keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uusi banneri!

Heti ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomiota, kun palasin blogitauolta oli tämä karmea banneri (näin melko lievänä kuvauksena)..... Jonka tein silloin sekunnissa, koska melkein järki lähti sitä edellisen talvibannerin takia. 



Itse en kuitenkaan löytänyt inspiraatiota uuteen banneriin, joten pyysin apua sen suhteen! Ihana blogiystävänäni Emmi, kuitenkin halusi auttaa mua ahdingossa ja väsäsi mulle uuden bannerin! Annoin Emmille vapaat kädet tehdä millaisen vain, kuvienkin suhteen. Oon niin kiitollinen ja iloinen, että Emmi jaksoi vaivautua. Iso kiitos vielä kerran! Olin illalla niin iloinen, että pompin samalla kun olin koneella. Ahaha.



Oon tosi tyytyväinen uuteen banneriin, vaikka olisin kyllä ollut tyytyväinen tuon edellisen jälkeen ihan mihinkä vain! Mun mielestä tämä nykyinen on nyt jotenkin ''kaunis'' ja sellainen herkänoloinen, ei niin raskas (toisin kuin tuo edellinen, itse just kammoan muidenkin blogeissa noin raskaita, synkkiä, PAINAVIA, bannereita.. Antaa niin ahdistavan olon) vaan pikemminkin hempeä ja raikas! 
Tämä saa ainakin nyt olla väliaikainen banneri, sillä jossakin vaiheessa on ainakin pakko ottaa kunnon kuvia banneria varten ja kyhätä sitten uusi. Mutta ken tietää, koska nekin kuvat kerkiää ottamaan, ja siihen asti en todellakaan olisi jaksanut katsella tuota edellisiä.


Mielipiteitä otetaan vastaan!! Mitäs pidätte uudesta bannerista?

<3; meeri 

6 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen ! :) Pitää itsekin laittaa banneri vaihtoon, alkaa vähän kyllästyttää kun näkee tällaisia hienoja ! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos tyttöset !! Joko alkaa tympii tää banneri xD tehhäänkö uus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;-) Mä kyllä ihan tykkään tästä! :D Mutta jos sulla on liikaa motivaatiota, niin saat toki tehdä lisääkin mulle näitä varastoon ;))) <3

      Poista

Kiitos kommentista! ❤