perjantai 23. elokuuta 2013

Pitkästä aikaa LIVEshoppailua

Vihdoin ja viimein!

Eli olin jo viime viikon tiistaina siskon kanssa vähän Seinäjoella shoppailemassa. Ja tietenkin pääosin silmät kiinnittyi vauvojen vaatteisiin.. Ostin myös itselleni kaksi perustoppia, valkoisen 3euron peplum-paidan(jonka huomasin kotona olevan jonkun toisen meikin peitossa..), muutaman hiusjutun, alushameen ja yhden ''ison'' mekon, joka on varmaan hyvä päälle myöhemmin raskautta. Samillekin ostin muutaman kivan paidan. Mutta en nyt jaksanut noita ''turhia'' juttuja kuvata, vaan keskityn kokonaan Jasperin vaatteisiin!

Muutaman kuvan olen ottanut kiireessä juuri ennen lähtöä (ja vaatteiden ensimmäistä käyttöä) ja muutamasta vaatteesta olen ottanut kuvat vasta pesukoneessa käynnin jälkeen. Että, laatu ja kuvan kauneus eivät aina kohtaa....

Ja kaikki vaatteet on siis Lindexistä ja KappAhlista :)

Ps. En edes ole varma onko tässä kaikki.. Nimittäin oon kuvannut jokaisen kuvan eriaikaan..


Nää on vissiin ehkä oikeasti shortsit, mutta Jasperille ne on nyt justiin sopivat housuina. Ehkä ensi kesänä ne on sitten shortsitshortsit, jos menee vyötäröstä päälle- nimittäin nyt ne on sopivat vyötäröltäki :) Mutta rakastuin näihin niin oli pakko ostaa :P


Ihana kesähaalari/yöhaalari. Tai meille tämä sopii yöhaalarinakin, koska Jasper on sellanenkin yöhikoilija, että välillä pitkät yövaatteet on ihan liikaa.. Ihana värikäs!


Nämä housut on niiiin <3 Ihan täydelliset pökät! Mutta kuvat on kyllä niin huonot, mutta eiköhän jokainen tajua millaiset nää housut ''oikeasti'' on :)


Rakkautta ensisilmäyksellä! Ehkä maailman paras paita!! :D (Btw, mun mielestä tuossa kuvassa on selvät viikset. Mutta sain käsityksen, että ainakin joku ajattelee, että ne ovat hiukset? ..)


Pelotti vähän ostaa koon puolesta. Jasperin pienimmät vaatteet ovat 74senttisiä. Kuitenkin ainakin kerran nämä vielä mahtuivat päälle ;)  Mutta oli kuitenkin helppo ostaa: oli niin halvat ja meille on tulossa toinen vauva, ja nämä sopivat hänelle kuitenkin- tuli sitten tyttö tai poika. 


Jasper the makkarakäsi on maailman suloisin tässä paidassa! Ja tää on justiin hyvä esimerkiksi ohuen farkkutakin alla, jonka alle ei voi laittaa pitkähihaistakaan.


Söpöt ''farkkulegginsit'', pirteän väriset! Päällä ei ole vielä ollut kertaakaan, enkä ole edes varma, että mahtuvatko edes koon puolesta. Mutta tässäkin sitten tulevalle vauvalle (luultavasti) vähänkäytetyt pökät!


Oli aivan pakko ostaa! Ihanaa kun on huppu ja kaikenlisäksi vielä todella halpa.


Oon täysin rakastunut näihin housuihin! Nää on ollut Jasperin päällä jo varmaan viisi kertaa :D Ja nämä kuvatkin on otettu pesun/3 käyttökerran jälkeen sekä huonossa valossa.


Mietin pitkään monen samankaltaisen pitkähihaisen bodyn kohdalla, että minkä niistä valitsen. Päätös syntyi tasantarkkaan ihanien kyynerpääpaikkojen ansiosta!


Ihana villapaita, talvella just hyvä! Tosin muuten tämä näyttää sopivan kokoiselta, mutta nuo hihat vaikuttavat hiukan liian pitkiltä. Saas nyt nähdä koska pääsee käyttöön/kokeiluun.

Että sellaisia! Ja kaikki varmaan huomasivat, että kiinnitän katseeni aina ensimmäiseksi aletuotteisiin. Haha. Mitäs piditte?

<3: meeri


4 kommenttia:

  1. hei! tää ei kuulu tän postauksen aiheesee mutta haluaisin kysyä (jos vaan haluat vastata) että oliko ensimmäinen raskaus suunniteltu? ajattelin vain ikääsi kun olet kovin nuori. toinen oli suunniteltu, tai niin minä ymmärsin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Ensimmäinen raskaus oli ihan yhtä suunniteltu ja toivottu kuin toinenkin. Eli ihan yhdessä mietittiin kauan, päätettiin, toivottiin ja ajateltiin yrittää kaikkemme. Tosin ajateltiin ''kokeilla'' eikä ottaa sitä kauheaa stressiä, mutta onneksemme tulinkin aikalailla heti raskaaksi joten en kyllä kerinnytkään stressata :D Ja vaikka oliskin ollu kuinka vahinko niin mulla ei olis mitään ongelmaa sitä myöntää, koska tiedän että Jasper olisi ollut ihan yhtä haluttu siltikin :-) Mutta en kyllä koe sitä millään tapaa oikeastaan edes mahdolliseksi että __mulle__ voisi käydä tuon sortin vahinko :)

      Poista
    2. en epäilekään ettei olisi haluttu:-) olet mahtava äiti! ja hienosti vastasit tähän vaikka olikin vähän henkilökohtainen kysymys:-) tsemppiä raskauteesi!

      Poista
    3. Kiitos, kiitos ja kiitos! :-)
      Enkä halunnut vastata pelkästään parilla sanalla ja yritin vastata mahdollisimman ''selvästi'', ettei kukaan ainakaan vetäisi siitä mitään turhia tai ennen kaikkea vääriä johtopäätöksiä.. Olen aika avoin kertomaan asioista, mutta sitten kyllä ärsyttää, jos ihan avoimesti kerron tuollaisesta henkilökohtaisesta asiasta ja kuulen jonkun väittävän, että meidän molemmat lapset olisivat jotakin vahinkolapsia tms yhtä ihanaa.

      Kiitos vielä kerran!

      Poista

Kiitos kommentista! ❤