu jo kolkuttelee parin tunnin päästä ovelle, ja ensimmäiset mun ajatukset siitä: hyi, miksi, miksi kesä meni näin nopeaa, miksei olla tehty mitään, vielä haluaisin tehdä vaikka ja mitä, vihaan talvea ja kylmyyttä.

Jasperista on kyllä tullut jo isoooo mies! Pian poitsu on jo puolivuotta. PUOLIVUOTTA. Uskomatonta. Jotenkin niin nopeaa on mennyt aika, toisaalta tosi hitaasti. Ensi viikon maanantaina meillä onkin puolivuotisneuvola. Sitä innolla odottaen. Niinjoo, innolla odotan viimeistä piikkiä. Tai en tietenkään sitä piikkiä, mutta sitä että se on viimeinen.




Jasper rakastaa edelleenkin kylpemistä, ja on oppinut tuossa muutama viikko sitten, että kuinka se äiti oikeen kastellaan. Eli kyllä, räpiköintiä kylvyssä tapahtuu nykyään ja paljon.

Oon kuitenkin tosi onnellinen tällä hetkellä. Tämä väsymys on vaan välillä aika uuvuttavaa, mutta Jasperin kanssa jaksan kuitenkin iloisesti, onnellisena touhuta ja leikkiä. Nytkin ikävöin mun pientä Hannibal-naamanrepijää. Ja vain siksi, koska hän on nukkumassa. En tiedä mitään ihanempaa kuin Jasperin nauru, huokailut ja tuhinat. 






Palaillaan mahdollisimman pian ! <3

<3: meeri

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Täällä taas & Ostoksia

Moikkelimoi kaikki ihanat!

Mulla onkin ollut jo hiukan ikävä tätä kirjoittelua näin melkeen kolmen viikon tauon jälkeen. Mulla onkin tähän taukoiluun hyvä syy.. Not. Ei sen kummallisempaa kuin joko on ollut liian kiire tai sitten oon vaan yksinkertaisesti ollut liian laiska vaikka välillä sitä aikaa olisikin ollut vaikka millä mitalla. Kameraakaan en ole jaksanut ottaa käteen asti kuin varmaan kaksi kertaa, iiiiks.

Ajattelin tässä nyt vähän esitellä yhteisesti kaiken maailman ostoksia, ja myöhemmin (toivottavasti jo tämän päivän puolella, tai viimeistään huomenna!) kertoa mahdollisimman paljon muita kuulumisia ja juttuja. Nyt ainakin tuntuu sille, että olisi miljoonaa asiaa kirjoiteltavana. Toivottavasti muistan sitten edes suurimmaksi osaksi, ja tärkeimmät jutut!

Seppälä & Lasten Rintamäki


 

Yks kaunis, mutta kylmä päivä käytiin Jasperin kanssa vaunuttelemassa ja ''shoppailemassa'' Lasten rintamäessä sekä Seppälässä. :'D

Jasperille: shortsit n. 9e, lelu 15e, sukat 2,90e, vaunuihin kassi 19,90e (maailman turhin ostos ja oliko kaiken lisäksi hiukan liioiteltu tuo hinta?!? En olisi ostanut todellakaa, jos olisin tiennyt hinnan.. Veikkaan, että Halpa-Hallista saa just samanlaisen jollakin viidellä eurolla)

Samille ostettiin hihaton paita n. 10e

Ja itelleni ostin kolme jätti-isoa paitulia (oon yhtäkkiä rakastunut kaikkiin ns. normipaitoihin jättikoossa?), kaikki olivat alennuksessa 70% ja jokaiselle jäi hintaa n. 10e/kpl. (Tuo harmaa-beige villapaita on juuri samanlainen jonkalaisen MUSTAN ostin pari päivää tätä ennemmin Seinäjoen Seppälästä, sieltä ostin myös legginssit sekä toisen mustan ison paidan)
Lisäksi ostin jonkun maailman turhimman lippiksen 0,50e. Toi hinta ehkä kertookin, miks ostin elämäni ensimmäisen lippiksen. ;D Ja en kyllä todellakaan aijo pitää sitä kuin korkeintaan ottaessani aurinkoa. Mukaan tarttui myös muutamat alusvaatteet.


H&M-paketti

Kuukauden kateissa ollut H&M:n pakettikin saapui vihdoin viime viikolla postiin asti. Hain sen heti innoissani, oltiinhan sovittu, että paketti oli yksi mun synttärilahja. Mutta harmikseni ainakin yhdet Jasperin housut, olivat jo kovin niukat kuukauden odottelun jälkeen. :/


Jasperille sukkia 5paria/5,95e (yhdet parit jo käytössä)


Puuterisivellin n.4e, huulipuna n.5e, 9 paria korviksia n.5e


Jasperille huiveja 2kpl/n.5e


Pusero 9,95e ja pääkallo-hame (takana pitkä läpikuultava helma/edestä lyhyt) 12e


Nahkatakki 20e.
 Aah oon rakastunut tähän takkiin! Otin sen tarkotuksella pari kokoa isompana kuin normisti. Se on mulle aika reilun kokonen, mutta sen takia varmaan tykkäänkin siitä niin paljon? Ei ainakaan kinnaa mistään ja mahtuu paksummatkin pitkähihaset sinne alle! Just tollanen ihanan rento, mikä menee melkeen minkä vain vaatteiden seurana.


Ballerinat 7e.
 Vihdoin sain nämä! Mitä oon mennyt ostamaan jo monta kertaa, monta kertaa oon myös tilannut ne mutta sitten en oo hakenut niitä paketteja. Nämä tosin oli melkoinen pettymys, tai tuo ''etuosa'' on ehkä liian lyhyt(?) mun makuun.


 Aprikoosin värinen neulepusero 10e.
 Tämänkin otin isoimmaissa mahdollisessa koossa- ja hahaha, toivoin, että sen ansiosta tuo olisi pitkä, mutta ainakin on toosi leveä.

+ Lisäksi Jasperille täysmustat trikooleggingsit n.6e (pesussa). 74cm kokoiset pöksyt ovat kyllä ihan justiin Jasperille liian pienet, mutta käytetään nyt niin kauan kuin mahtuu! Voi, että kun oon ettinyt sata vuotta Jasperille täysin mustia housuja, ja vihdoin löysin, mutta nyt ne on jo hiukan pienet paketin kuukauden myöhästymisen ansiosta. Pitääpä kattoa onko sielä vielä niitä niin tilaa toiset isommatkin. :)

ASKO & JYSK

Mentiin tosiaan Samin ja Jasperin kanssa eräs maanantaina Seinäjoelle huonekaluliikkeisiin kattelemaan ja etsimään yhtä ''isoa'' jutskaa kotiimme. Tarkoituksena oli siis löytää mieluiten sänky, ruokapöytä, tv-taso tai sohva. Löydettiin kaikista muista potentiaaliset vaihtoehdot-paitsi sängystä. Päädyttiin sitten ruokapöytään, joka oli juuri sellainen kuin haluttiinkin ja suurimmassa alennuksessa.


Asko ruokailupöytä (ei tuolit) 250e. 
 Tuoleja ei tosin ostettu tällä kertaa- tuntui siltä, että aika loppui kesken eikä osattu tehdä päätöksiä niiden suhteen, joten ajateltiin tyytyä hetkeksi vanhoihin tuoleihin. En halua mitään ''vääriä''  tuolivalintoja, joten ne hommataan sitten myöhemmin. Ja ajateltiin teettää tuohon lasipinta, muuten koko pöytä menisi hajalle alta aikayksikön Jasperin sitä hakatessa lusikoilla sun muilla hetken päästä!


Asko musta iso karvamatto 69e. 
Matto oli -70% alennuksessa, joten sen sai kyllä tosi halvalla siihen nähden! Sami (?!) vaan halusi tuon maton eikä mulla ollut mitään sitä vastaan. Joten tämä sai paikkansa olkkarista ja vanha Vallilan matto pääsi Jasperin huoneeseen väliaikaisesti.


Jysk lelukori n. 15e.
Ostettiin Jyskistä myös kolme mustaa ovimattoa 3kpl/3e.
Sekä joku turha pallopeli n.3e, ja toinen maila menikin hajalle heti samana päivänä kun pelattiin sitä Samin kanssa. :D

RANDOM


Canvas-taulu Ifolorilta n.70e. 
 Rakastan tota taulua! Se on muistaakseni 60cm x 80cm, aika iso se ainakin on! Mustavalkoinen kuva Jasperin ristiäiskuvasta/kiitoskuvasta.


Taitekortteja 25kp/n.40e.
Samalla sain aikaiseksi tilattua myöskin siis ristiäis kiitoskortti- kuvat.


K-Citymarket kirja n. 5e.


K-Market purulelu n. 4e.

<3: meeri

torstai 11. heinäkuuta 2013

Miljoona kuvaa

 Eilen innostuin napsimaan Jasperista reilu 200 kuvaa.... että tässä ei ole siihen nähden edes paljon kuvia. Mutta älkää vihatko. XD Ja ajattelin ensin, että sisällytän niitä kuvia jotenkin järkevästi tuleviin postauksiin, mutta nyt ei ainakaan ole tapahtunut mitään postaamisen arvoista ja viikonloppuna tuskin ehdin kirjoittelemaan ja sitte on jo paljon uusia kuvia jne. eikä näitä ole järkeä julkaista joskus sadan vuoden päästä. Mielestäni. Itse en vaan oikein tykkää tälläisistä tekstittömistä postauksista, mutta mitäs sitten? Tässä kuitenkin tulee kunnon kuvaspämmi pienestä rakkaasta pojastani. :-)

Voisin nyt vähän sisällöksi selittää noista Jasperin ripsistä, vaikkapa. Sen jälkeen kun Jasper oppi kääntymään selältä mahalle, ja silloin kuin mahalla ollessa pää ei pysynyt kauan/koko aikaa ylhäällä niin Jasperin ripset oikeasti lyhentyivät vaikka kuinka paljon! Ripset olivat vielä joskus viikko sitten tosi lyhyet, mutta en tajua; onko ne nyt yhtäkkiä kasvanut täysiä? Ei ne kyllä enää ainakaan ole lyhyet, vaan melkeinpä entisellään. :D





<3 

Kierosimmu <3



Kaikki syötävä on hyvää! Ja haba.

Osaa se ainakin nauttia auringosta :)







Imuote :D


''Katse tulevaisuuteen'' XDD

Oon nauranu tälle kuvalle NIIIN paljon, raasu <3












Tv on niin kiinnostava






 <3: meeri (& jasper)