torstai 20. kesäkuuta 2013

Vierailuja


Tiistaina siis oltiin Jasperin kanssa aamusta iltaan Kauhavalla, mun vanhimman siskon ja sen kahden lapsosen luona. Oonkin nyt päättänyt, että mennään sinne joka viikko ainakin kerran. Harmittaa, kun meidän vierailut ovat jääneet melko minimaalisiksi, vaikka molemmat onkin nyt äitiyslomalla... Ja sitäkään iloa ei kestä enään kauan, koska siskoni joutuu menemään jo reilun 3 kuukauden päästä takaisin töihin.
   Me kaikki siskot ollaan muuten samassa työpaikassa. :D Että toisiamme ollaankin aina nähty usein töissä, mutta pitää nyt ottaa näistä lomista kaikki irti lastenkin vuoksi ja muutenkin kun olemme niin hyvissä ja läheisissä väleissä, niin on aina mukava jutskailla kaikkea! Välillä vaan se lähteminen tuottaa hankaluuksia pienten lasten kanssa, vaikka aina ne vierailut ovatkin olleet vaivan arvoisia, monelta eri kantilta.

Siru & Roope <3

tytär & äiti :3

Jere & Jasper <3

Meidän veljen kihlatun lapsi eli Sirukin oli sielä hetken aikaa hoidossa. Siinä oltiinkin pihalla sitten lasten kanssa, Jasper ja Jere nukkuivat vaunuissa. Anni haki sitten Sirun ja mun nuorempi sisko, Verna tuli sitten myös sinne melkeen heti. Jasper heräsi ensimmäisenä, ja mentiinkin Roopen ja Jasperin kanssa sisälle. Hetken päästä Jerekin heräsi ja muutkin tulivat sisälle.
  Sitten mun sisko, Mira teki meille ruokaa ja sen jälkeen kun olimme syöneet, mentiinkin takaisin pihalle. Oli ihanan aurinkoinen päivä, mutta tuuli kyllä melko paljon. Menimme siskojen ja poitsujen kanssa kävelemää. Onkin aivan erilaista kävellä sielä metsän ja peltojen keskellä kuin täällä kaupungin hälinässä..








Olimmekin sitten muutenkin koko loppupäivä pihalla, poitsut nukkuivat tai möllöttelivät vaunuissa. Ja juttelimme Miran kanssa vaan kaikesta. Menimme sisälle, syötin Jasperin ja lähdimmekin heti sitten kotia. Kotona oltiin joskus vähän ennen seitsemää, ja Jasper menikin heti yöpuulle ja heräsi ensimmäisen kerran sitten vasta vähän yli viisi, ja jatkoi unia vielä puoli kymmeneen.





söpöt <3

Jasper on nyt kääntynyt selältä mahalle toissa päivästä asti, ja eilen hän päättikin pyöriä sitten selältämahalle-mahaltaselälle niin täysiä ja nopeaa, että äiti ei voinut päästää hetkeksikään silmiään irti. Oikiasti kun hain kahden metrin päästä kännykkää, Jasper oli kääntynyt jo kolme kertaa tuon rumpan, ja oli 1,5metrin päässä siitä mihin hänet jätin.. Haha, ihana raasu! Siinä touhussa Jasper väsyykin melko nopeaa. Jasper ei pysy edes puolta minuuttia selällään maassa, yleensä kääntyykin ihan parin sekunnin sisällä. En eilen kerennyt edes kuvata, koska poitsu oli kääntynyt aina ennen kuin sain kännykän käteeni.
  Kyllä Jasper liikkui jo pari milliä, ehkä jopa senttiä (XD) eteenpäinkin! Wou. Mihin tämä aika katoaa, kun pikkuinen kasvaa ja kehittyy niin nopeasti. <3





''Heippa, mä meen nyt!''


Rakas ystäväni Noora tuli eilen sitten neljän maissa meille, ja lähdettiinkin melko heti vaunujen kanssa kylille kävelemään, juoruilemaan ja syömään jäätelöitä. Oli kuuma päivä ja mulla oli suunnillee jonkin sortin sotavarustus päälläni, en todellakaan tiennyt, että olisi niin kuuma päivä..
   Vaikka Nooran kanssa ei nähdäkään yleensä kovin usein, niin aina on niin mukava nähdä! Vaikka olisi monta kuukautta näkemättä, niin aina olemme niin kuin olisimme nähneet joka päivä. Ja itse ainakin voin myöntää, että pystyn sanomaan Nooralle ihan mitä vain. Noora onkin mun vanhin ystävä, ala-asteelta asti ja saman kylän kasvatti.
  Palloilimme kylällä joku kolme tuntia, ja Jasper menikin heti nukkumaan kun tultiin kotiin. Nooran kanssa vielä jutskailtiin reilu tunti, kunnes äiti ja isä tuli tänne ja mä lähdin käymään kaupassa. Oli sellanenkin häpeyden kauppareissu, että huhhuh. Sekoilin aika paljon siinä kassalla. Mutta ei siitä sen enempää. ;D


Roope halusi juosta, koska uudet ''juoksukengät'' XD <3



Tänään Jasperin kummitäti-Jenna tulee vissiinehkä viettämään mun ja Jasperin kanssa aikaa. Ja mikä ihaninta ja parasta, Sami tulee jo tänään kotiin. Ihanaa, ei voi muuta sanoa.
  Juhannus kolkutteleekin jo ovella, mutta eipä meillä ole mitään ihmeempiä suunnitelmia. Pääasiassa ajattelimme olla vain kolmestaan kotona, viettää laatuaikaa ja nauttia toisistamme! Ja joku päivä menemme varmaan Kauhajärvelle vanhempieni luokse ja ehkä sunnuntaina menemme veljeni luokse Kauhavalle grillailemaan. Mutta ei siis kuitenkaan mitään tähdellisiä suunnitelmia, mutta eihän sitä aina tarvitsekaan suunnitella päätänsä puhki, joskus on parempi ilman suunnitelmia!


Ihanaa Juhannusta kaikille ihanuuksille, pitäkäähän toisistanne huolta!

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤