torstai 22. elokuuta 2013

Lelukaari

Viime aikoina Jasper on saanut monta uutta juttua,  ja yksi niistä on tämä viihdyttävä lelukaari/puuhakaari/jumppalelu/tjms Hobby Hallista. Tämä oli tarjouksessa ja loppulinen hinta oli tasan 15e. Että, ei kovin kallis hupi :D Muistankin, että katselin tuota jo monta kuukautta sitten! Mutta silloin se vissiin oli niin paljon kalliimpi, että en raaskinut tilata (tuskin kuitenkaan kovin kallis ole ikinä ollut, oon vaan aika pihi kaiken tuollasen suhteen..). Ainakaan tähän hätään en enää löytänyt tätä tuotetta Hobby Hallin sivuilta..

Noiden roikkuvien lelujen pituutta voi säädellä, ja ne toimii samalla puruleluina. Lelu onkin tarkoitettu kokonaan yli puolivuotiaille. Jasper onkin tykännyt tuosta kovasti ja roikkuvat lelut ovat saaneet Jasperin jo nyt nauramaan monet kerrat :) Tuossa on kätevä 'kantokahva' ja tuote on mielestäni sopivan levyinen- kuitenkin sen verran leveä, ettei Jasperilla ole vaikeuksia kääntyä selältä mahalle jne. Jasper tykkääkin potkia ja huitoa täysiä liikkuvia leluja.

Yritin kovasti kysellä Jasperilta suoraan tuotearvostelua, mutta eipä hän raaskinut kuin naureskella :-D Tuon saa kätevästi sitterinkin luo viihdyttämään, että äippä saa vaikka kerran päivässä käydä rauhassa pisulla.. Että, me molemmat taidetaan todella tykätä tuosta- yksinkertaisuudestaan huolimatta!


Voi olla, että innostun heti perään kirjottamaan toisenkin postauksen, jos vaan netti sallii sen.... Huomenna ainakin ajattelin toteuttaa vihdoin postauksen niistä viime viikon vaateostoksista Jasperille :)!

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Hei! Ei varsinaisesti tähän postaukseen, mutta blogin alkuperäiseen tarkoitukseen liittyen - ajattelin että voisit arvostaa vertaistukea:
    http://www.inhimillinenturhamaisuus.com/2013/07/velaton-2013.html

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan!

      Kiitos vaan tsempeistä ja huolehtivaisuudesta/hienosta ajatuksesta, mutta mulla ei kyllä onneksi ole tuollaista ongelmaa! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤