perjantai 26. huhtikuuta 2013

mitämissämilloin

Keskiviikkona oltiin Jasperin kanssa vaan kaksistaan päivä kotosalla. Otin Jasperista vielä vähän kuvia ristijäismekko päällä, koska silloin ristijäisissä Jasper oli hiukan huonolla tuulella ja sen näkösiä ne pari kuvaakin sitten oli. Puettiin sitten hienot yhteensopivat vaatteet ja möllöteltiin vaan, like always. Mutta siinä sitten kun sain Jasperin päälle yhden 62cm t-paita bodyn, niin se oli kyllä niin tiukka ja pieni, varsinkin mahan kohdalta eikä se kyllä todellakaan meinannut mennä edes kiinni :D  En mä viittinyt enää yrittää repiä mitenkää nätisti sitä sen päältä pois, koska se pukeminenkin sen paidan kanssa oli niin hankalaa, mutta uskoin silti että se olisi ollut hyvä päällä :D No eipä ollu ja jouduin sitten leikkaamaan sen paidan raasun päältä pois. Miksi samankokoiset vaatteet ei sitten ole samankokoisia?! Helpottais huomattavasti elämää jos olis.. :D



PUSPUS












































Illemmalla kun Sami tuli kotiin niin tein meille ruokaa: keittojuureksia ja possua aurajuusto-kermakastikkeessa. Sami ei oikeen innostunut noista juureksista, mutta mä kyllä tykkäsin! En ookkaan ennen tehnyt noin ruokaa ettei olisi sitten sitä perunaa/pastaa/riisiä, ehkä mäkin kuitenkin voisin hetkeksi vielä tyytyä baby-porkkanoihin. Mikä siinä muuten on, että en halua/pysty/tykkää syödä ns. raakaa porkkanaa, mutta keitettynä porkkana on niin maailman parasta?! 

Äiti ja isä tuli kanssa käymässä ja ne katso Jasperia sen aikaa, kun me Samin kanssa käytiin mun työpaikalta hakemassa vähän muuttolaatikoita ja kaupassa. Kotiin tullessa Jasper nukkukin jo kiltisti sängyssään. Mummu toikin Jasperille muutaman uuden lelunkin ja mun isosiskon vauvan pieneksi jääneitä vaatteita pussillisen. (Jasperilla ja sen serkulla on n. 1,5kuukautta ikäeroa) Miten voi jo vauvoistakin huomata, että kaikki todellakin on erilaisia?! Niin pieni ikäero, ja suuri kokoero: Jasper on pullukka ja Jere on hujoppi.


 
 mummun ostamat lelut





Oon kyllä niin tyytyväinen ja iloinen, että vauva on aina nukkunut tosi hyvin ja jo hetken aikaan aina siitä alkuillasta aamuun saakka, eli noin 20.00-06.00 on kullan uniaika. Aluksi Jasper heräsi aina 1-2 kertaa yöllä syömään, joskus se toinen kerta oli jo ''aamu''. Jos kellon mukaan on aamu(eli 06.00),  kun Jasper herää, niin mennään sitten aina olohuoneeseen syömään, kuuntelemaan radiota ja heräilemään. Muttajos Jasper herää ennen kuutta niin syötän vielä makuuhuoneen puolella ja kokeilen aina jospa poika vielä nukahtaisi sänkyynsä, mutta yleensä kyllä se nukkuu sitten heräämisen jälkeen seuraavan kerran sitterissä. Miten ihmeessä vauvat voi tykätä kun sitteriä heiluttaa?! En mä ainakaan tykkäis nukkua, jos joku heiluttais samoten mun sänkyä silloin kun yrittäisin nukkua..

Eilen aamulla kävin melkeen heti heräämisen jälkeen suihkussa ja aloitin jo vähän pakkailemaan. Kaikkea turhaa sitä on kertynytkin: heittelin aika paljon roskiinki kaikkea ja tiedän että kun purkaamaan laatikoita niin heittelen vielä lisää roskiin. Oon välillä niin hamstraaja enkä osais luopua yhtään mistään:D  Vihaan pakkaamista, mutta vihaan kyllä vielä sata kertaa enemmän sitä tavaroiden purkamista?! Oonkohan ainoa tämän kanssa..




EIIIII, vahingossa deletin tästä ylipitkän tekstin. Yhyy.. Noh, eilen kuitenkin sen jälkeen kun Samikin heräili niin lähdin etsimään vauvan sänkyyn musiikkimobiilia, samalla kun miehet viettivät miestenkeskistä aikaa. Mulla oli se ristijäislahjaksi saatu 50e-lahjakortti mukana, ja löysinkin tuon kivan mobiilin. Muutama vaihtoehto oli, mutta tuo oli mun mielestä kaikista kivoin; monipuolisin ja värikkäin. Hintaa mobiililla oli n. 47e, ja enhän mä voinu sitä muutamaa euroa sinne kortille jättää ;) Joten halusin myös uuden t-paita bodyn Jasperille, osaksi varmaan myös sen tilalle minkä jouduin leikkailemaan siinä edellisenä päivänä.. Mutta myös siksi koska Jasperilla kuitenkin on noita kaikkia farkkutakkeja yms. takkeja, joiden alle ei viittisi laittaa pitkähihaista paitaa, mutta eipä oikeen ilman mitään aluspaitaakaan raaskisi olla. Se body minkä ostin, niin oli ainoa, ja sekin haettiin jostakin varastosta viime kesän mallistosta. Ei ollut tullut vielä tälle vuotta lyhythihaisia bodyja, mutta olihan toikin ostamisen arvoinen! Hintaa sillä oli n. 13e. Mikseihän kaikki kaupat (varsinkaan vauvaliikkeet, joista ostetaan paljon esimerkiksi lahjaksi vaatteita, ja yleensä ostetaankin varsinkin toisen lapselle ns. tulevaisuuteen vaatteita) ole varautuneet ajoissa kesän ja kevään tulemiseen?!








Kävin eilen myös nopsasti mun työpaikalla vähä moikkailemas työkavereita, niitä kyllä on jo ikävä tullut!! Ja sitten kun ollaan saatu tämä muutto pois alta niin ne kaikki ihanat saa kyllä luvan tulla kyläilemään :) Fiia tuli sitten illemmalla meille ja kuin tilauksesta Samilla ei ollutkaan treenejä, joten kaapattiin miekkosen auto ja ajeltiin hetki Fiian kanssa. Vähän kuin ennen vanhaa ;) Oli kyllä niin ihana höpötellä ja keskustella vaan kaikesta! Sitä me aina ennen tehtiinki: ajeltiin ja kerrottiin kaikki toisillemme :-) Miten voi tulla noin paljon lisää virtaa pienestä happihyppellystä ihanan, pitkäaikaisen ystävättären kanssa?! En oo pitkään aikaan kerennyt tekemään mitään noinkaan yksinkertaista juttua.. :D Enkä tarkota mitään ''pahaa'' vaan todellakin oon silti onnellinen, nautin niin paljon olla ton mun ihanan Jasputtimen kanssa Onhan se vaan ihan kiva tehä välillä muutakin,  varsinkin jos en ajattele koko ajan niin että 'voisin tälläki hetkellä olla poitsun kanssa.' haha.








Tässä nyt saa vielä vähän jännitelläkin, että päästäiskö me sittenkin jo viikonloppuna muuttamaan. Mutta jos ei, niin alle viikko siihen kuitenkin enää on!! :-) Viikonloppukin on aluillaan, hupaisaa viikonloppua vaan kaikille

<3: meeri

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihana blogi! Niin söpöliini tuo pieni ♥

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi !:) tsekkasin kaikki tekstit läpi ja sä kyllä osaat kirjottaa hyvin! Jasper on niin sulonen poika!!:) kasvo kyllä vauvakuume taas kerran!
    T.AS

    VastaaPoista
  3. Hihi ;) Voi kiitos paljon! Oot ihana <3 :>

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤