torstai 23. lokakuuta 2014

Hyi hyi, pakkasta

Jasperille tuli toissapäivänä pieni flunssanpoikanen, jonka seurauksena yöunille meno on venynyt hänellä aika myöhälle (22-23) ja päikkärit ovat jääneet kokonaan välistä.. En siis todellakaan ole nyt ehtinyt pariin päivään koneelle asti, vaikka kuinka olisin halunnut! Nyt poitsut kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla nukkuvat päikkäreitä yhtäaikaa, joten mä ajattelin heti tulla tekemään edes pienen postauksen. 


Täällä on muka nyt jo niin kylmä, että en todellakaan tiedä, kuolenko joskus kun on vielä 20 astetta vähemmän.. Toisekseen en tiedä, mitä ihmettä mä puen paukkupakkasilla lapsille päälle?? Nyt jo tuntuu, että pojilla pitää olla melkein kaikki mahdollinen päällään. Tietenkin voi lisätä vielä jonkun kerraston, viltin ja ohuen pipon jne. Viime talvi kuitenkin oli suhteellisen lämmin, että näitä ongelmia ei ollut. Ja silloin kuin oli pari kovaa pakkaspäivää, niin suosiolla oltiin Jasperin ja jättimahan kanssa vain sisällä. 


Eilen iltapäivällä kun oltiin lenkillä, niin pitkästä aikaan Jasperkin oikein nukahti vaunuihin! Ensiksi Jasu hoilasi ''beibii beibii beibiii'' melkein koko matkan, ja justiin kun käännyttiin kotipihaan, alkoi vaunuista kuulumaan pienen nuhanenän kuorsausta.. :D Annoin sitten poikien nukkua pihalla vaunuissa, ja yritin keksiä itselleni kaikkea tekemistä siinä, ettei pylly jäätyisi. Otin sitten nukkuvista muruista pari kuvaakin siinä pimenevässä illansuussa.

 Kiinnostaako ketään enää postaus tuplavaunuista? Voisin joku päivä yrittää ottaa muutaman kuvan niistä, ja sitten kirjoitella postausta ko. vaunuista ja meidän kokemuksista.. 

Eiköhän lapset sitten heränneet sekunnin sisällä kumpikin, ja molemmat huusivat kuin hyeenat. Äkkiä molemmat sisälle, ja yhdellä kädellä yrittää riisua molempia. Jasper vielä mökötti jonkun aikaa (Kuva* ja makasi tuossa kohtaa lattiaa varmaan kymmenen minuuttia), mutta Cappu oli heti iloinen kun sai satakiloa vaatetta pois päältään.  


Caspian menikin sitten vasta yhdeksältä yöunille, ja Jasper yhdeltätoista. (Caspian menee yleensä 18:30-19:00 ja Jasper yleensä 19:00-19:30) Mutta eihän se nyt mikään maailmanloppu ole, jos joskus harvoin rytmi menee vähän sekaisin. Itse en ainakaan tykkää yhtään herätellä turhaan nukkuvia lapsia. 

Onko kaikilla muilla pihalta sisälle tuleminen kaunista kuin elokuvissa? Yhden lapsen kanssa sen ymmärtäisin kyllä, että jokaisen vaatteen sekä asusteen pystyisi laittamaan yksitellen oikealle paikalleen riisumisvaiheessa.. Mutta näiden riiviöiden kanssa, meidän sisälle tuleminen näyttää ikävä kyllä useimmiten tältä.. :D 
 
<3; meeri

2 kommenttia:

  1. Moikka Meeri,
    Mun oli vaan pakko kirjoittaa, koska oot ihan mun idoli :) Eksyin sun blogiin jotenkin raskausaikana ja oon nyt seurannut jo kohta vuoden. En ollut aikaisemmin lukenut mitään perheblogeja ja olit siis eka ja jäit pysyvästi mieleen. Oot ihanan aito ja teidän pojat on älysulosia! Itsekin aloittelen bloggailua nyt, olen vähän vielä hukassa kaiken kanssa, mutta ehkä tästä selvitään. Saa käydä katsomassa: taikasilmat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vau! Kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista. <3 :) Kiitos tosi paljon :') En edes osaa sanoa mitään, kun oon niin häkeltynyt!
      Haha, mä oon vieläkin ihan hukassa tämän bloggailun suhteen!! :D Joten ei hätää! ;) Mäpäs käyn kurkkimassa sun blogia! :)

      Kiitos vielä <3:')

      Poista

Kiitos kommentista! ❤