perjantai 1. marraskuuta 2013

Positiivinen perjantai

Rakkautta ontuoksukynttilät, joulukonvehtisuklaat, kauppareissut koko perheen voimin, nukkuva&tyytyväinen vauveli, uusia sukkia (XD), totaalisen puhdas koti, leffailta, oma mies, Jasperin uusi lelu, puolen vuoden odottelun jälkeen peili vihdoin seinässä kiinni.., huomiset sekä muut tulevat suunnitelmat, joulun lähestyminen, hyvä ruoka, kaapit täynnä ruokaa, uusi taulu, pienimies masussa

 Nuo suklaat ei ollut aivan yhtä hyviä miltä näytti.. Ihan ookoita, muttei mitään wautsiwau suklaita. (:(()

Ostin ton kynttilälautasenkin tänään. Meinasin jo vähän hiukan liikaa innostua ja vetää kärryt täyteen joulukoristeita; kuten kuusenpalloja sun muita.. Sain kuitenkin, onneksi, vielä hillittyä itseni ja tyydyin vain tohon lautaseen+noihin kyntttilöihin. 

Mitäs meille muuten näin perjantaina?

Jasper päätti tänään ruhtinaallisen komeasti aloittaa aamun jo neljän pintaan, ja siinä sitten äitillä oli vähän jaksamista. Silmät ristissä & pää meinasi räjähtää.. No jotenkin siitäkin onneksi selvittiin, vaikka silloin meinasin kyllä vaan nukahtaa pystyyn ja nukahtelinkin vähän. Ihana keskiraskauden väsymys. En kyllä ennen tätä raskautta tiennyt, että sellaista edes on..
Mutta eipä tuo Jasperin aamuherääminenkään niin haitannut, nyt kun kaikki hänen kiukkupuuskansa on kadonnut. Mä olin jo niin varma, että raasulla on joku korvatulehdus, varsinkin kuin edellisistäkään hampaista ikinä oireillut oikeastaan mitenkään. Mutta hampaista se kaikki pelkästään vissiin johtui kun oireet ovat nyt loppuneet kuin seinään!


Aamulla paistoin lättyjä & ahimittuamme lätyt naamaan, laitettiin itsemme kuntoon ja lähdettiin kolmistaan kaupoille. Ei mitään ihmeellistä, mun piti saada mm. puuteri ja deodorantti. Ostettiin Jasperille pikkulelu sekä käytiin ruokakaupassa. 
Kotona sitten äkkiä vähän siivosin, tai no vähän ja vähän. Innostuin hiukkasen ja pesin lattiatkin ja nyt on hyvä olla, kun koko koti on täysin puhdas! Mun mielestä vain on lainvastaista jopa poltella kynttilöitä edes semilikaisessa kodissa, hyhhyi! 
Jasper nukkuu yöunia & odotan Samia kotia paloasemalta. Katsotaan sitten leffa & aamulla suunnataan mummulaan.

 Hyvää yötä & hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. ;-)

<3: meeri

13 kommenttia:

  1. Huomaa kenen silmät poika on perinyt.. ;) Ihanan positiivinen postaus!

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin eilen laittaa jo jouluvalot parvekkeelle. :D ja joulupallot lasikulhossa on majaillu olkkarin pöydällä jo kuukauden. :DD Eiköhän ne kuukauden päästä voi jo viimestään laittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi! :D no mäki haluaisin laitella jo kaikkia valoja joka paikkaan! Viimestään kuukauden päästä ;) laita vaan jo ;)

      Poista
  3. Ihana toi kynttilälautanen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! XD Ihan halpa-hallista joku 2-5€ ! En muista tarkalleen, mutta halpa se oli ;)

      Poista
  4. Miekii kaupassa tänään ihastelin kaikkia joulujuttui... olin mun miehelle että tollanen me tarvitaan ja toi ja toi ja toikii ois kiva... mies sitten nappas mua kädestä ja sanoi että rakas nyt mennään ja jätät noi jouluhöpinät vielä kuukauden päähän !! Höh :( en siis saanu mitään joulujuttui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä :D! Mä olisin saanu jopa ostaa Samin puolesta, vaikka se sanoki eka " että en jaksais millää kantaa, selkä kipiä" (huijas) :D mut en sitte vielä viittiny kun pitää sit kunnolla miettiä kaikki värivalinnat yms ;) etten ostelis kovin paljon kaikkea turhaa.... :D

      Poista
    2. Että kyllä säki vielä ehdit niitä ostelemaan!! :p

      Poista
    3. Hahaha kovia noi miehet kyllä keksii tekosyitä ! :D menis nopsaa nyt tää synkkä marraskuu pois ja tulis joulukuu ni sittehän se joulufiilis tulee rytinällä ;) en malta odottaa! Danielin eka joulu vaikka eipä hän paljoakaan ymmärrä mutta äipälle iso juttu ! Onko sielki päin Suomea karsee ilma? Tääl Kouvolassa on niin harmaats ku olla ja vaa voi !:(

      Poista
    4. No älä muuta!! :D Samilla ei oikeen aina riitä ymmärrys mun ostohaluihin... :D No sanos muuta! Mäkin odotan aivan onneissani joulua, koristeluja, puhtautta, joulukuusta, ruokaa KAIKKEA mitä siihen kuuluu! :) Niin on täälläkin Jasperin ensimmäinen joulu, ja sama! Mulle suuri juttua mutta Jasper ei välttis oikeen vielä ymmärrä, paitsi mistä sitä tietää mitä se tässä vajaan parin kuukauden aikana oppiii ymmärtämään ;) Suuri juttu silti <3 Varmasti teilläkin :)

      No on kyllä.. Just eilen Samille tosta puhuin kun sato kaatamalla vettä.. Ei nyt periaattees kiire lumella, mutta ärsyttää toi rumuus, märkyys, kylmyys, pimeys :S! Ja jouluna sais kyllä olla sitten lunta, mieluusti jo paljon ennemmin vaikken mikään talvi ihminen ookkaan:)!

      Haha, toivottavasti ei tullut liian sekava kommentti kun en saanu yhtään rauhas keskittyä ja nyt on kamala kiire kun noi tos hoputtaa :D!

      Poista
  5. Kynttilät <3 Suklaa <3 :D

    Tärkeimmät koko postauksessa! :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤