keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ajantasalle






Tähän väliin taas pieni kuulumispostaus! Meille kuuluu hyvää. Meillä on myös ollut aika kiire perjantaista alkaen, enkä yksinkertaisesti ole päässyt koneelle asti, saati sitten jaksanut illalla lasten nukkumaanmenon jälkeen muuta kuin tasan kaatua sänkyyn.

Perjantaina mun sisko poikineen oli meillä oikeastaan koko päivän, illemmalla äiti ja isä tuli vielä käymään ja sitten myöhään illalla vielä värjättiin siskon kanssa toistemme hiukset. 
 Siitä tulikin mieleen, että maanantaina muuten kokeilin yhtä hiusainejuttua, mikä OLI VIRHE. Ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksensa..




Lauantaina sitten pojat menivät jo aikasin päivällä mummulaan hoitoon, kun me mentiin Samin kanssa sinne kihlajaisiin.. Tai siis, kihljaisiin, jotka muuttuivat yllätyshäiksi! Oli kyllä kaikinpuolin ihana päivä ja ilta mahtavassa paikassa. Yövyttiinkin sitten muutaman muun vieraan kanssa omassa mökissä. Sitä kun pohdiskelin edellisessä postauksessa, niin onneksi en jäänyt kotiin, oli kyllä ihan oikeasti niin mahtava vuorokausi, enkä olisi mistään hinnasta halunnut jättää välistä noin ihania häitä. 
 Sunnuntaina sitten päivällä tultiin Samin kanssa grillin kautta kotiin, ja mulla oli luvassa ilta-/yövuoro töissä, joten päätin ottaa päikkärit. Samikin tietenkin nukahti, ja tuli pikkasen kiire töihin, sillä herätyskello ei toiminut ollenkaan.. Onneksi kuitenkin ehdin töihin!
 Yöllä sitten kun pääsin töistä, niin lapset heräsivät sopivasti (mutta myös nukahtivat kyllä sitten heti), koska muuten mun olisi pitänyt odottaa aamuun asti mun murujen näkemistä, ja ikävä oli sen verran suureksi päässyt vajaan kahden päivän aikana.. 






Maanantaina ei varmaan tapahtunut mitään ihmeellistä, sillä en oikeastaan edes muista koko päivästä mitään. Otettiin vähän viikonlopun rientoja kiinni ja löhöiltiin (ja laiskoteltiin) vain koko päivä. Ja mun läppärikin oli Samin autossa, niin en päässyt koneellekaan. Niin ja salkkaritkin alkoivat! Ostettiin Sampan kanssa vähän sipsiä ja katottiin salkkarit rauhassa sitten kun lapset olivat jo kunnolla nukkumassa. Onko täällä muita salkkarifaneja? Tai noh, mä oon vaan niin onnellinen, että pitkästä aikaan telvisiosta tulee edes YKSI puolentunnin ohjelma mitä jaksa katsoa ja mitä voin päivän mittaan odottaa. Yksi hyvä syy maata sohvassa kiinni heti sen jälkeen kun lapset menevät yöunille! 



Eilen meillä olikin sitten viimeinen kahden
tunnin parisuhdeterapia kerta, en olekaan tästä täällä kertaakaan puhunut tai edes maininnut koko asiasta. Jotenkin haikeaa, kun oli viimeinen kerta, mutta mun mielestä ko. terapia ja juttelu on antanut niin paljon, ja jännä miettiä, että mihin asti on tultu siitä ensimmäistä kerrasta. Ja nyt musta ainakin tuntuu todella vahvasti siltä, että terapiat sai jäädä tältä erään siihen. Ihan siksi, koska sille ei ole enää tarvetta! Voisin meidän parisuhteesta ja tästä terapiastakin kirjoittaa ihan oman postauksensa, jos jotakuta se nyt kiinnostaisi? Mutta nyt voin jo sen ainakin sanoa, että suosittelen parisuhdeterapiaa, ja meillä se ainakin on oikeasti auttanut. 

Ja tänään illemmalla me taidetaan sitten viedä tuota Jasper the En Varmasti Ikinä Kävele Aina Pakko Juosta -miestä juoksukisoihin!  

Mä varmasti yritän tänään vielä tehdä toisen postauksen, ja huomenna sitten vastailen kysymyspostauksen kysymyksiin! Nyt kuitenkin taas edes jotenkin ollaan menossa ajantasalla.



 

 <3; meeri

15 kommenttia:

  1. Ehdottomasti parisuhdeterapiasta postausta. Jos ei liian arka aihe oo niin mikä ajoi siihen jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän keksiä jotakin, mutta en varmastikaan mitään henkilökohtaista kirjoita ko. asiasta. :)

      Poista
  2. Olis kans kiinnostava kuulla tuosta terapiasta. Ei siis niin että kirjoittaisit teidän juttuja jos ne on liian henkilökohtaisia vaan ihan että oliko mielestäsi terapeutti tasapuolinen ja ymmärtäväinen. Tuliko ikään terapian jälkeen kotona jälkipuintia että miks sä niin sielä sanoit? Oliko helppoa aloittaa omien asioiden puiminen tuntemattoman kanssa ja saitteko itse idean terapiasta vai tuliko vinkki muualta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, just siitä mä ajattelinkin kirjoittaa! :) Eli terapiasta kokemuksena jne., enkä siis todella meidän syistä mennä sinne tai puheista sielä tjms.

      Poista
  3. Ehdottomasti kiinnostaa parisuhdeterapia-postaus! Mekin ollaan käyty perheneuvolassa ja -työntekijällä juttelemassa ja ainakin perheneuvolan koin todella hyödylliseksi :)

    VastaaPoista
  4. Iso hatunnosto että oikeesti teette töitä parisuhteenne eteen ja perheenne, ettekä laita lusikoita jakoon kun elämä onkin vähän hankalaa. Toivottavasti kaikki nuoret ja varttuneemmatkin perheet ja perheelliset ja yleensäkin parisuhteelliset ottaa teistä mallia! Kiva kuulla että menee hyvin, ja hyvä te! :) Ja joo postausta vaan laajemmin kokemuksesta, yksityiskohdat tietysti poissulkien. :) oot kyllä niin rohkee ja supermamma et voi terve. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et edes usko, kuinka ison hymyn sait mulle aikaan kun luin tämän kommentin! Kiitos ihan hirmupaljon! Ihana saada tuollanen kommentti! :) <3

      Poista
  5. Hei ihan mahtavaa, että olette käyneet parisuhdeterapiassa!! Liian monet ihmiset antavat asioiden olla, tyytyvät elämäänsä jne. Ihanaa, että olette elämässä kartalla ja tiedätte mitä teette. Fiksuja nuoria <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, mä ainakin oon kanssa sitä mieltä, että onni lähtee itsestä, ja melkein kaikkiin asioihin vaikuttaa itse. Niihin pystyy vaikuttaa, edes sitten pienellä työllä. :)

      Poista
  6. Mua kiinnostais se terapia postaus ainakin ! Haluaisin tietää millaista sielä oli ja mitä teitte ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus ko. aiheesta tulee viimeistään vuosipäivän tienoilla!:)

      Poista
  7. Kiinnostaisi kuulla myös tuosta terapiasta! Miten toimi, ja mistä tuli ajatus mennä terapiaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostaa! Mä postailen aiheesta kunnolla jossakin välissä! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤