tiistai 9. kesäkuuta 2015

Meidän koti

Ensiksi ajattelin, että teen meidän asunnosta asuntoesittelyn. Mutta, kuvia ottaessa tajusin, että postaus tulee olemaan ennemminkin esittely kodista ja siitä miltä meidän koti normaalisti näyttää. Asuntoesittelyä varten olisin piilotellut KAIKEN turhan pois, kuten lelut, vaipat, jätesäkit (lähdössä kirpparille), tiskipöydältä mehuputelit, puukot, tiskirätit, pullot ja kaiken. Jopa leivänpaahtimen olisin piilottanut, olisin pöyhinyt tyynyjä ja järjestellyt ne tarkoin. Olisin laittanut hellannupit paikoilleen, tyhjännyt takan päällystän poikien leluista (joilla saavat leikkiä vain valvotusti) ja lisäillyt koriste-esineitä.

Ehdin kuitenkin ottaa yli puolet kuvista, ennen kuin tajusin, että unohdin tehdä nämä pikkuviilaus- asiat. Kaikissa muista edellisten kotien esittelyissä olen aina tehnyt nämä asiat. Seuraavat kuvat kertovat kuitenkin sen, miltä meidän koti näyttää tällä hetkellä, normaalisti. Ainakin illalla kun ollaan siivottu sekä aamulla kuin herätään, päivällä varsinkin leluja on vähän sielä sun täällä. 

Lelujen paikka on normaalisti ollut lastenhuoneessa, mutta nyt puolet niistä on olohuoneessa. Mutta ollaan lasten kanssa paljon kotona kolmestaan, ja minua ei henkilökohtaisesti haittaa yhtään, että lelut on sielä, missä vietetään yhdessä eniten aikaa. Tietenkin välillä roudaan kaikki lelut heidän huoneeseensa, mutta suurimmaksi osaksi järjestelen ne vain tuohon olohuoneeseen. Minä + lapset, yhtä paljon olohuone on tällä hetkellä heidänkin huone. 

Sohvapöytäkin meidän pitäisi ostaa, mutta en ole pitänyt kiirettä sen hankkimisessa; se olisi vain tiellä meidän leikeissä. 
Lisäksi uudet ruokapöydäntuolit ovat olleet listalla jo ikuisuuden, sekä uusi tv-taso. 

Koriste-esineetkin ovat meillä tällä hetkellä hyvin minimissä, eipä taida oikein olla mitään esillä. Joulun jälkeen kun siivosin kaikki pois, en ole jaksanut laittaa uusia paikoilleen. Tahtoisin kyllä kovin taas sisustaa meidän kotia, mutta en taida panostaa enää tähän kotiin sen puoleen. Meillä on muutto mahdollisimman pian haaveena, niin en halua enää panostaa ja tuhlata rahaa asioihin, jotka eivät välttämättä istuisi uudessa kodissa mitenkään päin. 

Kaikki aina kehuvat tätäkin asuntoa (varmaan tietenkin kohteliaisuudesta ;D), mutta itse en oikein enää tästä tykkää. Suurin syy on varmaankin meidän epäsopivat kalusteet sekä juurikin sisustuselementtien puute. Tämä asunto on myös melko pieni omaan makuuni, ja haluaisin sen toisen vessan (vaikka eipä sen puutetta nyt olekaan huomannut, kun Sami on ollut armeijassa). Lisäksi tässä ei ole yhtään varastotilaa, ja puolet meidän tavaroista asustaakin tällä hetkellä mun porukoilla..
 Mutta, vaikka en tästä kuitenkaan kummemmin ''tykkää'', niin tykkään silti asua täällä! Siis tässä kodissa ja tässä alueella. Ja jos se olisi pelkästään minusta kiinni, niin asuttaisiin jatkossakin Kauhavalla. Pidän kyllä täällä monesta asiasta paljon enemmän kuin entisellä paikkakunnalla, ja mieluusti asuisin täällä jatkossakin. Mutta se on jo aika mahdoton ajatus, ikävä kyllä.



Vaipat repsottaa ja leluja vaikka millä mitalla. Tyynyt ja viltit kuinka sattuu. 



Aivan ihanat jätesäkit ja ylipitkä verho.



Kuvia ei saa otettua ilman, että taapero haluaa poseerata. :D 













Kaapitki olis voinut laittaa kunnolla kiinni. :'D 











Innokas pieni leipuri!










Lastenhuoneesta ei nyt ole paljon kuvia, sillä Caspian oli juuri päikyillä. Toisella seinällä on liukuovivaatekaapit, sekä iso taulu Jasperista. Caspianin uutta sänkyä ollaan odoteltu jo reilusti yli kuukausi....






Peilistä näkyy: suihku ja sauna ovat samassa tilassa wc:n kanssa. 



Takapiha.. Ja ihana ilta-aurinko aina lämmittää!



Terassin on tosi iso! Jatkuu vielä tänne kameran taakse vielä enemmän kuin tuonne eteenpäin. En vaan halunnut ottaa sieltä kuvaa, kun sielä on kaikkea romua. :D 





Vielä yleiskatsausta. Mitäs pidätte meidän kodista? :)





<3meeri

Ps. Meidän edelliset kodit löydät asunto ja/tai koti -tägien alta. :) Tämä on siis meidän kolmas yhteinen koti. 

15 kommenttia:

  1. Toi olkkarin matto on tosi upee❤ Älä vähättele kotianne turhaan! Toihan on nätisti sisustettu ja muutenkin hieno :) Meillä mikään huonekalu ei sovi yhteen eikä mitenkään meidän kotiin, mutta teillä kaikki sopii yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Matto onkin ainoa asia, jonka oon ostanut pitkään aikaan ''sisustukseen''. :D Höpöhöpö! Varmasti sopii teillä, vähintään yhtä hyvin kuin meilläkin. Ehkä me ollaan vaan pessimistejä omien kotien suhteen? :D Kiitos vielä kommentista. <3

      Poista
    2. Onks tossa teijän makkarissa kelohonka - kappa? Kuvasta en niin selkeästi nää (ainakaan puhelimella). Jos on niin näyttää se ikkunassa kivalta ? Mua arveluttaa sen ostaminen :/ haluaisin kyllä ihan ne verhot, mutta olen niin pihi tälläi sissi asioissa etten tiedä raaskinko niin paljoa niistä maksaa :s

      Poista
    3. Ja ehkä välillä on ihan hyvä olla hiukan pessimisti! :D

      Poista
    4. Joo on! Makuja on tietenkin erilaisia, mutta kyllä mä ainakin oon tykännyt. 😊 Toi kappa on mun muistaakseni maksanut 17-27€, en muista tarkalleen, mutta ei se ainakaan kallis ole ollut! Ja ollut meilläkin jo useamman vuoden, välillä vaihtanut huonetta yms. :) Haha! ;)

      Poista
    5. Ehkä mä sitten ainakin väliaikaisesti tyytyisin tollasen kappaan, koskaan en ole kenelläkään tollasta nähnyt :) :/

      Poista
  2. Hiano koti! :) Minkäs firman toi teidän soffa on? Meillä on uusi hakusessa, ja toi näyttää mukavalta.
    Ajelen tosta ohi jokapäivä töihin, heti tunnisti takapihan ja leikkikentän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Se on ostettu Askosta pari vuotta sitten jo! Mutta sillon ainakin oli toinenkin melkein samanlainen, että luulis löytyvän nytkin ainakin samanlaisia jos ei peräti samaa. :) Haha! :D No joo, ei varmaan voi olla tunnistamatta, jos on tuttu paikka. :'D

      Poista
  3. Niin kaunis koti <3 oot niin tarkka hih, mun mielestä niin siistiä ja järjestelmällistä kaikki :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö!! :D Kiitos ihana <3 Joo mä yritän pitää siistinä, mutta ei oikein onnistu aina. ;D

      Poista
    2. JA en kyllä todellakaan oo enää niin tarkka, mitä olin esimerkiksi vielä vaikka vuosi sitten vielä! :D

      Poista
  4. Kivannäköinen koti teillä, jotenkin tosi kiva nuo mustan ja valkoisen yhdistelmät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :") Mä tykkään sisustuksessa oikeastaan vain mustasta, valkoisesta ja harmaasta (ja violetista ja välillä keltaisesta tai turkoosista).. Lastenhuone on sitten eri asia, sinne laitan mieluusti värejä kun on kuitenkin lastenhuone eikä "oma". :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤