maanantai 12. tammikuuta 2015

Luonneanalyysi 2/2

CASPIAN 11kk: 


Caspian ja Jasper ovat luonteeltaan aikalailla kuin yö ja päivä. Ei mitenkään, että toinen olisi toistaan parempi, mutta he ovat hyvin erilaisia. Paljon samaakin tietysti luonteesta löytyy. Vaikka kirjoitankin tämän tekstin nyt aika paljon Jasperiin vertaillen, niin en mitenkään erityisesti vertaile poikia, ja vaikka he ovat erilaisia niin molemmat ovat minun silmissään täydellisiä omia itsejään. Vertailu sen kannalta, että minun on helpompi jollakin muotoa kuvailla ja kertoa. 



Caspian on kaikinpuolin paljon rauhallisempi kuin Jasper, hän mielellään tutkiskelee asioita ensin, ja sitten vasta menee. Caspian ei syöksy pää kolmantena jalkana joka paikkaan. Hän on varovainen, ja jaksaa keskittyä omiin leluihinkin. Hänellä on hyvä keskittymiskyky. Hän on välillä myös todella kärsivällinen ja pitkäpinnainen. Sinnikäs kaveri.
Caspian on todella hyväntuulinen tapaus, mutta kärsimätön. Hän ei jaksa odottaa kauan maitoa, jos sitä päättää haluta. Eikä myöskään ruokaa jaksa odotella. Hän on kuitenkin todella tyytyväinen tapaus, hän aina myhäilee itsekseen ja ammentaa positiivista energiaa muista. Kun joku nauraa ja iloitsee, varmasti myös Cappu tekee niin. Hän on hillitympi kuin isoveljensä. Rauhallinen ja tyyni. Mutta kaikinpuolin tyytyväinen.
Caspian jaksaa istua kauankin paikoillaan, vaikka ei olisi mitään ihmeellistä tekemistäkään. Mutta auta armias jos Caspian suuttuu, sitten on helvetti irti. Hän suuttuu harvoin, mutta sitäkin lujemmin. Hän osaa olla myös aika pitkävihainen, jos tahtoo. Jasper kun taas suuttuu herkästi, mutta leppyy nopeasti. 
Caspian rakastaa seuraa sekä seurustelua. Hän ei ainakaan vielä jaksa kovin kauan olla yksinään. Hän rakastaa tarrautua äitin jalkaan kiinni, ja roikkuisi siinä mielellään vaikka kaksi tuntia putkeen ellen ottaisi syliin (tietenkin otan). 
Minun vauvani on jollainmuotoa todella nöyrä! Hän on kiitollinen kaikesta vähästäkin, ja tyytyy todella vähään! Hän ei vaadi paljoa, mutta se tekeekin vieläkin ihanempaa siitä, että voin antaa hänelle paljon. Hänelle riittäisi vallanmainiosti hymy, hali ja rutistus. Seura, juttelu ja pusuttelu. Caspian on hyvin vaatimaton. Hän ihanasti antaa aina äitille haleja, hän on huomaavainen ja epäitsekäs. Hellä pienimies. 
Caspian uskoo miljoona kertaa paremmin kieltoja, kuin mitä Jasper uskoi samassa iässä. Hän jättää asioita tekemättä kun kieltää, mutta välillä saattaa suuttua ja alkaa mököttämään. Hän on herkkä poika. Niin ainutlaatuinen, että ei sitä voi edes sanoin kuvailla. Caspian on kaikinpuolin reipas, hän jaksaa odotella ties missä ja ties mitä. Hän on aina vieraanvarainen ja kiltisti julkisilla paikoilla. Jep! Hän on todella kiltti vauveli.
Cappu on ilopilleri! Mutta jotenkin salamyhkäinen sellainen, hän nauraa, iloitsee ja hymyilee paljon. Hän on todella onnellinen! Mutta se ei ole sellaista päätöntä naurua ja kiljuntaa, vaan enemmän hymäilyä ja hymyilyä tyynesti. Hän on viekas. Luoja, että Caspianin hymyt ja naurut pelastaa hetken minkä tahansa!





Minun silmissäni Caspian on luonteeltaan pääsääntöisesti enemmän niin kuin isänsä. Melko rauhallinen ja hiljainen. Sitten kun suuttuu, on se kuuluista helvetti irti. Molemmat ovat pitkävihaisia, mutta onneksi vihoittelevat ja mököttävät harvoin. Samikin jaksaa olla kauan hereillä paikoillaan, toisin kun minä itse hätinä pystyn katsoa edes puolituntia telvisiota perse penkissä kiinni. Caspian ja isi ovat molemmat melko omatoimisia ja vaatimattomia. Eivät halua olla esillä tai suuren yleisön keskipiste. Eivät tee hellyydestään suurta numeroa, mutta ovat kuitenkin todella huomaavaisia ja hellyydenkipeitä. Haha, molemmilla menee heti hermot, järki sekä elämänhalu jos eivät saa ruokaa heti nälkäänsä. Molemmat tarraa muhun aina kiinni kun kävelen ohi. :'D Samikaan ei tee onnestaan niin suurta numeroa, vaan ennemmin pitää sitä vähän piilossa, ja Caspian on just samanlainen. Me ollaan Jasperin kanssa sitten taas vähän ääripäitä ja halutaan kertoa koko maailmalle meidän onnesta, heti. Isi ja Caspian molemmat suhtautuu pienellä varauksella ja varovaisuudella kaikkeen. Ihania, tyytyväisiä poikia molemmat! 


Mun molemmat lapset on niin ainutlaatuisia tapauksia! En voisi olla tippaakaan onnellisempi, että oon saanut noin täydelliset lapset. Rakastan niin hirmupaljon, ja joka päivä ylpeänä ihailen noita kahta pikkumiestä. Jotka yhdessä tuhoavat, sotkevat ja leikkivät. Ja ovat rakkautta täynnä.

<3meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤