torstai 2. toukokuuta 2013

muuttoa ja muuta!

Heti alussa varotan, että tästä on tulos varmasti kunnon sillisalaattipläjäys. Viimenen viikko on kyllä ollu aika kiireinen muuton vuoksi, mutta eiköhän se arki tasaannu tästä taas pikkuhiljaa! Mulla on ollu viikon sisällä jos jonkulaisia ajatuksia, mietteitä ja asioita mistä olisin halunnut kirjotella ja mistä nyt HALUAISIN. Arvata saatan, että en muista puoliakaan kirjoitella mitä haluaisin sekä jostakin asioista kerron sitten varmasti myöhemmin.  Ja tässä nytkin kuitenkin suhteellisen kiireessä yritän tätä kirjottaa, sillä oon Jasperin kanssa kaksin kotona ja se tossa nyt nukkuu, mutta varmasti pian taas heräilee. Kuviakaan ei oo mitenkää paljon tai hyviä, mutta muutama uusi pikture taitaa kamerassa kyllä olla. Pahoittelen erittäin huonolaatuisia kuvia.. :D Enkä jaksa ainakaan nyt heti tarkistaa tätä tekstiä, joten anteeksi jo valmiiksi mahdollisista kirjotusvirheistä- yritän kirjottaa täääysiä niin paljon kun mahdollista. :D Mutta en kyllä millään halua enää yhtään pitkittää tätä postausväliä, vaan kirjotan nyt niin paljon kun kerkiän, muistan ja jaksan! ;) JA kaikki joka paikassa on hehkutellut vappua, mutta meillä se on kyllä tässä hässäkässä menny täysin ohi. Mutta hyvää mennyttä vappuakin vaan kaikille ;)




Viime viikon perjantaina Fiia tuli koulusta päin viettämään mun ja Jasperin kanssa aikaa, kun Sami oli töissä. Katteltiin vaan jotakin leffoja, Miley Cyrus oli 2/3 elokuvista pääosassa :D Katottiin se LOL, ja en tiiä mutta rakastuin jotenkin kyllä siihen! Tai se oli tosi sellanen mukava ja rento teinileffa, jonka aikana ei tarttenu miettiä mitään suuruutta kummempaa, mutta kuitenkin se oli mielenkiintoinen ja täytti kaikki romanttiset teinielokuvan kriteerit :) Tulikin mieleen, että olis paljon romanttisia elokuvia, joita haluaisin kattoa, esimerkiksi Notebook! On sekin pitäny kattoa jo kauan, taidankin kattoa sitä vaikka joskus ens viikolla, jos se Samikin nyt lähtee sinne reissuun niin on sen verran ''omaa aikaa'', että taidan ostaa jotakin hyvää ruokaa ja kattoa sitten sitä leffaa kun Jasper on mennyt yöunille :)


puuhamatto lastentarvikenet LAMAZE n. 85e  (söpö vauva ei sisältynyt pakettiin)





Perjantaina Jasperille tuli myös sen uusi puuhamatto/leikkimatto/jumppamatto, jonka tilasin kyllä jo kuukausi sitten, mutta niitä ei kai sitten ollu enää varastossa. Ja tilasin tuon lisäksi myös yhden toisen kivan jutun, mutta sieltä sitten soitettiin, että sitä tulee seuraavan kerran vasta helmikuussa, ja Jasper nyt on sitten jo sen verran isopoika, että ei se sillä kyllä vuoden päästä sitten olis varmastikaan leikkiny :D Oon kyllä tosi tyytyväinen tuohon leikkikehään! Se soi- siinä on muutamia eri 'biisejä' ja lelukaaret liikkuvat musiikin mukana. Kaiken lisäksi toi on vielä kivannäköinen! Ei ole sellainen ''normaali'' puna/vihreä, vaan tuollainen kiva tummanvioletti, ja senkin takia se sopii meidän sisutukseenkin paremmin- vaikka eipä sillä nyt loppujenlopuksi olekaan mitään väliä, mutta onhan se tietenkin kiva lisä. ;) Tuossa mukana tais tulla joku kymmenen lelua, Jasperin lemppariotus on ilmiselvästi tuo punainen!  Mun sydän meinaa sulaa silloin kun Jasper on tuossa- Jasper aina tuijottaa hetken aikaa silmät kurtussa, vakava, ehkä jopa hieman hermona hetken aikaa jotakin noista olennoista, ja sitten Jasper repeää täysiä kunnon nauruun ja kiljumiseen sekä kädet ja jalatkin alkaa vispaamaan musiikin tahtiin :) Toi sama toistuu oikeastaan koko ajan; aina kun Jasper vaihtaa tuijotettavaa otusta. Muutenkin Jaspu tykkää jutella sen ''uusille kavereille'' ja koko puuhamatto helpottaa huomattavasti munkin elämää, pystyn helpommin tekemään kaikkea, jos Jasper on leikkimässä. :)



Lauantaina Samilla oli taas kurssi ja me Jasperin kanssa leikittiin, nukuttiin, syötiin ja katottiin leffoja siihen saakka, että Sami tuli kotiin ja sitten lähdettiin kaikki yhdessä Kauhajärvelle mummun ja papan luokse. Siskon ihanat pojatkin oli sielä! Illalla sitten tultiin kotiin ja mentiin nukkumaan. Sunnuntaina Sami oli taas kurssilla, jonka jälkeen se meni sitten isän kanssa tekemään jotakin töitä. Minä ja vauva laiskoteltiin koko päivä, ei taidettu tehdä oikeastaan yhtään mitään! Sunnuntaina alkoi iskemään vaan paniikki mulle jo muuton suhteen, mutta päätin että maanantaina oonkin sitten tosi toimelias. :)



Maanantaina aamulla herättelin Samin kattomaan Jasperia ja läksin Nooran kanssa salille! Ihanaa kun Samilla oli oikeasti vapaa päivä, että pääsin jopa tekemään jotakin kivaakin yksin :) Tai no tässä tapauksessa Nooran kanssa. Tehtiin käsi- ja vatsatreenejä, ja olo olikin kuin muusilla sitten parin tunnin treenin jälkeen. :) Salin jälkeen nukuttiin Samin ja Jasperin kanssa päikkärit ja syötiin, minkä jälkeen aloitettiin KUNNOLLA pakkaaminen. Hyi, että oli kyllä tuskaa. Meinas tulla itkukin, kun tuntu että se tavara ei lopu ikinä. Ja voin kertoa, että tuo salilla käyminen pitkästä aikaa ei ollu mikää paras mahdollinen vaihtoehto tuohon muuttohässäkän keskelle.. :D Pakkaaminen tyssähti kuitenkin jo siihen, että ei ollu enää jalan sijaa kaikilta laatikoilta ja pusseilta. Tiistaina Sami lähtikin sitten aamusta hakemaan tilavemman auton ja kärryn. 



varmaan puolet mun kengistä.. :D



Samalla kun Sami roudas kamaa alas niin mä pakkasin lisää minkä kerkesin. Soitettiinkin Jasperin kummitäti hoitamaan vauvaa, että mäkin sain tehtyä jotakin. Isä tuli kanssa jo aikasin päivällä auttamaan. Muut muuttoapulaiset tuli sitten iltapäivällä. Mäki kyllä kerkesin yhdessä vaiheessa käydä kaupassa ja hakea samalla postista yhden pikkupaketin :D En ymmärrä, että kuinka niin pieneen asuntoon oli voinu mahtua niin paljon tavaraa?! 18 muuttolaatikkoa ja 20 240litran jätesäkkiä, plus tietenkin kaikki vähänkin isommat tavarat! Saatiin vasta illalla uuden asunnon avaimet, mutta onneksi saatiin kuitenkin kaikki tavarat sitten tuotua jo tiistaina uuteen kotiin. Ei saatu kyllä oikeastaan mitään muuta kuin vauvan sänky ja hoitopöytä, sekä meidän sänky (jotenkin) valmiiksi tiistaina. Tiistai oli kyllä kokonaisuudessaan tosi rankka! Mutta oli kuitenkin sen arvoinen, of corse.


thanks daddy



Keskiviikkona alkoi taas uusi päivä! Uusi työntäyteinen päivä. Äiti ja isä tuli jo aamusta tänne, siivoiltiin ja järjesteltiin tavaroita koko eilinen päivä. Enkä tiedä mihin olisin joutunut ilman äitiä?! Oon perinyt kyllä äitiltä tuon siisteys- ja siivoamispakkomielteen! Luotan äitin siivouksiin ja tiedän, että se siivoaa kunnolla, paras siivooja heti mun jälkeen ;) Mä ainakin oon niin tarkka kaikesta siisteydestä sun muusta, mutta eiköhän tämäki ala pian tuntumaan omalta kodilta! Kiitos kaikille muillekin muuttoapulaisille vaan auttamisesta! Ei oltais ikinä selvitty ilman teitä :) Ja ollaan kyllä tosi onnellisia tästä asunnosta! :)




Saatiinkin aikalailla jo asiat järjestettyä ja siivottua, muutamia pikkujuttuja vielä pitää tehdä ja ostella. Mitään koristeitakaan en ole laittanu vielä yhtään mihinkää, mutta kyllähän niitä ehtii vielä! Kaappi- ja säilytystilaa täällä onneksi onkin TOSI paljon! Eipä tule heti niin räjähtäneen näköistäkään, jos vaikka yksi lasi on pöydällä. Ollaan tosi tyytyväisiä kyllä tähän, monta pikkujuttua ollaan kyllä jouduttu jo korjailemaan ja ruuvailemaan, mutta mitäs pienistä :) Kyllä tämä tästä alkaa jo tuntumaan omalta kodilta, vielä ei kyllä todellakaan kunnolla, mutta pitää antaa aikaa siihen-eihän me olla asuttu täällä vasta kuin alle kaksi päivää! :) Kyllä se vielä sieltä tulee ;) Entinen asunto oli 50neliötä pienempi, mikä kertookin jo sen, että täällä on vielä paljon tyhjää ja tilaa uusille esineille ;) Rakastan shoppailua, joten ei kyllä haittaa yhtään.. Mulla on niin paljon kaikkia sisustusideoita, ja muitakin ideoita ja must have- lista on täyteenbuukattu!! mattoja, verhoja, lipastoja, sisustusjuttuja, pöytiä, tuoleja, elektroniikkaa, tyynynpäällisiä, lamppuja, pihakalusteita.. Tästä vaan sitten hiljalleen ostelemaan kaikkea. Ja luonnollisesti, kunnon kuvia asunnosta sekä esittelyä tulee vasta sitten kun täällä on edes vähän enemmän valmista :)


tuo penkkikin pääsi ns. oikeaan tarkoitukseensa olohuoneeseen, pois vaatehuoneesta. tuohon kuuluu sellaset korit, mutte ne sai jäädä vaatehuoneeseen


Jasper-kullalla on nyt oma huone, ja hienosti poitsu onkin nukkunut molemmat kaksi yötä uudessa kodissa, omassa huoneessaan! :) Äiti ei vaan oikeen meinannut saada varsinkaan ekana yönä unta, vähän stressaili, että herääkö sitten kun Jasper herää. ''Kuulenko ja toimiiki itkuhälytin?!'' Mulla oli jopa pari herätystä yön aikana :D Molempina öinä Jasper nukkui hienosti siihen normaaliin kuuteen asti, ja luulen kyllä että poitsu ei ole yhtään tajunnut ettei ole enää nukkunut äiskän ja iskän kanssa samassa huoneessa. Ja molempina aamuina oon herännyt ''helposti'' ja heti, ihan samoin kuin silloinkin kun Jasper nukkui siinä sängyn vieressä omassa sängyssään :) Haha, eilen aamulla, kun heräsin Jasperin ääntelyyn niin nousin istumaan täysiä makuuasunnosta ja huusin että ''VAUVA'' ja kävelin melkeen seinään..... :D Hiukan vissii stressailin! Mutta turhaa huolehdin, hienosti ainakin on mennyt tähän asti ja luotan kyllä sen verran että hienosti menee vastaedeskin :)


Samin ensimmäiset kenkulit <3


Tosiaan 20 isointa kokoa olevaa jätesäkillistä vaatteita, takkeja ja laukkuja roudattiin tänne. Yks jätesäkki on vielä tyhjäämättä, en millään jaksanut enää eilen... Kyllä tänäänkin vielä kerkeää :) Jasperin huoneen vaatekaapit sai osansa äitin ja iskän (varsinkin iskän XD) vaatteista. Ja meidän makkarin omassa vaatehuoneessa on söpö ikkunakin! Henkaritilaa mun mekoille löyty onneksi Jasperin huoneen kaapista sekä meidän vaatehuoneesta, mutta onneksi mulla on tuo yks henGari-rekkikin :) Tuli muuten vastaan kaikkia ihania kesävaatteita <3 Eilen kun tyhjäsin kenkälaatikoita, niin laskin huvikseni samalla, että mulla on noin 80 kenkäparia tällä hetkellä :D



Tänään aamulla ennen kun Sami lähti töihin niin käväsin nopsaa Halpa-Hallissa, löysin etsimäni muutamat pakolliset siivousjutskat ja pari muuta kivaa juttua. :) Voi siis olla, että postailen vielä tänään myöhemmin lyhyesti muutaman uuden asian. Huomennakin alkaa taas jääkiekon MM-kisat, mä oon ikuisesti tällänen jääkiekkofani ja odotan kyllä jo innolla, ja toivon, että Suomen joukkue yllättäisi mut positiivisesti. :) Kirjotin vaan nyt melko lyhyesti kaikesta ja unohdin miljoonia juttuja, mutta näillä eväillä nyt jatketaan eteenpäin! Enkä aijo kyllä pitää enää viikon taukoja. Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole edes kunnon nettiä, vaan ratsastellaan kännyköiden neteillä. Eipä tullut mieleen hommata sitä nettiä, sillä entisessä asunnossa oli ilmainen, asuntoon sisältyvä nettiyhteys.. :) 



Hassunhauskaa alkavaa toukokuuta sekä loppuviikkoa kaikille <3



<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤