sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Shopping

Tuun kyllä vielä kirjoittelemaan viikonlopusta muutoinkin, mutta ajattelin nyt ensiksi esitellä pari jutskaa! Jasper meni just aamupäikkäreille, ja Caspian heräilee varmaan pian, niin en tämän kummoisempaa postausta voisi millään ehtiä kirjoittelemaan..
 Käytiin Samin kanssa torstaina Seinäjoella, ja ostin sieltä muutaman jutun. Lauantaina ja sunnuntaina sitten shoppailtiin ja kierreltiin alennusmyynneissä Kristan kanssa Tampereella! Suurimmaksi osaksi kaikki on aletuotteita, vain pienen murto-osan oon ostanut täydellä hinnalla. Rahaa ei siis ole mennyt mitenkään paljon, ehkä noin sata euroa yhteensä!

Tuntuu kyllä taas, että mitään en ostanut. :D Mua jäi vaivaamaan yhdet Conversen kengät, Jasperille sadetakki, yhdet shortsit ja muutama muu juttu.. 
Voipi siis olla, että mun on pakko tilata pian jotakin. ;D Meillä olisi myöt häät tiedossa parin viikon päästä, ja sinne pitäisi ostaa koko porukalle juhlavaatteet, mutta saas nähdä kuinka tässä enää ehtii.. Voi siis olla, että pakko on pukea vaan jotkut vanhat ryysyt päälle. Pojille kyllä ei oikeastaan ole mitään juhlavaatteita, Jasperilla on pari kauluspaitaa ja tätsit. 
Caspianille olisi eniten tarvinnut ostella juttuja, mutta just hänelle ei oikein löytynyt mitään.. Mikään ei miellyttänyt silmää, jos miellytti niin ei ollut kokoja, ja muutenkin melkein kaikki oli Caspianille ''liian'' isojen poikien vaatteita tai ''liian'' vauvamaisia (esim. jotakin kietaisubodyja tai potkuhousuja en kyllä enää hänelle ostele..)

Kaikki varmaan muistaakin, että asun täällä korvessa, missä ei juurikaan ole kauppoja.. En siis usein pääse shoppailemaan, vaan suurimmaksi osaksi ostelen netistä juttuja - sitäkin kyllä harrastan nykyään melko harvoin! Pari pakettia mulle kylläkin tuli blogitauon aikana..

Kuvat voipi olla hiukan huonoja, sillä otin niitä eilen illalla pimeässä, hätäisesti, kun pojat olivat menossa jo pian yöunille. :)



H&M


H&M HAME


CASPIANILLE, H&M



                                CASPIANILLE, H&M



JASPERILLE, H&M


JASPERILLE, H&M


JASPERILLE, H&M


JASPERILLE, H&M. Tää on kyllä tyttöjen paita, mutta ei röyhelöitä tai mitään liian tyttömäistä, etten olisi maksanut tästä kolmea euroa.. En kyllä vielä osaa sanoa, että kehtaako tätä pukea muualle kuin kotiin? :D


JASPERILLE, H&M


CASPIANILLE, H&M


JASPERILLE, H&M


JASPERILLE, H&M


H&M


H&M


H&M


H&M. RAKASTAN TÄTÄ!! <3


GINA TRICOT


GINA TRICOT


GINA TRICOT


PERUS TUUBITOPPI, H&M.


JASPERILLE, LINDEX


BIK BOK


LINDEX. En saanut hyvää kuvaa, mutta siis oversize naruolkaiminen toppi.


CUBUS.


CASPIANILLE, LINDEX,


Esittelen nyt tässä samalla, että mitä ihanaa sain Kristalta synttärilahjaksi itselleni ja pojille! 




Ei mulla vaan voi olla noin ihanaa ystävää!!


Jasperille. Mä en kestä! Krista kyllä tasan tietää, kuinka hulluna oon mini rodiniin, mutta en vaan ite ole vielä malttanut ostaa.. 


Caspianille.

Tuola ylempänä mainitsinkin, että mulle tuli tauon aikana muutama paketti.. En nyt todellakaan jaksa niitä  miljoonaa juttua enää kuvailla, mutta tykkään niin paljon näistä Jasperille tulleista tennareista, että nämä edes halusin esitellä. :)



Mitäs pidätte? :-)

<3; meeri

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ❤