torstai 9. lokakuuta 2014

Selityksen makua..






Mun tosiaan piti tulla jo toissapäivänä kirjoittelemaan, mutta en ole yksinkertaisesti taaskaan ehtinyt.. 
En muistanut silloin edellistä postausta väsätessäni, että mulla oli tiistaina totta kai jumppa. 
Eilen keskiviikkona Samin pikkusisko oli meillä kylässä. Ja Sami on joka päivä taas ollut aamusta useimmiten siihen asti töissä, että pojat menevät nukkumaan. Tänään Sami tuli jo kuudelta kotiin, ja mä sain ensimmäistä kertaa pariin päivään siivota edes semirauhassa. Oi mikä nautinto! Siis siivota edes hetki rauhassa, yksin (Caspian nukkui ja Sami&Jasper olivat saunassa)!

Tänään me ei kyllä tehty poikien kanssa mitään ihmeellistä, käytiin vain lenkillä (niin joo, MUMMU! Jasper oli ihan varma, että ajoit meitä vastaan autolla. Huusi vaan: mummuu mummuu mummuu!! ja heilutti täysiä ja alkoi itkemään ''sun'' perään..) ja kaupassa hakemassa Jasperille ksylitolpastilleja ja mulle energiajuomaa.. Niin joo, ja oon ottanut tänään pojista ehkä kaksi miljoonaa kuvaa, laittelen niitä sitten jossakin vaiheessa. 



Jasper tulikin pari päivää sitten jo 1v 8kk ikään ja Caspian tänään täytti jo 8kk. Ensi viikolla onkin molempien lasten neuvolalääkärit, joten kirjoittelen kunnon kuulumisia vasta sitten!
Mutta kerron nyt lyhyesti, että Caspianilla on kolme hammasta, hän ryömii jo ihan täysiä, hän osaa tanssia (kuvasin siitä tänään videota, voisin ehkä laittaa sitä tännekin jossakin välissä), hän osaa pussailla, hän juttelee päivässä vähintään yhtäpaljon kuin Jasperkin ja hän on muutenkin vieläkin tosi iloinen vauveli. 



Lauantaina päivällä taidetaan tehdä jotakin Sampan kanssa kaksistaan meidän vuosipäivän kunniaksi! Odottelen sitä niin innolla, edellisen kerran ollaan käyty kahdestaan syömässä tms., vissiin mun synttäripäivänä, eli reilu kolme kuukautta sitten.. Mutta palataan siihen asiaan myöhemmin, niin ja vieläkö teitä kiinnostaa postaus parisuhdeterapiasta? Voisin sen nyt tässä yrittää kirjoitella heti kuin suinkin ehdin! 

<3; meeri


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Meidän Evelyn täytti tänään 10 kk ja meilläkin on kolmas vuosipäivä tänä viikonloppuna :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Ootko taas raskaana? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööö, no en todellakaan!! :D Mistäs sä tollasta sait päähän? o_O

      Poista
  3. Ootko taas raskaana :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤