sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäpäivä

Tänään oli kyllä ihana, rentouttava ja aurinkoinen päivä! Oli kyllä sellainenkin hellesää, että alta pois. Mentiin Samin ja Jasperin kanssa Kauhajärvelle äitin ja isän luokse grillailemaan. Mun (ja Jasperin) kesän ensimmäiset grillaukset! Grillilihat+salaatit on vaan niin maailman parasta. Me muut (minä, Sami, siskonpoika, isä, sisko) käytiin myös järvellä, kun äiti jäi kotiin kattomaan vaunuissa nukkuvaa Jasperia.

Mä tyydyin järvellä varpaiden kasteluun ja kuvailemiseen, ja sain myös osakseni tänään ehkä sata ötökän puremaa.. Mutta, mitäs pienistä. :D


Sami


Kauhajärvi


Kesämies nukkumassa ♥ Tänään muuten otettiin kantokoppa tuolta vaunuista pois, nimittäin Jasper on jo niin iso ja pitkä, että ei oikeen enää meinannu mahtua sinne. :)


Hihi, raasu kulta



Rooope ♥ 



Tädin kulta uimassa



Mun maailman ihanin, söpöin, kiltein ja raasuin Penni ♥ 11-vuotias kisumies, joka kuolaa, kehrää, lutuuttaa, puskee, nukkuu, syö kaikkea esim. peittoja, kehrää.. 




Hihi, leikkimässä!


Kulti sielä kaukana uimassa


Joskus on ihan OK, ja ennen kaikkea kiva olla välittämättä ulkonäöstään, yhtään. Tänään en harkinnutkaan meikkaamista (tai no joo harkittin kyllä ja alotinkin jo, mutta pesin ne sitte pois heti kaikki mielelläni kun kävin pihalla tuntemassa kesän kuumuuden), hiuksien kuivaamista tai missään nimessä hiuksen suoristamista. Hyi. Ja sitten vaan maailman rennoimmat vaatteet päälle ja maailman rennoin fiilinki asenteeksi.
Elämässä on niin paljon pieniä ihania asioita, joista pitää osata nauttia silloin kun ne osuvat omalle kohdalle. Kuten tänään. Kesä. Tälläinen päivä. Vesi. Limukka. Ruoka. Pisamat. Aurinko. Hymyt. Nauraminen. Pikkulasten tarinat. Vihreät maisemat. Pusut. Kävelytaito. Hiki. Grilli. 2kg painonpudotus viikossa. Trampoliini.
Pakko mainita vielä muutama ''iso'' jutska, joita tuli mieleeni. Perhe. Rakkaus. Onnellisuus. Luottamus. Läheisyys. Kenties viisi maailman tärkeintä asiaa?

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤