sunnuntai 19. tammikuuta 2014

RV 34+0 & pikainen selvitys hiljaiseloon

Taas olisi uusi raskausviikko alkanut! En voi edes käsittää kuinka nopeasti tämäkin aika menee.. Alle kuusi viikkoa laskettuun aikaan!! <3

Ajattelin huomenna tulla kirjoittelemaan muutaman päivän takaiset neuvolakuulumiset.. jos ne nyt vain enää kiinnostaa ketään. Haluan myös mahdollisesti saada muitakin rästipostauksia jo huomenna pois alta!!
Uudesta vuodesta, Jasperin ensiaskelista, Jasperin lempimusiikista, ymsyms.

Mutta asia on nyt siis niin, että Jasper sairastui keskiviikkona kovaan flunssaan ja korkeaan kuumeeseen. Päivisin koko maailma oli täynnä räkää ja öisin pikkuinen heräsi koviin yskänpuuskiin. Nyt kulta onneksi voi jo paaaaljon paremmin, eikä ilmassa ole enää oikeastaan kuin pientä tukkoisuutta. 

Eli muutama päivä meni täysin Jasperia hoitaessa.. Kunnes tämä mamikin tuli kipeäksi!! Torstain ja perjantain välisenä yönä kun heräsin rauhoittelemaan Jasperia, oli toodella heikko olo. Siinä sitten tasan kello kolme yöllä, oli pakko juosta vessaan oksentamaan. Sitä oksentamista jatkuikin sitten aina lauantain aamuseitsemään asti.. Ja siis vieläkin on todella heikko olo. 
Kivan mahataudin pukkasi tähän väliin. En kyllä halua kokea samaa toiste!! Edes vesi (eikä mikään) pysynyt sisällä puolta tuntia kauempaa.. Nyt on vähän jo juomiset pysynyt siis sisällä, mutta en vieläkään ole pystynyt syömään mitään.. Oli kyllä rankka kokemus, varsinkin näin raskauden loppuvaiheilla.. Mutta kai se tästä pikkuhiljaa, vieläkin tosiaan on pyörryttävä ja heikko olo. Mutta oksentaa en ole onneksi enää yli vuorokauteen joutunut. 

Tässä menikin muutama päivä täysin ohitse mun elämästä! Sanoinkin jo Samille, että sitten kun oon taas voimissani, niin aion olla kunnon superwoman! Rästissä on niin paljon kaikkia hommia, mm. vauvajuttuja ja Jasperin synttärijuttuja.. ja KAIKKIA! Tulee jo hirmukiire järjestellä kaikki kuntoon. 

Mutta tosiaan, mä vannotin itselleni tulevani jokaisen raskausviikon vaihtumisen lomassa lisäilemään masukuvan ja mahdollisesti myös naamakuvan. On sitten ''kiva'' seurata hehkeystiloja ja turvotuksen lisääntymistä loppuakohden. 
Tänään ne kuvat eivät ole mistään hehkeimmästä päästä, mutta noh pari kuvaa sentäs jaksoin ottaa nopeasti. 

Siis nää kuvat on ihan JÄRKKYJÄ, ja mietinkin tässä että kävisinkö ottamassa äkkiä pari uutta kuvaa.. Mutta en mä jaksa, en mä pysty. Ihan sama siis, ja muistakaa, että en ole yli kahteen päivään tehnyt mitään muuta kuin maannut sängyssä. Hampaitakaan en ollut pystynyt pesemään kuin kerran ennen näitä kuvia.. Saati sitten mitään muutakaan, kun mullahan on pienoinen fetissi tuohon hampaidenpesuun.. :D 



Edes yhtä hiusta en ojentanut näihin kuviin!
Saa ihan nauraa mun kamaluudelle, itsepä pistin nämä kuvat. Mutta toisekseen, en ikinä ajatellutkaan olla mikään kiiltokuvabloggari. ;-) Ja en usko että, näitä ''pahempia'' kuvia voi edes enää olla. Hahah.

Ps. Pitäisi varmaan ostaa sitä bepancarea (?) noihin raskausarpiin, onko kellään kokemusta siitä? :)

Pps. Anteeksi jos postaus on täynnä kirjoitusvirheitä, jokainen kerta kun luin jonkun kohdan uudelleen niin huomasin jonkun virheen myös... Yritin kyllä mahdollisimman paljon korjailla niitä, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

<3: meeri

4 kommenttia:

  1. Voi eii, olen kuullut myös, että yrjötauti raskaana etenkin juuri loppumetreillä on jotain kamalaa!! Zemppiä sinne ja onneksi olette toipumaan päin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kovin kamalaa!! Mutta onneksi enää ei ole tautia :p Ja kiitos kovasti <3

      Poista
  2. Mitä jos yhdistelisit noita aiheita samoihin postauksiin? Ei tarveis niin paljon sit niitä miettiä ja jäädä rästiin..
    Kiva nähä välillä sitä todellisuutta ruudun takaa, aina ei voi olla hehkeä :) paranemisia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :)

      Joo tarkoitus oliskin yhdistellä jotakin, mutta siinä on sitten taas se juttu että yhden postauksen tekemiseen menee se 5tuntia sen parin tunnin sijaan.. :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤