sunnuntai 4. toukokuuta 2014

En tiiä mitä pyysit, mutta nää on ne mun nyytit

Luin ihanan Annin blogista maailman helpoimmasta välipalareseptistä! Joten pakkohan sitä oli itsekin koittaa. 

Eli ostin valmiita voitaikinalevyjä kaupasta, sulatin levyt toisista irrallaan, venytin levyjä hiukan, leikkasin ne neljään palaan ja laitoin täytteet. Painelin ne nyyteiksi, uuniin 225astetta ja noin vartti. Vola, valmista!



Me tehtiin mun pienen Jasper-apulaisen kanssa kinkkunyyttejä! Laitettiin siis nyytteihin kinkkua, mozarellajuustoa sekä paprikaa. Nyyteistä tuli todella maukkaita ja hyviä! Parilla haukulla aina yksi nyytti oli kadonnut. ;-) Ihan yllätyin mausta, veti verrot mun työpaikan maailman parhaimmille kinkkunyyteille!



Seuraavalla kerralla (ja se seuraava kerta tulee varmaan nopeammin kuin uskonkaan) ajattelin kokeilla jotakin muuta täytettä, ehkäpä tekisin jonkulaisia pasteijioita. Mutta saas nähdä, ihan varmasti aion kokeilla vielä kaikennäköisiä yhdistelmiä. :-) Mutta tästä tuli ainakin yksi ''varma'' täytevaihtoehto. 



Eli maailman helpoin tehdä, maailman parasta & täytteet voi aina valita itse. Soveltaa voi siis oman maun ja mielen mukaan. Hyvin lievittää suolaisen himoa. :) SUOSITTELEN!

<3; meeri

ps. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa asuntoesittelyä!

3 kommenttia:

  1. Oi! Varmasti yli hyviä ja jotenkin tosi hellusia tommoset pienet pallerot :D Pitää kyllä kans koittaa tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo noi oli aika söpöjä. ;-) Ehdottomasti kannattaa koittaa, ei mennyt kauan tekemiseenkään aikaa (varsinkaan kun vauva alko just heräilemään niin piti paniikis tehä...:D) ja oli todellakin kaiken sen ''vaivan'' arvosia! :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää, mmmmm :D

    Ihana Meeri <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤