keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Uusi syöttötuoli

Eilen ennen mun jumppaa, haettiin koko perheen voimin noin satatuhatta (no ei ihan) pakettia postista. Paketeista paljastui syöttötuoli, turvaistuin, verhot, 4x tyynynpäällinen, autoon penkkien selkänojiin suojat/pojille leikkilokerot sekä kirjoitus-/sivupöytä. 

Nyt esittelen meidän ihanan uuden syöttötuolin! 





Toinen Cosatto olisi houkutellut kyllä tosi paljon, mutta ne on sen verran hintavia, ettei haluttu ostaa toista yhtä kallista. Jasper kuitenkin hetken päästä pystyy istumaan jo aina syödessään normaalilla penkillä. Koettiin kuitenkin toinen syöttötuoli vielä tarpeelliseksi, sillä Jasper ei kuitenkaan aivan vielä yllä normaalilta tuolilta syömään hyvin pöydässä. Ja onhan se Jasperin Cosatto valjaineen sekä haarustappeineen myös turvallisempikin vaihtoehto!
   


Tarjottimen saa tuonne taakse kiinnitettyä kätevästi, jos sitä ei tarvitse. Tuossa on myös aika kiva säilytyskori! Vielä sielä ei ole mitään, mutta onhan sinne hyvä just laittaa esim. ''ruokaleluja'' (ja varmasti myös Jasper keksii sille käyttöä jossakin välissä).

Päädyin sitten tilaamaan Baby Stylestä Brittonin syöttötuolin Caspianin käyttöön. Tässä suora linkki syöttötuoliin , tuoli näyttäisi kuitenkin tällä hetkellä olevan loppunut verkkokaupasta. Toisella kuosilla olevaa näyttäisi kuitenkin vielä olevan!



Samin sanoin: ''tää tuoli on kunnon löhötuoli!!'' Todella pehmeä, iso ja mukavantuntuinen kaikinpuolin. 

Ihan sellainen perus puuhäkkyräpinnasyöttötuolikin maksaa siinä satasen hujakoilla, siihen olisi vielä pitänyt ostaa myös valjaat sekä pehmusteet, joten koin, että tuo oli parempi vaihtoehto. 


 Tässä tuolissa tuo ''haarustappi'' (vai mikä se nyt ikinä onkaan) on tuossa tarjotinosassa kiinni. 

Syöttötuolin saa myös säädettyä ylös tai alas. 



Kokemusta syöttötuolista ei ole vielä kovin paljon kertynyt, mutta tähän tietämykseen ja tuntemukseen asti tuoli vaikuttaa kyllä hyvältä! Tukeva, kätevä ja kaikinpuolin lapsiystävällinen. Iso koko ehkä yllätti, Brittonin tuoli oli nimittäin vielä kookkaampi kuin meidän Cosatto! 



Caspiankin kyllä tuntuu tykkäävän todella paljon uudesta ikiomasta syöttötuolistaan! 
 
''Valtaistuin'' on nyt vaihtunut, ja Jasperin tuoli pääsi jäädäkseen pöydän sivuun. Tarjotinosan laitoinkin jo jemmaan, ja nyt Jasun tuoli saa olla koko ajan pöydän ääressä ''yhtenä normaalina tuolina''. Jasperkin tykkää kyllä tuosta paikasta, ja äskenkin kun sanoin, että menee oman tuolin luokse, niin meni ihan oikeaan paikkaan! 
Ihanaa, kun enää ei tarvitse pelätä Jasunkaan tippumista normaalista tuolista. Ja onhan hänenkin mukavempi tuossa syödä, kun yltää ruokaankin paremmin. 

 

 Mutta, mitäs te pidätte meidän uudesta syöttötuolista? Olisiko jollakin ko. syöttötuoli? Kokemuksia? Plussia ja miinuksia? 



<3; meeri

6 kommenttia:

  1. Todella upea syöttötuoli !! :)

    T: http://mursuja-aavikolla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. aika pähee syöttötuoli :) on sitä kaikkee siistiä tavaraa nykysin kaupan.. meidän lapsuudessa tais olla hypersiistiä sellanen muovinen syöttötuoli josta kumolleen kiepsautettuna sai keinun tai toistepäin sellasen puuha/ruokailu-pöydän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Haha, jep!! :D Niin ne ajat muuttuu ;)

      Poista
  3. Kiva kuosi mutta omasta mielestäni siinä on vähän liikaa kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, ymmärrän pointin! :) Mä oon vaan jotenkin tälläsissa asioissa suuruudenhullu, ja tykkään vähän kaikesta överimmästä.. :D Kiva, että kuosi edes miellyttää! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤