lauantai 7. joulukuuta 2013

Muutama video

1. Jasper taputtaa. Tämän videon kuvaamisesta on jo hetken aikaa (reilu kuukausi), raasu oli justiin tajunnut taputtamisen salat ja harrasti sitä ahkerasti. Niin suloinen! Tämä onkin mun lempparivideo varmaan (vaikka ite taas pilaan ja puhun jotakin..).


2. Jasper konttaa. Jasper on alkanut konttaamaan ihan hirveästi, ja konttaakin nykyään pääsääntöisesti enemmän kuin ryömii. Taitava mies! Tämä video on kuvattu toissa päivänä. Nykyään kuuluu vaan *lätsläts* kun Japsinto tulee. :') Tässä videolla meno näyttää ehkä aika huteralta (vaikka ei sitä enää olekaan), mutta on kuitenkin ainoa konttaaminen videolla niin menkööt. ;-D 


3. Jasper tanssii. Nykyää musiikin soidessa, jopa mainoksissa etc., Jasperin tanssijalka alkaa vipattamaan- yleensä samanaikaisesta hakkaa/taputtaa toisella kädellä pöytään. Tämä video on kuvattu silloin kun Jasper tanssi tuossa ainakin tunnin kuunnellen radiota ja samalla vahtasi ostosruutua, kun me (mä) siivottiin ihan tuskas ennen kun Sami lähti töihin ja ennen kun mulle tuli vieraita.


<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤