lauantai 9. elokuuta 2014

Housurakkautta


Mä oon ehdottomasti housuihmisiä (jos näin nyt voi sanoa), mä vihaan mun jalkoja, enkä kovin mielelläni niitä kenellekään esittele (lue: en halua järkyttää ketään). Mekkojenkin kanssa käytän mieluiten legginssejä tai sukkahousuja. 

Ensimmäisen raskauden loppupuolella omat farkut ja muut housut jäivät pieniksi, eivätkä ole sen jälkeen mahtuneet mulle.. Kaikista mun lemppareista en ole vieläkään luopunut, vaan todellakin toivon ja uskon, että vielä joskus niihin mahdun!!
Ensimmäiset 6 kuukautta Jasperia odottaessa mulle kyllä meni ihan omat normaalit farkut jalkaan.. Sitten tuli turvotus ja äkillinen painonnousu, ja sille tielle ovat housut ne jääneet. Raskauksien välissä mulle mahtuivat isoimmat mun ns. normaalit housut, mutta haha, nyt ei ole toivoakaan, että tämä jättibeba, nämä jättireidet tai maailman paksuimmat pohkeet niihin mahtuisivat.. Mutta, kuten jo tuossa aiemmin totesin, niin ehkä vielä joku kaunis päivä saan pukea mun ihanuudet jalkaani!

Olenkin raskauksien aikana, raskauksien välissä ja toisen raskauden jälkeen ostanut aika monet uudet farkut ja housut.. Harva on kyllä päässyt mun päälle asti edes sen yhden kerran. Kaikki kaksilahkeiset mitä olen ostellut, ovat vain yksinkertaiset olleet niin epäsopivat. Jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä, mun jaloille ei ole sopivia housuja.
Monesti liiottelinkin mun koon, ja tilasin ihan liian isoja housuja. Ja ne housut sitten, jotka ovat ehkä olleet sitä oikeaa kokoa, ovat olleet niin epämieluisat päällä, että olen ennemmin sitten käyttänyt vain niitä collareita ja legginssejä.
Ostelin myös aika monet raskaushousut, mutta auttamatta nekin kaikki jotka menivät päälle, olivat ihan liian isoja. Eli, voisi kyllä sanoa, että oon ihan pihalla siitä, että mikä koko mulle housuissa olisi oikea. 


Tuossa muutama kuukausi sittenkin tilasin L-kokoisia housuja monet, mutta ne kaikki olivat mulle ihan liian isoja! Mun piti palauttaa ne kaikki (enkä oikeasti ikinä edes jaksa vaivautua palauttalemaan mitään, jos vaate on ihan ok/hiukan iso/hiukan pieni), mutta nyt ne kaikki tippuivat päältä. Jotenkin pessimistinä en kyllä usko, että se M-koko olisi mulle hyvä.. Yhdet niistä L-kokoisista oli kyllä niin kivat, että varmasti olisin tilannut koon pienemmät, mutta ylläripylläri, totta kai ne olivat loppuneet.

Mä olen siis nyt noin kaksi vuotta elänyt pelkillä legginsseillä, collareilla sekä äitiyshousuilla. Ellei sitten lasketa joitakin yksittäisiä epämieluisien farkkujen käyttökertoja. Eikä siinäkään mun mielestä mitään pahaa ole, mutta voi luoja, se vääryys mikä tapahtuu mun ihanille paidoille!
Mun kaapit on ihan täynnä erilaisia lyhythihaisia sekä pitkähihaisia, joita ei voi todellakaan käyttää legginssien eikä collagehousujen kanssa. Paidat ovat saaneet mädäntyä kaapissa, ja ainakin puolet niistä olen myynyt jo poiskin, koska luovutin jo sen suhteen, että en varmaan ikinä saa päälleni normaaleja housuja, joidenka kanssa voisin niitä ihania paitoja käyttää.
En kuitenkaan halua, että mun perse vilkkuu tai toteuttaa omasta mielestäni yhtä tyylittömyyden huippua. Mun mielestä on joku maailman kauhein näky, jos joku pukee peruscollagehousujen seuraksi vaikkapa jonkun pilehiletopin. Joten, mun hienostelupaidat ovat odottaneet kiltisti kaapissa. 


Samilta sain kuitenkin syntymäpäivälahjaksi freddyt, ja tilasinkin niitä heti kaksin kappalein. Tilasin molemmat housut 7/8 lahkeilla, mikä oli suuri virhe!! Ajattelin, että kun olen niin lyhyt, että josko ne olisivat sopivat. No eipä olleet. Molemmat housuista oli M-kokoa, mutta hiukan erilaiset keskenään. Toiset ei mahtunut edes mun päälle, ja toisten housujen lahkeet olivat hiukan liian lyhyet omaan mieltymykseeni. Noh, eli molemmat freddyt pääsivät palautukseen, ja mä jo ajattelin, että ei sieläkään kuitenkaan ole mulle sopivia housuja!

Tein sitten heti samana päivänä kun eka paketti osottautui huonoksi, uuden tilauksen. Sillä kertaa tilasin normaalilahkeiset, koon medium housut, punaiset ja mustat. 


Innolla odotin pakettia, ja kun vihdoin vedin ensimmäistä kertaa mustat housut jalkaan, niin voi luoja! Ne housut olivat pelastus mun jaloille, mun itsetunnolle sekä mun vaatekaapille! En olisi ikinä halunnut riisua niitä housuja jaloistani. :D Punaisetkin olivat hyvät!

Olen pitänyt mustia freddyjä nyt ehkä viisi kertaa, vaikka haluaisinkin pitää niitä AINA, mutta yritän hiukan säästeliäästi niitä käyttää. Ne ovatkin olleet jo kerran pesukoneessa, eikä niille sielä ainakaan tapahtunut mitään.
Punaisia freddyjä olen käyttänyt kaksi kertaa, niihin on vain vähän vaikeampi keksiä yläosaa, nyt kun olen myynytkin paljon omia paitoja pois. Punaiset eivät ole olleet vielä kertaakaan pesussa. 

Molemmilla kerroilla tilasin freddystore.fi ja molempien tilausten saapumisessa meni noin neljä päivää.

Todellakin haluan ja aion ostaa vielä farkkumalliset sekä korkeavyötäröiset freddyt, ehkä myös tälläisia samanlaisia eri väreissä. ;-) Mutta kuitenkin on kyseessä sen verran hintavat vermeet, että siihen tilaukseen kuluu vielä hetki. Katsotaan sitä sitten syssymmällä (eli luultavasti joskus talvella). 


On kyllä ollut ihana tietää, että mulla on nyt kaapissa miljoonien epäsopivien farkkujen, legginssien sekä turhien collagehousujen seurana parit oikeasti hyvät ja kivat HOUSUT. Ei mitkään legginssit, vaan housut!

Itselle ainakin nuo freddyt tuntuu siltä, kuin ei olisi housuja lainkaan. Ne muistuttavat vähän legginssejä, mutta niiden seurana pystyy pitämään lyhyitäkin paitoja, ilman että pelkää paljastelevansa. Mä oikeasti niin suosittelen näitä kaikille! En voisi enempää olla tyytyväinen asiakas. 

Oli kyllä pitkästä aikaa täydellisin ostos (ja lahja), ja ette voi edes uskoa, kuinka onnellinen mä oon, kun mulla on pitkästäpitkästäpitkästä aikaan HOUSUT! Ei mitkään collarit, ei mitkään legginssit, ei mitään sukkahousut, vaan housut. 


Ps. Ette voi uskoa kuinka paljon mua ärsyttää!! Kirjotin tätä postausta eilen kaksi tuntia, mutta sitten kun yritin lisätä kuvia niin koko teksti katosi!! Eilisen tekstin vielä tarkistin monta kertaa, ja olin siihen tosi tyytyväinen.. Tässä nyt teille tällainen D-luokan ''kopio'' eilisestä tekstistä......... En todellakaan muistanut kaikkea enää. :(

Pps. Jepjep, näitä kuvia tämä on ladannut nyt aamusta asti, eikä vieläkään loppu näy!! Mä olisin kerinnyt postailemaan joka päivä ainakin sen kolme kertaa, mutta se nyt vaan ei onnistu tällä koneella tai pikemminkin netillä! Pitää hankkia joku uusi nettiyhteys, joka sopii tänne paikkakunnalle. Siihen asti.... en tiiä mitä tapahtuu, kun haluaisin kirjoitella, mutta ei vain tunnu onnistuvan, ei sitten millään!

<3; meeri

9 kommenttia:

  1. Laita kuvaa miltä ne näyttää päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta laittaisin jos sellasia kuvia olis olemassa, tai jos olis joku ottamas niitä kuvia.... :f Ei oikeen inspaa leikkiä minkään itselaukaisimen kanssa, mutta pitää kattoa jos saisin jonkinlaisen kuvan tässä joku päivä :)

      Poista
  2. Asutteko etelä-pohjanmaalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, asutaan. :) Muutettiin just reilu viikko sitten Lapualta Kauhavalle. :D

      Poista
    2. Nonnii, Alavutelainen uteli... ;)

      Poista
  3. Kuinka paljon noi housut venyy? Pelkään et tilaan liian pienet xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nää mitkä mulla on, ainaki venyy tosi hyvin! Mutta ei ne kaikki vissii veny hirveästi, ku sillo ekalla kerralla kun tilasin niin ne ei kyllä venyny yhtää :D

      Poista
  4. Mitkä noista Freddyn housuista nämä hyvät siis on? Tahtoo kans... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤