tiistai 23. heinäkuuta 2013

Täällä taas & Ostoksia

Moikkelimoi kaikki ihanat!

Mulla onkin ollut jo hiukan ikävä tätä kirjoittelua näin melkeen kolmen viikon tauon jälkeen. Mulla onkin tähän taukoiluun hyvä syy.. Not. Ei sen kummallisempaa kuin joko on ollut liian kiire tai sitten oon vaan yksinkertaisesti ollut liian laiska vaikka välillä sitä aikaa olisikin ollut vaikka millä mitalla. Kameraakaan en ole jaksanut ottaa käteen asti kuin varmaan kaksi kertaa, iiiiks.

Ajattelin tässä nyt vähän esitellä yhteisesti kaiken maailman ostoksia, ja myöhemmin (toivottavasti jo tämän päivän puolella, tai viimeistään huomenna!) kertoa mahdollisimman paljon muita kuulumisia ja juttuja. Nyt ainakin tuntuu sille, että olisi miljoonaa asiaa kirjoiteltavana. Toivottavasti muistan sitten edes suurimmaksi osaksi, ja tärkeimmät jutut!

Seppälä & Lasten Rintamäki


 

Yks kaunis, mutta kylmä päivä käytiin Jasperin kanssa vaunuttelemassa ja ''shoppailemassa'' Lasten rintamäessä sekä Seppälässä. :'D

Jasperille: shortsit n. 9e, lelu 15e, sukat 2,90e, vaunuihin kassi 19,90e (maailman turhin ostos ja oliko kaiken lisäksi hiukan liioiteltu tuo hinta?!? En olisi ostanut todellakaa, jos olisin tiennyt hinnan.. Veikkaan, että Halpa-Hallista saa just samanlaisen jollakin viidellä eurolla)

Samille ostettiin hihaton paita n. 10e

Ja itelleni ostin kolme jätti-isoa paitulia (oon yhtäkkiä rakastunut kaikkiin ns. normipaitoihin jättikoossa?), kaikki olivat alennuksessa 70% ja jokaiselle jäi hintaa n. 10e/kpl. (Tuo harmaa-beige villapaita on juuri samanlainen jonkalaisen MUSTAN ostin pari päivää tätä ennemmin Seinäjoen Seppälästä, sieltä ostin myös legginssit sekä toisen mustan ison paidan)
Lisäksi ostin jonkun maailman turhimman lippiksen 0,50e. Toi hinta ehkä kertookin, miks ostin elämäni ensimmäisen lippiksen. ;D Ja en kyllä todellakaan aijo pitää sitä kuin korkeintaan ottaessani aurinkoa. Mukaan tarttui myös muutamat alusvaatteet.


H&M-paketti

Kuukauden kateissa ollut H&M:n pakettikin saapui vihdoin viime viikolla postiin asti. Hain sen heti innoissani, oltiinhan sovittu, että paketti oli yksi mun synttärilahja. Mutta harmikseni ainakin yhdet Jasperin housut, olivat jo kovin niukat kuukauden odottelun jälkeen. :/


Jasperille sukkia 5paria/5,95e (yhdet parit jo käytössä)


Puuterisivellin n.4e, huulipuna n.5e, 9 paria korviksia n.5e


Jasperille huiveja 2kpl/n.5e


Pusero 9,95e ja pääkallo-hame (takana pitkä läpikuultava helma/edestä lyhyt) 12e


Nahkatakki 20e.
 Aah oon rakastunut tähän takkiin! Otin sen tarkotuksella pari kokoa isompana kuin normisti. Se on mulle aika reilun kokonen, mutta sen takia varmaan tykkäänkin siitä niin paljon? Ei ainakaan kinnaa mistään ja mahtuu paksummatkin pitkähihaset sinne alle! Just tollanen ihanan rento, mikä menee melkeen minkä vain vaatteiden seurana.


Ballerinat 7e.
 Vihdoin sain nämä! Mitä oon mennyt ostamaan jo monta kertaa, monta kertaa oon myös tilannut ne mutta sitten en oo hakenut niitä paketteja. Nämä tosin oli melkoinen pettymys, tai tuo ''etuosa'' on ehkä liian lyhyt(?) mun makuun.


 Aprikoosin värinen neulepusero 10e.
 Tämänkin otin isoimmaissa mahdollisessa koossa- ja hahaha, toivoin, että sen ansiosta tuo olisi pitkä, mutta ainakin on toosi leveä.

+ Lisäksi Jasperille täysmustat trikooleggingsit n.6e (pesussa). 74cm kokoiset pöksyt ovat kyllä ihan justiin Jasperille liian pienet, mutta käytetään nyt niin kauan kuin mahtuu! Voi, että kun oon ettinyt sata vuotta Jasperille täysin mustia housuja, ja vihdoin löysin, mutta nyt ne on jo hiukan pienet paketin kuukauden myöhästymisen ansiosta. Pitääpä kattoa onko sielä vielä niitä niin tilaa toiset isommatkin. :)

ASKO & JYSK

Mentiin tosiaan Samin ja Jasperin kanssa eräs maanantaina Seinäjoelle huonekaluliikkeisiin kattelemaan ja etsimään yhtä ''isoa'' jutskaa kotiimme. Tarkoituksena oli siis löytää mieluiten sänky, ruokapöytä, tv-taso tai sohva. Löydettiin kaikista muista potentiaaliset vaihtoehdot-paitsi sängystä. Päädyttiin sitten ruokapöytään, joka oli juuri sellainen kuin haluttiinkin ja suurimmassa alennuksessa.


Asko ruokailupöytä (ei tuolit) 250e. 
 Tuoleja ei tosin ostettu tällä kertaa- tuntui siltä, että aika loppui kesken eikä osattu tehdä päätöksiä niiden suhteen, joten ajateltiin tyytyä hetkeksi vanhoihin tuoleihin. En halua mitään ''vääriä''  tuolivalintoja, joten ne hommataan sitten myöhemmin. Ja ajateltiin teettää tuohon lasipinta, muuten koko pöytä menisi hajalle alta aikayksikön Jasperin sitä hakatessa lusikoilla sun muilla hetken päästä!


Asko musta iso karvamatto 69e. 
Matto oli -70% alennuksessa, joten sen sai kyllä tosi halvalla siihen nähden! Sami (?!) vaan halusi tuon maton eikä mulla ollut mitään sitä vastaan. Joten tämä sai paikkansa olkkarista ja vanha Vallilan matto pääsi Jasperin huoneeseen väliaikaisesti.


Jysk lelukori n. 15e.
Ostettiin Jyskistä myös kolme mustaa ovimattoa 3kpl/3e.
Sekä joku turha pallopeli n.3e, ja toinen maila menikin hajalle heti samana päivänä kun pelattiin sitä Samin kanssa. :D

RANDOM


Canvas-taulu Ifolorilta n.70e. 
 Rakastan tota taulua! Se on muistaakseni 60cm x 80cm, aika iso se ainakin on! Mustavalkoinen kuva Jasperin ristiäiskuvasta/kiitoskuvasta.


Taitekortteja 25kp/n.40e.
Samalla sain aikaiseksi tilattua myöskin siis ristiäis kiitoskortti- kuvat.


K-Citymarket kirja n. 5e.


K-Market purulelu n. 4e.

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤