perjantai 12. syyskuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Ihanan pöllösäilytyskorin onnekkaasti voitti tällä kertaa tällä kommentilla: 


Paljon onnea voittajalle! Pysyhän kuulolla, laitan sulle illemmalla sähköpostia tulemaan. :-) Kiitos myös kaikille muille osallistujille! Parempi onni ehkä ensi kerralla. <3


Ps. On nyt viikko mennyt jo kirjoittelematta, mutta on ollut koko ajan muka niin kiire tai sitten en ole vain jaksanut tulla koneelle.. Eli periaatteessa pieni tietoinen tauko tässä välissä. Kameran muistikin on täynnä, joten kuviakaan en ole nyt saanut otettua. Vastausvideokin mun pitäisi heti kuvata, kun saan tyhjäksi kameran muistikortin! Eli, se on kyllä tulossa, heti vain kun saan sen kuvattua jotenkin! 

Nyt on ollut kaikenlaista: ripsihuoltoa, vauvatreffejä, töitä ja viikonloppuna on tiedossa lisää kiireitä. Mutta niistä kirjoittelen sitten viikonlopun jälkeen. En lupaile mitään, mutta jos mahdollista, niin palailen jo tänään myöhemmin sorvin ääreen hiuspostauksen kera! 

Muistakaahan myös kaikki vastata tuohon pieneen kyselyyn tuossa reunassa, todellakin otan huomioon vastaukset kun mietin blogin tulevaisuutta! 

Parhaiten meitä pystyy seuraamaan ajantasalla Instagramin kautta, sieltä meidät löytää accountilla meerevel.  


Palaillaan! Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3


<3; meeri

4 kommenttia:

  1. Oi mahtista, kiitos tuhannesti! Kerrankin onni potkaisi ja vielä pöllöhullua! Tulee siis varsin oikeaan osoitteeseen :)

    -Salisha

    VastaaPoista
  2. Moikka, jos olet laittanut sähköpostia jo niin ei ole tullut perille..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sanoit! Koska laitoin perjantaina kännykällä, mutta sitten mun kännykkä ei enää mennyt s-postiin ja meinasinkin just tänään laittaa uudestaan ja kysyä onko tullut perille.. :o Eli laitan tänään koneelta sulle kun ehdin sinne asti, ja jos ei illallakaan vielä ole tullut niin ilmottelehan mulle!

      Poista

Kiitos kommentista! ❤