torstai 21. marraskuuta 2013

Ensimmäinen (& extempore) höpöttelyvideo

Tosiaan, todellakin aika extempore video. Aloin vain tapojeni mukaan kuvata Jasperista jotakin ''turhaa'' videota, kunnes keskenkaiken aloinkin höpöttelemään. Enkä jaksanut alkaa leikkelemään, joten tossa alussa on aika noloa & ärsyttävää lällätystä, joka ei tiedosta joutuvansa muidenkin korvien kuin omieni ääreen... Niin ja tosiaan kuvasin tämän jo seitsemän aikaan AAMULLA, että anteeksi unisuudesta. Kaiken lisäksi mulla on nenäkin tukossa, että älkääpä välittäkö siitäkään. :-D

Mutta ehkä ihan hyvä vaan, että kuvasin ns. vahingossa ensimmäisen höpöttelyvideoni niin en kerennyt jännittämään tai panikoimaan sitä sen kummemmin. Tosin olisi ollut kyllä järkeä miettiä ensin mitä puhuu, koska näin jälkikäteen viisastuneena olisin kyllä keksinyt montakin puheenaihetta (ja asiaa). Mutta menköön nyt jos on mennäkseen! Tätä multa on ainakin paljon pyydetty & toivottu, jos ei ole sitten muuta hyvää koko asiassa. :')

Hävettää kyllä vähän julkaista edes koko videota, ja menetän varmaan kaikki mun lukijatkin (toivottavasti en). Kuulostan ärsyttävälle, nenä tukossa, puhun ilman päämäärää ja käytän paljon turhia välisanoja (kuten että, sitten, ja). Mutta eiköhän se ole ihan luonnollista, että ensimmäinen höpöttelyvideo hävettää ja nolottaa? Toivottavasti on normaalia, toivottavasti en ole ainoa, jota oma ääni ja puhe nolottaa.. Saa nyt nähdä poistuuko koko tekeles yhtä nopeasti kuin se tulikin...


Tässä vielä osoite, jos tuo video ei jostakin syystä toimi:  https://www.youtube.com/watch?v=0fPzLMtiFv0

Pitääkin sitten ensi kerralla (jos sellaista tulee?) kuvata oikealla kameralla, näkyä itsekin kuvassa, keksiä jutunjuurta, keskittyä siihen mitä puhuu-- ja mitähän vielä? Noh, onneksi ensimmäisen kerran ei tarvitsekaan olla niin täydellinen (missään asiassa). Tai näin mä nyt ainakin itselleni uskottelen, mutta kertokaahan toki mitä te ootte mieltä. Teenkö näitä enää ikinä? Älkää tuomitko kovasti vaan olkaahan armollisia & ennen kaikkea Kiitos jos jaksoitte katsoa.Video on kyllä aika pitkä, mutta toivottavasti edes joku jaksoi katsoa loppuun! En nyt ala sitä leikkelemään ja lyhentämään, koska koko videossa ollut muutenkaan mitään järkeä, joten en osaisi sitä oikein leikatakaan mistään välistä (eikä tarvitse siis kommentoida mitään, että ''ois saanut kyllä olla vähän lyhkäsempi'' kun tiedostan sen kyllä!).

Yritän palailla mahdollisimman nopeasti normaaliin postaustahtiini! Monta postausta luonnoksissa tai päässä suunniteltuina odottaakin jo viimeistelyjään. 

<3: meeri

6 kommenttia:

  1. Voi ihana Jasper!! :D Liikkuvassa kuvassa vielä söpömpi kuin valokuvassa.. Mitenhä jos livenä näkis..? :D Mukava näitä on katella kyl ja jaksaa suakin kuunnella ilmanmuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos & kiva kuulla!! :) <3 Oon kyllä samaa mieltä, että aina Jasperin söpöys ei pääse kuvissa niin hyvin esille. :( Ja usko pois, se on livenä vielä satabiljoonaa kertaa suloisempi ;)!

      Poista
  2. Nakkaan sulle haasteen! :) Käy tsekkaa:
    http://youcanchancetheworld.blogspot.fi/search/label/Haaste

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta!! :) Pitää heti kun vaan ehdin niin tarttua siihen. :)!

      Poista
  3. Melkeen itku tuli ku kuuli sun äänen!! :'')♥ jakso kuunnella ja kattoa, haluan pian kuunnella ihan livenäkin, ihana möörinen♥ ja japsu, voi että siinä on sitten hymyilevä pieni ja kaikki noi sen ilmeet ja eleet, ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana :') <3 Melkeen tuli itku kun luin näin ihanan kommentin ;)! Kiitos, molempien puolesta!! :) <3
      Ja pian saatkin (joudut) kuunnella!! :D <3

      Poista

Kiitos kommentista! ❤