maanantai 5. elokuuta 2013

Pikkukakkosen posti

 Toinen vauva? Meille? Oi kyllä <3 Näin me haluttiin tämän menevän. Ja nimenomaan näin sen pitikin mennä!

 Ollaan maailman onnellisimpia tästä pikkukakkosen raskaudesta. Enkä siis haluakaan, tai paremmin sanottuna oikeastaan mua ei voisi vähempää kiinnostaa, kuunnella minkäänlaista spekulointia, ihmetystä, kommentointia yms. ''taas, häh, noin pienellä ikäerolla'' tms. Ollaan Samin kanssa ihan aikuisia ihmisiä ja osataan itse tehdä päätöksemme. Eipä nyt sillä, että kenenkään suhtautuminen olisikaan ollut omiin korviini asti ainakaan mitenkään huono (mitä nyt yhden henkilön ehkä vähän epämiellyttävä..), mutta halusin vaan selventään tämän asian, että niin ei myöskään kävisi. Kuitenkin siis kaikkien heidän suhtautuminen on ollut hyvä, positiivinen, joilla meille on väliä.  Ollaan jo paljon ennemmin Jasperin syntymää päätetty sekä toivottu, että halutaan toinen pikkuinen melko pian, että lapsukaisilla olisi pieni ikäero. Josta poikiikin monta positiivsta asiaa! Oonhan itsekin siskoani vaan reilun vuoden nuorempi.

Alunperinhän suunnitelmissa oli odottaa siihen asti, että Jasper täyttää puolivuotta. Mutta kaikenmoisista isoista, pienistä ja osalta melko turhastakin syystä, päädyttiin siihen tulokseen, että näin on parempi. Tai pikemminkin niin, että ei se raskauden aikaistaminen parilla kuukaudella ainakaan yhtään mitään haittaisikaan. Olemme juuri tyytyväisiä ja iloisia tähän tilanteeseen. Ja siitä myöskin ollaan tosi onnellisia; että, tulin taas aika lailla heti raskaaksi.

Mullahan oli epäilyksiä pitkin kesäkuuta, ja teinkin pari testiä- vaikka tiesin kyllä, että positiivinen tulos ei vielä olisi edes mahdollista, jos kuukautiskierto ei olisi edes kulunut.. Vihdoin kesäkuun viimeinen päivä tiesin, että nyt tulisi positiivinen testi. Pelotti. En katsonut tikkuun, vältin katsomasta ja hipsin katselemaan telvisiota hetkeksi. Oivoi kyllä, tikkuun olikin kuin olikin piirtynyt kaksi viivaa. Toinen vielä haaleampi kuin toinen. Tiesin kuitenkin, että se oli siinä. Sami kyllä epäili mun testinlukutaitoja. Hihkuin onnesta. <3

Olisin, ja oltaisiin, haluttu pitää asia hiukan kauemmin ''salassa'', vaikka todella iloinen asia onkin. 
Sillä aina on kuitenkin se pieni pelko ''mitä jos''. Joka päivä itselleni kuitenkin tulee turvallisempi olo. Asia on kuitenkin nyt itsestäni riippumattomista syistä levinnyt jo aika laajalle, ja halusin edes ''jollekulle'' ihmisille kertoa itsekin tästä ensimmäisenä. Ja käsittääkseni aika tosimoni tämän uutisen jo tietääkin. Sekä masuni on jo kasvanut huomattavasti. Todella nopeasti muotoutunut selväksi vauvamasuksi. Olen kuitenkin yrittäny pitää vielä melko löysiä vaatteita, mutta nyt voisinkin taas pitää tiukkoja paitoja, ilman, että pitää piilotella tai vastata kiertelevästi kysymyksiin ja kysyviin ilmeisiin.

Pahoinvointia ja väsymystä on taas ollutkin jo oikeen kerrakseen. Huhhuh. Pahoinvointi alkoi jo ennen positiivisen raskaustestin tekemistä, ja väsymys tuli siinä pikkuhiljaa mukaan. Pahoinvoinnin oonkin nyt melko hyvin saanut kuriin, mutta suuri väsymys jaksaa vieläkin nostella päätään. Tosin nyt on pari parempaa päivää jo takana, että toivottavasti se siitä hiljalleen edes normalisoituisi! *kop kop*  Mutta juuri samoin mennyt tähän asti pahoinvointi/väsymys, kuin edellisessäkin raskaudessa. Ja yksi ihana asia, mun naama kukkii kuin keväinen niitty. En kestä tätä ehkä kauan. Näppylät keskittyvät poskiin ja ohimoihin. Toivottavasti menisi pian ohi. Mutta loppujenlopuksi, tuokin on niin pienoinen asia, jokseenkin kylläkin epämiellyttävä.

pahoitteluni kuvien laadusta ja hehkeydestä, nappasin vaan pari kuvaa äkkiä, kun Jasper oli just heräilemäs x)

Täytyy nyt mainita, että ''laihdutusurakkani'' jätinkin heti sikseen, kun itselleni selvisi, että nyt on taas onni potkinut. Ehtihän kuitenkin pienoinen urakointi ja ''rahka''elämä pudottaa jo sen 5kiloa. Pikainen dieetti siis oli, mutta kyllähän mulla on aikaa vielä monia vuosia päästä haluamaani. Joten en stressaa siitä enkä painostani kyllä yhtään. Tosin, yritän pitää painoni nyt edes jotenkin kurissa- enkä haluaisi taas lihoa sitä 30kiloa.. Mutta kuten jo sanoin, en stressaa painosta ja kiloista kuitenkaan sen enempiä!

Pikkuvauvalla ja mulla on muuten kaikki mainiosti <3

<3: meeri 

ps. huomenna sitten lisää Jasperin puolivuotis-kuulumisia; neuvolaa sekä äipän ajatuksia isosta, mutta niin pienestä miehestä :-)

12 kommenttia:

  1. Voi apua, mullekin tulee vauvakuume! :D Oikein paljon onnea vauva-uutisista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Kiitos paljon <3 Ja etköhän sä jo tiedä millä se kuume lähtee.. ;-)

      Poista
  2. ihan supersupersuper paljon onnea koko perheelle!! ihana asia=)

    VastaaPoista
  3. Lukasimpa nyt ekakerran sun blokia kun aihe kiinnosti. Onnea hirmusesti pikkukakkosesta koko perheelle:) ihanaa ku sukuun tulee lisää pieniä :) tsemppiä ja hyviä vointeja raskauteen :)

    VastaaPoista
  4. Voi onnea koko perheelle odotukseen :) <3 Sehän on vaan mukavaa, että lapsilla on pieni ikäero :)

    VastaaPoista
  5. Ihana juttu, onneksi olokoon :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤