tiistai 6. toukokuuta 2014

Pelkistetty olohuone

Totta tosiaan, meidän olkkari on melko pelkistetty ja yksinkertainen! Tämä on meidän toinen yhteinen koti, ja ollaan asuttu täällä vuosi ja viisi päivää. Ensimmäinen ja edellinen yhteinen koti löytyy täältä.






En ole tainnut ostella tänne oikeastaan paljon mitään uusia juttuja, varsinkaan olohuoneeseen. Matto on uusi, mutta siihen se sitten taitaakin jäädä. Mulla ei vaan ole ollut intoa ja jaksamista sisustaa, koska täällä on yksi taapero joka kuitenkin sotkee kaiken ja ei jätä mitään esineitä rauhaan. En myöskään ole halunnut panostaa, sillä olen jo kauan aikaa tiennyt, ettei me tässä kauan aiota asua. Koska se mikä sopisi tänne, ei välttämättä sopisi seuraavaan asuntoon ja kotiin. Eli toisin sanoen, aikalailla onni onnettomuudessa, että vahingossa mun olohuoneen sisustus on jämähtänyt!






Vaikka en tähän oikeastaan millään muotoa ole tyytyväinen, niin ei se mua oikeastaan yhtään haittaa. 

Meidän jättikulmasohva oli niin epäsopiva tänne taloon, että se ei sopinut mitenkään päin ''oikein''. Joten sohva on nyt kahdessa osassa, sekä sohvien paikat ovat nyt tässä vuoden aikana vaihtaneet ainakin toistakymmentä kertaa paikkoja. Mikään järjestys täällä ei ole hyvä näillä sohvilla. Varsinkin kun omat haasteensa tekevät takka, portaat ja se että telvisiolle ei ole kuin yksi mahdollinen seinä.
 Nykyinen järjestys vaihdettiinkin ristiäisten alla ns. väliaikaisesti, jotta kaikilla olisi hyvä näköyhteys kastamiseen, mutta ei olla jaksettu vaihtaa sohvien paikkaa sen jälkeen. Tai oikeastaan mä en ole halunnut sitä vaihtaa, sillä tässä järjestyksessä Jasperilla on hyvin tilaa liikkua ja kulkea. Sekä olohuone on näin paljon avarampi, mistä mä itse tykkään.







Tv:n alapuolella oleva lipasto on välillä ollut meidän makuuhuoneessa ja välillä Jasperin huoneessa. Telkkarin alla on ollut tuo musta sohvapöytä, mutta myös se vaihdettiin ristiäisten alla, että ihmiset voisivat laskea kahvikupposensa pöydälle yms. 
Jasper onkin jo pariin otteeseen lyönyt naamansa pöytään.. Ja nyt Jasperilla on myös ''hyvä'' koskettamismahdollisuus televisioon, missä taas musta pöytä ehkäisi suuruudellaan koskettamista.  






Myös esimerkiksi musta Ikeasta ostettu sohvapöytä (mitä olen vihannut aina!! Aivan liian massiivinen mun makuun..) on suhteellisen täynnä pienen termiitin hampaanjälkiä. 



Mitään ihmeellisiä koriste-esineitä ei voi pitää metrin korkeudella, sillä nehän ei kauan pysyisi ehjinä. Innolla odotan parin vuoden päähän, kun taas VOIN sisustaa kaikilla pienillä ja hauskoilla yksityiskohdilla. 




Meidän nykyinen olohuone on siis melkoisen yksinkertainen ja tylsähkösti harmaamusta, mutta mitäs pidätte? :-)

<3; meeri

8 kommenttia:

Kiitos kommentista! ❤