maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Hellurei taas kaikille! 



Pääsiäinen tuli ja meni, toivottavasti kaikilla oli mukavat pyhät. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta vihaan ylikaiken sanontaa ''munarikas pääsiäinen'', vaikka oonkin ehkä joku maailman kaikkien kaksimielistenajattelijoiden johtaja, niin toi sanonta jostakin tuntemattomasta syystä ärsyttää mua tosi paljon. Johtuisko siitä, että se on niin kulunut. Jopa mummelit kaupassa huutelevat sitä toisilleen.
 Meillä oli oikein luksusta, sillä Sami oli kotona oikein neljä yötä! Lapsetkin olivat innoissaan isin seurasta, ja nyt taas palasi tyhmä arki ja olo tylsän äitin kanssa kolmestaan.. Mutta ehkä se tästä taas! 






Vietettiin neljän päivän aikana paljon perheaikaa, syötiin hyvää ruokaa ja paljon suklaata, käytiin sukuloimassa ja katsomassa pääsiäiskokkoa, vietettiin parisuhdelaatuaikaa ja käytiin miekkosen kanssa kaksin leffassa ja mitäs vielä.. Niin, ja hallemaluuja, sain oikein pitkästä aikaan siivota YKSIN koko talon, ilman kahta pientä sotkija-apuria! Meillä on kyllä nyt jo taas niin paskasta, mutta perjantaipäivän pyhitin siivoukselle, ja siivosin taas perussiivousten lisäksi monta kolkkaa, johon en ole kerinnyt katsoakaan pitkään aikaan. Siivoaminen on vain niin terapeuttista, ja palkitsevaa, mutta lasten myötä se kyllä palkitsee maksimissaan sen tunnin, jonka jälkeen tekisi mieli itkeä vain kuinka turhaa se kaikki työ ja hiki oli. :D Mutta nytpä taas tietää hetken, että sänkyjen ja sohvien alla ei asu leluja tai pölykoiria. 
  Siivoaminen on sen puoleen niin raskasta, että ikinä siihen ei pysty olla täysin tyytyväinen. Koko ajan keksisi lisää, mitä ja miten pitäisi siivota, pestä, hinkata, järjestellä.. Ikinä ei ole valmista ja jonkin yhden kaapin järjestämiseen voisi kuluttaa kokonaiset 24 tuntia. 





Meillä muuten nukutaan nykyään ihan laittoman huonosti, sen takia musta ei ole tänne naista kirjoittelemaankaan, koska ei ole aikaa ja kolmelta yöllä ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Kuinka ironista, heti kun kirjotin ton edellisen virkkeen niin Jasper alkoi itkemään.... Jes, nukahti yllättävän nopsaa niin nyt jatkukoon pälätys. 
 Eli, pojat menevät viikolla nukkumaan yleensä 21-22 välillä. Caspian on kuolemanväsynyt jo kuudelta, tai viimeistään seitsemältä, mutta ei saa unta kun Jasperkaan ei nuku. Jasper yleensä nukahtaa mun viereen meidän sänkyyn (kannan sitten omaan sänkyyn ja yleensä tulee sitten yöllä takaisin mun viereen), tai sitten mun pitää laulaa ja silittää poikia heidän huoneessaan satavuotta ennen kuin nukahtavat. Mihin katosi ne lapset, jotka sai vaan laskea sänkyyn ja itse poistua huoneesta?
 Välillä on näitä poikkeuksia, että lapset nukahtavat aikaisin yöunille. Mutta siinä tapauksessa he heräävät miljoona kertaa yön aikana, ugh. Poitsut heräävät aamulla 7-8 välillä, onneksi on vähentyneet jo ne kuuden aamut.... Ja pisteitä vielä.... Kaikista parasta tästä tekee sen, että lapset siis ovat hereillä n. 7-22, Caspian nukkuu noin tunnin päikkärit, jos niitäkään ja Jasper ei nuku yleensä ollenkaan päikkäreitä. :D Mun oma aika on siis todella minimaalinen. 
 Sitten kun pojat vihdoin nukkuvat varmasti ja sikeästi yöunia, ja uskallan taas hengittää, niin käyn suihkussa, siivoan, siirrän autoa autotalliin ymsyms. ja sitten kello onkin ainakin jo puolenyön.. 






Summa summarum, meillä ei nukuta ja mua väsyttää. Jos tämä olisi alkanut jo vauvana, niin olisin voinut lohduttaa itseäni ehkä parin vuoden päästä jo nukutaan hyvin. Mutta millä lohdutan nyt itseäni? Ehkä he eivät enää teini-iässä herätä mua yöllä... :D 



Kuulostipas taas valitukselta, mutta tämä oli vaan faktaa enkä valita. Kyllä mä tiedän, että näitä vaiheita tulee ja menee. Ja sitä paitsi, totta puhuen, uskon vakaasti siihen, että sitten kaikki muuttuu kun isin armeija loppuu, pojat menevät hoitoon ja mä meen töihin. Eli en todellakaan valita, koska aika kuluu muutenkin liian nopsaa. Näillä korteilla pelataan ja valvotaan mitä on, ehkä joku äippä sielä ruudun toisella puolen vaan tämän pohjalta ymmärtää, miksi minä en kirjoittele tai ehdi panostamaan mihinkään (muuhun kuin lapsiini). 




Mähän vielä jossakin vaiheessa palaan blogimaailmaan entistä vahvempana, tällä hetkellä en osaa edes kirjoittaa enää, mutta kyllä vielä joku kaunis päivä!! 

<3meeri 

Ootte ihania, pysykää sellaisina <3 

1 kommentti:

  1. "Ehkä he eivät enää teini-iässä herätä mua yöllä... :D"
    varaudu siihen,että silloin teiniiässä ne vasta valvottavatkin sua,mutta erilailla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤