torstai 18. huhtikuuta 2013

sataa sataa ropisee

Olin jo suunnitellut ihan onnes, että tänään pitkästä aikaa oltais tehty Jasperin kanssa pitempi vaunulenkki. Viime aikoina kun on ollu niin huono sää, kiire ja sitä ennen olin viikon sen verran kipeenä, että ei oo oikeen pystynyt.. Mutta tietenkin nyt sitten on satanut koko päivän vettä, toivottavasti illalla olisi parempi sää ja päästäis vähän ulkoilemaan! Ei kyllä viittisi edes ottaa oikeen riskiäkään, että lähdettäis pihalle ja sitten alkaisi satamaan vettä, kun ei oo vieläkää noihin vaunuihin sitä sadesuojaa. Itellä ny ei oo niin väliä vaikka tuola vesisateessa joutuiski kävelemään jonkun matkaa kotia asti, jos se sade yllättäis.




































Kuitenkin on ollut ihan kiva aamupäivä, ollaan vaan katottu Jasperin kans Die Hard 5 loppuun (eilen katoin sitä Samin kans, mutta ylläriylläri nukahdin kesken kaiken..) ja Twilight Aamunkoi part. 2 , välillä vähän syöty ja nukuttu. :) Nyt toi pikkukaiffari sammahti, tais tykätä enemmän tosta toiminnasta kun lällynlää-leffasta. Nuo Die Hardit onkin ihan mun lemppareita, ja Bruce Willis on vienyt mun sydämen ihan täysin jo vuosiavuosia sitten <3 Ihanaa kyllä, että tuo paappa jaksaa vieläki vääntää noita elokuvia! Voi sitä haikeutta sitten, kun teräspappa jää eläkkeelle..





































Pitäisi kuvata vihdoinjaviimein Jasperin ristijäislahjat, pari pakettia ja vähän tätä meidän nykyistä asuntoa. Tästä kämpästä ei oo oikeastaan mitään kuvia, ja meillä on muutto edessä vajaan kahden viikon päästä! Pitäis saada vähän muistoja talteenkin! En kyllä malta odottaa, että päästään muuttamaan ihanaan uuteen, isompaan kämppään <3

Rakastan tätä poitsua
<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤