perjantai 31. toukokuuta 2013

Aina on kiva oppia uutta


Ylempi kuva kertookin kaiken oleellisen- nyt meillä pysyy ne lelutkin kunnolla tarttumaotteessa! Ja jalkojakin on alettu pitää noin, lähes koko ajan. Että kyllä Jasperin sormet pian löytää ne varpaatkin. ;-) Ehkäpä jo tämän päivän aikana, siltä tuo sen toiminta tällä hetkellä vähän näyttää. Kirjoittelin muuten jo vähän tästä aiheesta tässä postauksessa.




''miksei tää ollutkaan tutti!!''



Lelujen heiluttaminen ja jalkojen pitäminen ''noin''(en tiedä miksikä sitä sanotaan, mulla tuli ensimmäisenä mieleen toukka-asento:D), tuli molemmat tänään uusina taitoina. Oon ylpeä äidin pikkuisesta. <3 On niin ihana aina huomata ja seurata, kun Jasper oppii uusia juttuja! :)


Ps. Ihan huikeeta, mun blogia on katsottu jo yli 10 000 kertaa, viisinumeroinen kävijämäärä on mulle kyllä ihan valtava juttu! :) Varsinkin kun en oo kirjoittanut tätä vielä edes kahta kuukautta, enkä mainostanut missään, paitsi noh Facebookissa omalla sivulla. :) Ja tiedän kyllä, että monille tuo kymmenentuhatta on pikkumäärä, että joillakin vierailijoita käy päivässä monia kymmeniätuhansia, ellei joka satojatuhansia, mutta mulle tuo on paljon. ;)

<3: meeri

6 kommenttia:

  1. Voi pientä söpöläistä :D Ihanasti pitää jalkoja!! Meidän Alisa sai tänään ensimmäistä kertaa varpaansa suuhun ja nytpä se sitten koko ajan imeksii ukkovarvastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, äskenkin Jasper jo melkeen nukku, mutta silti piti pitää jalkoja viimeseen asti noin! :D Haha, ihana! Eipä tartte ainakaan paljon tuttia enää ;)

      Poista
  2. eikä!! toi eka kuva näyttää ihan sellaselta ku netis on sellasia yyli ihanien ja söpöjen vauvojen kuvia ää en osaa selittää:-D toki jasperkin on yli ihana ja söpö ;-)

    VastaaPoista
  3. Oi mikä söpöläinen!<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤