perjantai 28. maaliskuuta 2014

Nappisilmät

Tänään ensiksi käytiin aamupäivällä isyydentunnustamisessa, josta myöhästyttiin tunti, mutta saatiin kuitenkin asia hoidetuksi parissa minuutissa.
 Sen jälkeen vauva jäi isällensä ensimmäistä kertaa kahdestaan ja mä lähdin Jasperin kanssa mun siskon luokse ja näin ollen mäkin olin ensimmäistä kertaa Jasun kanssa kahdestaan vauvan syntymän jälkeen. 

Mun siskolla on kaksi ihanaa poikaa, Roope 5v & Jere 1v4kk. 

Jasper on Jereä 1,5kk nuorempi. <3

 Ihanat valloittavat kaverukset; Jere on pitkä ja hoikka, ja Jasper on pullukka ja lyhyt. Mutta silti he molemmat ovat hyvin samannäköisiä nappisilmiä (varmasti ainakin ulkopuolisten silmissä), kyllä toki itsekin huomaa heissä paljon samaa. Jasper kävelee ja Jere ei, mutta Jere taas on kielellisesti taitavempi kuin Jasper. Jasper ei pysy sekuntiakaan paikoillaan ja Jere taas on vähän rauhallisempi. Jere ei halua jakaa lelujaan, mutta Jasper kiltisti tarjoaa ''omistaan''. Jasper ei usko oikeastaan kenenkään kieltoja, Jere uskoo. Jasper tunkee kaiken suuhunsa ja syö esimerkiksi kirjoja, Jere ei. Mutta samanlaisia kovapäitä kyllä on molemmat. Heillä on samanlaiset hiukset, mutta Jasperilla hiukan pidemmät ja poikkeuksetta aina pystyssä. Molemmille kelpaa ruoka kuin ruoka. Molemmat tykkäävät omasta äidistä eniten, jonka jälkeen tulee pappa. Molemmat rakastavat tanssia, Jasper tanssii enemmän vartalollaan ja Jere enemmän päällään. Molempia on helppo naurattaa, ja molemmat on hyväntuulisia taaperoita. Jere osaa silittää nätisti Jasperin hiuksia, Jasper taas noh poikkeuksetta aina repii ja läpsii täysiä. Molemmat on maailman ihanimpia. 

En malta odottaa, kuinka erottomattomat noistakin vielä tulee. <3

 JERE - JASPER






















<3; meeri

4 kommenttia:

  1. Ei vitsi tota Jasperin tukkaa, iiihana :D <3

    Olisi hauska nähdä siskosikin, kun tosiaan on samaa näköä serkuksissa! Vai onko hänen kuvaa täällä jossain jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi hiukset on kyllä niin mahtavat :''D <3

      Hmm, eipä taida olla! Mutta tuossa uusimmassa postauksessa taitaa ainakin vilahtaa jossakin. :D Se on se mustatukkanen^^

      Poista
  2. Vinkkinä, älä anna Jasperin istua koko aikaa jalkojensa välissä niin kuin tuossa ekassa kuvassa. Polvinivelet kuluu ja, jos tuosta istumatyylistä tulee tapa, Jasperille saattaa ajan kuluessa tulla pihtipolvisuutta. En tosin tiedä, istuuko Jasper aina noin vai sattuiko nyt vain kuvissa istumaan tuolla lailla. Pisti vain heti silmään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan huolehtimisesta, mutta yleensä se kyllä istuu ihan pyllyllään ! :D noi kuvat on kaikki otettu peräkanaa.. :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤