lauantai 31. elokuuta 2013

Peruspäivä

Heissan!

Tänään onkin lauantai sekä Venetsialaiset, mutta mitäpä minä raskaana oleva pienen lapsen äiti tänään tekisin? En mitään ihmeellistä- Jasper nukkuu, Sami lähti palohälytykseen ja mä tulin päivittelemään blogia. Meillä oli alunperin suunnitelmissa lähteä vaikka syömään johonkin (Amarilloon), mutta sekin nyt sitten jäi, koska Jasperin hoitopaikka (mummula) olikin yllättäen varattu jo toisella babylla ja taaperolla sekä Samikin on vähän kipeä huonossa kunnossa. Mutta ehkä mä vielä joskus pääsen sinne Amarilloon! Tai toivottavasti pian pääsisin, mulla on kauhea himo sinne?! Mutta sillä välin kun mä haaveilen, niin pitäkäähän te muut todella hauska lauantai-ilta!! :)

Sitten kun Sami tulee kotiin niin katotaan leffaa ja toivottavasti mennään aikasin nukkumaan. Terveisiä vain nimittäin: nukuin viime yönä runsaat kaksi tuntia! WOU. (S tulikin jo tuos hetki sitte kotiin,  mutta koska meidän ihana netti takkuaa ja en oo vieläkää saanu tätä julkaistua...)

Niin joo, ja Jasper osaa nyt kunnollakunnolla jo peruutella sekä konttausasentoon hakeutuu jatkuvasti! Takaperin Jappu siis oikeasti liikkuu jo nopeammin kuin äipän ajatus. Muutenkaan hän ei tahdo yhtään pysyä paikoillaan, vaan koko ajan on yritettävä johonkin suuntaan! On hienoa seurata toista niin innoissaan ja oonhan tietty tosi ylpeäkin reippaasta pikkumiehestäni!!

TONTTU <3

En ookkaan muistanut mainita, että meidän hieno, uusi syöttötuolikin on saapunut jo vajaa 2viikkoa sitten jo! Kirjoittelen siitä oman postauksensa luultavasti viimeistään alkuviikosta :) Ja tänään noudin postista paketin, siitä kans lisää heti kun kerkeän ;)

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤