lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kodin tärkein huone

Meidän makuuhuone on hiukan pienempi kuin poikien huone, mutta valittiin tämä huone meille, koska täällä oli vaatehuone. Mulla noita vaatteita piisaa, joten ratkaisu tuntui näin paljon järkevämmältä.

Tässä makkarissa on kuitenkin limenvihreä seinä, ja toisessa makkarissa punaruskea, joten ehkä väritykseltään huoneet olisivat sopineet toistepäin paremmin. Toisaalta, itse tykkään enemmän tuosta vihreästä, kuin siitä kammotusväristä. Ja kun meillä ei ollut oikeastaan kumpaankaan huoneen väreihin mitään sopivaa, niin vaatehuone oli sinänsä ainoa asia joka ratkaisi huonevalinnan. 

Entisessä asunnossa meillä oli aika paljon pinkkiä ja violettia, ja jokaisen järki varmasti kertookin, että nämä värit ja lime eivät vain yksinkertaisesti sovi mitenkään päin yhteen! Joten, paljon kuitenkin ostettiin tänne uusia juttua, kuten verhot, matto, koristetyynyt, lamppu, kello ja päiväpeite. Mun piti myös ostaa uusia lakanoita, koska liian usein jää sänky petaamatta, eikä mikään inhota niin paljon kuin se pinkin/violetin yhdistelmä tuossa vihreän seinän vieressä. 
Täällä asuessa ostettiin myös tuo uusi jättijenkkisänkykin.

(Vein muuten Caspianin taulun olohuoneeseen, ja toin Jasperin taulun sieltä makuuhuoneeseen. Sillä tuohon Jasperin tauluun Jasper ei yllä, ja kyllästyin pelastamaan sitä Caspianin taulua hakkaavalta Jasperilta.)

Meillä on ollut tässä makuuhuoneessa monen monta järjestystä, mutta osittain mun mielestä ovien paikat vaikuttavat paljon siihen, että tuolle yhdelle seinälle ei voi oikein asettaa mitään tavaroita. 
Kuitenkin järjestyksiä oli helppo keksiä ja vaihdella, ennen kuin Caspian syntyi. Caspianin syntymän lähestyessä pitikin ottaa jokainen aivosolu käyttöön, ja miettiä, että miten kaikki tavarat saa tänne huoneeseen mahtumaan. Lisättävää huoneeseen tuli siis hoitopöytä sekä pinnasänky.

Me sitten otettiin vaatehuoneen ovi pois paikoiltaan, koska se vei kuitenkin yhden nurkan kokonaan itselleen aukiollessaan. 
Vietiin Jasperin huoneeseen se ''penkki'', jossa on ne lokerikot sielä alapuolla.
Mutta olihan siinä kuitenkin tunkemista! Yöpöytä ei ollut oikealla paikallaan, ja pinnasänky & tv taistelivat tiukassa nurkkauksessaan olemassaolostaan!
Tämä makuuhuone oli todellakin täyteenahdattu reilun kolme kuukautta, ja mua itseasissa hiukan ahdisti täällä. Jos yksikin sukka oli lattialla, niin makuuhuone tuntui räjähtävän. 

Sen jälkeen kun Caspian muutti Jasperin huoneeseen, makuuhuoneesta tuli ihana tilava! Tai en nyt tiiä, mutta siltä se ainakin on tuntunut sen kolmen kuukauden jälkeen. :D 

Seinäthän tässä asunnossa on jo alusta asti ollut huonossa kunnossa- reikiä, nauloja ja ruuveja täynnä. Niin myös tämä makuuhuone, ja ei olla tännekään huoneeseen jouduttu laittamaan yhtäkään naulaa tai ruuvia! Joten, sen ansiosta, joku saattaakin kyseenalaistaa taulujen tai kellojen paikat.

Mutta, kuten aina ennekin: teidän kommentit huoneesta kiinnostavat! 
 








Lipasto - ei muistikuvaa, kun oon ostanut sen jo silloin kun asuin vielä kotona
Sänky - Hobby Hall
Verhot - Vallila
Matto - Vallila 
Kello - Halpa-halli
Päiväpeitto - Hobby Hall
Tyynyt - Hobby Hall, H&M, Halpa-Halli, Ellos
Yöpöytä - Asko
Hoitopöytä (oon ottanut siitä hoitotason irti) - Samin tädiltä
Taulu - Ifolor
Lamppu - Hobby Hall









En millään jaksanut siivota tota vaatehuonetta, muutetaan kuitenkin pian niin se työ olisi mennyt täysin hukkaan.. Yritin ettiä kuvaa kun siivosin sen muutama kuukausi sitten, mutta en löytänyt nyt mistään - oon varmaan siirtänyt sen jo ulkoiselle kiintolevylle.. 

Tossa alla on kuitenkin pari vertailukuvaa siihen, miltä vaatehuone näytti ennen kuin myin mun vaatteita pois (+osa mun vaatteista on ollut/on Jasperin huoneessa). Joten siihen nähden, niin eihän toi vaatehuone tällä hetkellä ole pahassa kunnossa. ;D 

Tuola vaatehuoneessa on muuten pieni ikkunakin! 




<3; meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤