keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lahjoja pikkutaaperolle!

Jasper täytti siis viime viikolla jo 1,5 vuotta, ja tässä postauksessa jo pohdinkin lahjavalintaa. Caspiankin täytti viime viikolla jo puolivuotta! Hänestä kirjoittelen sitten lisää, joskus kun ollaan saatu neuvolasta mitat.





Kuten useimpien kommentoijien, myös mun ehdottomat lemppari ed.m. postauksen vaihtoehdoista olivat siivoussetti sekä keittö.
 Siivoussetissä kuitenkin oli joku mahdottoman pitkä saatavuusaika, joten sen vuoksi en sitä viitsinyt tilata.. Vaikkakin, eipä se toimitusaika olisi edes haitannut mitään, sillä nämä mun valinnatkin olivat matkahuollossa sen kaksi viikkoa, ennen kuin ne noudettiin sieltä. Jasper rakastaa siivoamista, ja pakkohan tollanen oma siivoussetti sille on vielä joku kaunis päivä hankkia! Ehkä sitten äitikin saa edes joskus siivottua rauhassa....
Toinen lemppari, eli keittiö, jäi haaveeksi siksi, koska meillä ei ollut vielä  edes mitään hajua mihinkä muutetaan, niin en viitsinyt tilata noin suurta juttua, koska ei voinut tietää, että onko sille edes tilaa uudessa asunnossa. Mutta, nyt voinkin kertoa, että tilaa keittiölle löytyy, ja sekin on vielä todellakin joskus hankittava!




Päädyin sitten tilaamaan kolme lahjaa Jasperille. 

Jasper on aina ihan onneissaan katsonut ja seurannut vierestä, kun isi (tai vaikka naapuri) leikkaa nurmikkoa, joten tiesin, että ruohonleikkurista hän ainakin tykkäisi! Ja siinä en ollutkaan yhtään väärässä. Jasper paljon kulkee leikkurin kanssa, ja sitä on myös koko ajan pakko tankata. Tietenkin. ;) Hän haluaa myös esitellä sitä aina kaikille!





Nyt noi osat on kyllä jo paikoillaan, mutta en jaksanut kuvaa varten niitä repiä irti tosta pahvista. ;D 
 







Jasper rakastaa myös kaikkia pallojuttuja, joten tilasin myös maalin palloilla. Noh, ainakaan vielä Jasu ei ole paljon heitellyt tai potkinut palloja maaliin, mutta palloja on kuitenkin aina kiva heitellä johonkin suuntaan. Mun mielestä toi maalitsydeemi on kyllä ärsyttävän hento, kaatuu tosi herkästi eikä pysy kovin hyvin pystyssä.. Pallot kyllä olivat mukavan pehmeitä, mutta ei kuitenkaan mitään lerppuja. 




Kolmanneksi yritin korvata haaveeksi jääneen siivoussetin jollakin tapaa, ja tilasin sitten puutarhasetin. Se ei ainakaan vielä kovin menestynyt ole ollut Jasperin silmissä, mutta esimerkiksi lapiot ja haravat toimivat hyvin mailoina pallojen lyöntiin.. 









 Mitäs tykkäsitte? :)

<3; meeri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤