lauantai 16. marraskuuta 2013

Operaatio: hiusten värjääminen 2 (lopputulos)

Tasan viikko sitten lauantaina värjäsin hiukset mooonen kuukauden tauon jälkeen. Mun hiukset olivat ihan järkyttävässä kunnossa, mutta oon iloinen, että kestin edes noin kauan niillä järkkyrumuusoksetushiuksilla.. Nimittäin yritän nyt (raskauden vuoksi ja muutenkin) hiukan pidentää värjäyskertojen välejä.. Sillä mun hiukset on nykyään niin surkeassa kunnossa: kiitos hiusvärit, suoristin, kuivaaja & hiuslakka.

Hiuslakasta oonkin luopunut jo kokonaan, mikä kävi ikään kuin vahingossa. Hiuslakka loppui enkä ole saanut aikaiseksi (=muistanut) ostaa uutta, ja nyt oonkin pärjännyt jo monta viikkoa ilman sitä. :-)
 Hiustenkuivaajan käyttöäkin olen huomattavasti vähentänyt, ja kuivaan hiuksiani vain jos käyn aamulla suihkussa ja olen menossa päivän mittaan johonkin. Tai melkeen aina kyllä kuivaan etuhiukset vaikka olisin kotona vaan, mutta muita hiuksia harvoin jaksan alkaa kuivaamaan..
 Hiuksia en suorista enää kuin ennen kuin lähden johonkin, enkä aina silloinkaan jaksa. Yleensä suoristan vain etuhiukset & hiukan edestä muutenkin. Joskus tietenkin jaksan ja haluan panostaa, ja silloin suoristan hiukset kunnolla. :)


Nyt kuitenkin tuli seinä vastaan, hävetti katsoa peiliin, hävetti käydä edes lenkillä saati sitten kaupassa. Pipo oli kova sana. Kaikki kuvat oli hiusten takia maailman rumimpia. Maailman kamalin tyvikasvu. Maailman kamalin värinmetelisoppa- miljoonaa eriväriä ja erisävyä...

Anteeksi meikittömistä kuvista (niin paitsi viimeisessä kuvassa meikkiäkin).

 ENNEN

 ENNEN (hyii mikä aamunaama XD)

HIUSVÄRI (Olisi pitänyt ostaa 2 purkkia!! Nimittäin väri meinasi aivan loppua kesken kaiken.... Ja hiuksista tuli aivan liian tummat, aivan mustat. Vaikka halusin tumman ruskeat, jotka olisivat olleet lähellä omaa sävyä. Olisi siis täytynyt ostaa 2 purkkia ja ainakin pari astetta vaaleampi sävy)

 ENNEN - JÄLKEEN

  ENNEN (Kattokaa nyt!! Tummanruskea tyvikasvu, punaista, mustaa, auringon polttamaa keltaista, oranssia....)

 JÄLKEEN


 Vielä muutama JÄLKEEN kuva kokonaisuudessaan:

 En sitten ole tehnyt mitään naamalla tai hiuksille /sorry.
Niin ja näissäkin kuvissa hiukset vielä hiukan märät.. :/

Itseni mielestä mun yleisilme muuttui aika reippaasti. Vaikkakin olisin halunnut vaaleampaa väriä!! :( Mutta kai se tästä taas haalistunee ajan ja pesujen kanssa.
 Mitäs te ootte mieltä? 

<3: meeri

8 kommenttia:

  1. Mun mielestä tosi hyvän värinen! :)

    Itelle tulee aina syksyn tullen kauhea hinku tummiin hiuksiin, sama juttu joka ikinen vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :)

      Nojoo vähän sama, ja kesällä sitten taas haluaa vaaleampaa :>!

      Poista
  2. No oli kyllä sekamelska!:D Noi tummanruskeat tuppaa aina menee iha melkee mustaks..:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne luonnossa tai PÄÄLTÄ ollut onneks noin sekavat kuiteskaan!! :D Ja onneks mulla on niin paksut hiukset ettei tota onneks ulospäin niin näkyny :') No jeps, meni kyllä!! -.-

      Poista
  3. sopii tosi hyvin sulle tuo uusi väri :)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää! Mä vissiin värjäsin tolla samalla mutta mustalla värillä ja nää on jo vaalentunut joten eiköhän nuokin vaalene! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)) Ja joo, on ne nyt jo aikalailla vaalentunut tässä parissa viikossa!! Itse asiassa paikoin vähän ''liikaakin'' haalistunut jo joistakin kohdin, mutta on nää silti nyt paremmat kuin sillo värjätessä :)!

      Poista

Kiitos kommentista! ❤