perjantai 3. tammikuuta 2014

Verhoja sekä kysely!

Esittelen nyt kolmet verhot, jotka mulle saapui Hobby Hallista reilu kuukausi (?) sitten jo! 
Paketissa tuli siis aiemmin hehkuttamani torkkupeitto sekä muutama muu juttu, jotka aion kyllä esitellä (vieläkin) myöhemmin.


KEITTIÖN mustan kapan tilalle vaihdoin hempeämmän uuden ''talvi/joulu''- kappaverhon. Tämä verhon kaitale ei maksanut alennuksessa edes kymmentä euroa!


OLOHUONEEN valkoisten sivuverhojen tilalle vaihdoin uudet beiget/harmaat sivuverhot.
 Mulla nyt ei tähän hätään löytynyt mitään kuvaa aiemmista verhoista roikkumassa (en siis sellaista ainakaan tarkoituksella ole ottanutkaan).
 Alla kuitenkin kuva valkoisista verhoista valkokukilla koristeltuina, jotka siis pääsivät nyt kaappiin majoittumaan uusien verhojen tieltä olkkarista. 


MAKUUHUONEESEEN sijoitin sitten tuon Vallilan -kappaverhon. Ennestään makuuhuoneesta ei löytynytkään vielä mitään verhoja! 
Samanlainen mutta lila kappahan meiltä löytyy myös keittiöstä.


Mulla tosiaan on siis miljoonia postauksia luvassa, ja ajattelin niitä nyt ahkerasti yrittää toteutella. Jos mulla vain suinkin riittää aika ja ennen kaikkea jos mä suinkin huomenna JAKSAN enää yhtää jauhaa joulusta, niin teen jonkunnäköisen joulupostauksen! 
Enkä siis millään tavoin oleta, että kukaan sitä jaksaisi enää tässä vaiheessa lukea..... Mutta haluan kuitenkin kuvat ja muutaman muiston ylös, ja mieluiten mahdollisimman nopeasti- ETTÄ voin itsekin unohtaa joulun ja miettiä sitä vasta 10 kuukauden päästä seuraavan kerran. :-D

Ja tein nyt tuohon blogin etusivun reunaan uuden kyselyn, että antakaapa mielipiteitänne! Arvostan niistä jokaista. :-) Ja saapi myös vastata laajemmin esim. postaukseen kommentilla.

Ihanaa viikonloppua!! <3

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤