keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Vuosipäivä

Mulle ja Sampalle tuli tänään kolme vuotta mittariin virallista seurustelua. Tää vuosi on ollut aika vaikea, mutta kaikesta ollaan selvitty vahvempina!

Meillä on kaksi täydellistä yhteistä lasta ja ihana yhteinen koti. Ollaan toistemme parhaat ystävät ja pystytään jutella kaikesta toisillemme. Mä oon onnellinen ja me ollaan onnellisia. Rakkaus vain vahvistuu päivä päivältä!

Täältä löytyy postaus viime vuoden vuosipäivästä! 

Lauantaina vietettiinkin jo kahdenkeskistä aikaa ja ''juhlittiin'' meidän vuosipäivää, lapset olivat mummulassa. Käytiin keskisillä, syömässä ja katsomassa Nikke Ankaraa.... :D  
Mitään lahjoja me ei tällä kertaa toisillemme ostettu, sillä niitä rahareikiä on tällä hetkellä niin paljon muutenkin. Mutta mä sain Samilta kasan karkkia, suklaajäätelökakun sekä batteryn. Itse tein Samille viiden tähden päivällisen (teen kyllä normaalistikin joka päivä 1-2 lämmintä ruokaa, riippuen onko edellistä jäljellä, mutta harvoin panostan niin paljon kuin tänään, saati sitten ostan mitään kymmenen euron lihakimppuja) ja leivon aamulla mokkapaloja vielä (olisin leiponut jo tänään, mutta kumpikaan ei olisi niitä tänään enää jaksanut syödä.)

Loppuun vielä todella ''hyvä'' yhteiskuva meistä. :D <3



<3; meeri

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ❤