tiistai 24. maaliskuuta 2015

Jasun 1-v kuvaukset & kuvat





Tulin vain jakamaan vähän Jasperin 1-vuotiaskuvia! Mä hain nämä kuvat vasta pari kuukautta sitten Seinäjoelta, sinn
epäin ei ole (ainakaan Kauhavalle muuton jälkeen) ollut mitään asiaa.. Joten hakeminen hiukan venynyt, hävettää. Vuoden myöhässä kuvat haettu, mutta onneksi kuvat edes otettiin oikeaan aikaan! Ja kyllähän näitä kuvia rakastaa koko sydämestään.





Nämä kuvat maksoi 60e plus 200e. Mikä mun mielestä on ihan täyttä rahastusta, joten ajattelin, että en kuvauta Caspiania. Oon kuitenkin tullut hiukan katumapäälle, ja kovasti mietin, että pitäisikö vähän jälkijunassa käydä kuvauttamassa Caspianiakin? Vai riittääkö se, että yritän niin kauan, että kotona onnistun saada Capusta hyviä kuvia, ja sitten vain teettää ne jossakin liikkeessä!





Harmittaa, etten ottanut noita parhaimpia kuvia tiedostona (enkä ole saanut aikaseksi käytyä missään skannaamassakaan, ylläri..), vaan otin nimenomaan vähän ns. huonompia kuvia tiedostona, ja parempia kuvia paperille. Eli tässä ei ole kaikista parhaimmat kuvat! Mutta silti. :)






Caspian oli muuten kuvauksien aikaan vielä teholla. <3 Itkettää.






Vielä loppuun muutama mun lemppari (erittäin huonolaatuinen) kuva kaikista kuvista


Rakastan niin paljon tuota pientä suloista riiviötä. <3 

<3meeri

Sorry ja no sorry tästä kuvaspämmistä.

1 kommentti:

  1. Kannattaa etsiä freelancer-valokuvaajia omalta alueelta! Tulevat kotiin kuvaamaan ja saat kaikki kuvat (ainakin yleensä) cd:llä ja teetät itse. Paljon halvempaa kuin valokuvausliikkeissä! Ja omasta mielestä myös parempia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤