torstai 22. elokuuta 2013

Meidän aamu

Jasper alkoi huutelemaan aamulla puoli kuuden aikoihin, nousin väsyneenä ylös- kävin antamassa tutin Japulle suuhun ja sanomassa huomenet, kiirehdin vessaan ja pesaisin hiukan omaa naamaani saadakseni silmäni auki ja kävelin keittöön lämmittämään maidon. Samalla huikkasin Jasperille 'äiti tulee pian'. Hain Jasperin sängystään ja istuin hänen kanssaan oman (mun ja Samin) sänkyni laidalle. Pelkkä yöpöydänlampun valo päällä. Riistin Jasperilta tutin suustaan, ja pienen sadasosasekunnin hetken itku meinasi tulla. Tuttipullo kuitenkin päätyi nopeasti pienen miehen suuhun, ja Jasperin itkuaikeet katosivat. Nyt maitoa söi nälkäinen, uninen, pieni, vauvani sylissäni. Minä nappasin kännykän käteeni ja selasin ajan kuluksi Internetin ihmeellistä maailmaa- pysyäkseni paremmin hereillä. Jasperilla pysyivät silmät koko syönnin ajan visusti kiinni, niin hanakasti, ettei hänen ripsistäänkään näkyneet kuin korkeintaan puolet pituudesta. Pullo tyhjeni melkein yhtä nopeaa kuin se oli täyttynytkin. Laitoin tyhjän tuttipullon yöpöydän reunalle. Sylissäni oli tyytyväinen pieni poika. Suukottelin ja halailin häntä hetken. Laskin kuitenkin Jasperin sängylleni, suurinpiirtein keskelle sänkyä. Jasper katsoi minua ja irvisti kauniisti- niin, että hampaatkin loistivat kauas. Annoin vielä muutaman pusun sekä tutin hänen suuhunsa, asettelin kolme tyynyä hänen vasemmalle puolelleen jottei hän pääsisi heti kääntymään mahalleen, peittelin hänet hellästi, sammutin yövalon ja hivuttauduin Jasperin oikealle puolelleen saman peiton alle.  Oli pimeää sekä hiljaista. Jasper kääntyi vasemmalle kyljelleen, laittoi pään mahdollisimman vinoon asentoon ja tuikkasi toisen kätösensä tyynyjen väliin. Jasper sulki silmänsä. Silittelin Jasperia, ja hänen pieni tuhinansa tuuditti minutkin uneen.

Parin tunnin päästä sitten heräsin siihen,  että Jasper oli kääntynyt mahalleen ja hän repi minua täysiä, sääliä tuntematta, vahingoniloinen virne naamallaan, hiuksistani.

Seuraavaa aamua odotellessa ;)


Ps. Olen muuten vajaa viikko sitten jo värjännyt hiukset punaisella ja saanut uudet ripsienpidennykset!! (Kummatkaan eivät esiinny kuvissa, tuona samaisena kuvauspäivänä kuitenkin sain molemmat)

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤