torstai 29. elokuuta 2013

Pikapikaa ja kävelytuoli

Hellurei!!

Tällä viikolla mut on taas vallannut joku iiihana väsymys.. Enkä siis ole yksinkertaisesti jaksanut tulla kirjoittelemaan, vaikka olisinkin halunnut. Mun pitäisi nyt alkaa siivoamaan ihan hermona-pakko, ja nukutan tässä justiin Jasperia päikkäreille eli heilutan sen sitteriä. Joten ajattelin tulla nopsaa tekemään jonkun pikapikapostauksen, nyt kun on pakko tässä muutenkin istua hetki. Olisi niin paljon asioita ja juttuja mistä kirjoitella!! Pääsääntöinen idea onkin nyt lätkäistä taas edes muutama jo viikon takainen kuva.. Toivottavasti illalla löytyisi vähän aikaa, niin tulen sitten tekemään toisenkin postauksen. Nimittäin mulla on kyllä täksi päiväksi paljon sovittuja asioita.


Jasperille tuli silloin pari viikkoa sitten Hobby Hallista myös tuollainen kävelytuoli. Mistä mun on pitänyt väsätä oma postauksensa, mutta mikä on ylläripylläri jäänyt väsäilemättä. Ehkä teen sellaisen vielä. Mutta ajattelin silti jo laittaa näitä kuvia, nämä pari ekaa kuvaa onkin otettu heti kun tuoli on haettu postista ja Jasper istuu siinä ensimmäistä kertaa. Alussa oli aikamoinen etukeno (joka on kyllä vähäntenyt, mutta vieläkään Jappu ei osaa siinä kunnolla istua). Haha, Jasperin lempijuttu tuossa tuolissa onkin nuo nappulat- ja niiden laittaminen suuhunsa..... :D


Nämä kuvat onkin sitten toiselta ''käyttökerralta'' seuraavana päivänä, tuossa onkin vähän demostraatiota nappuloiden suuhun laitosta.. Kolmannellä käyttökerralla Jasper kuolasi nuo niin pahoin, että musiikki meni ihan sekaisin- laulut vinkuivat 10 kertaisella nopeutuksella.. Alkoi taas toimimaan kun Sami kuivatteli sen kuolasta.. :D


Vieläkään Jasper ei osaa siis istua siinä kokoaikaa täysin suorassa eikä osaa mennä sillä eteen- eikä taaksepäin. Jasper onkin ollut tuossa varmaan aivan korkeintaa 15kertaa, ja eikös tuossa ole suosituskin niin, että lyhyitä aikoja vaan saa olla kunnes osaa kunnolla istua. Eikä mulla ole mikään kiire (päinvastoin!!) saada Jasperia vielä oppimaan tuolla menoa saati sitten kävelemään. Ihanaa vain kun toinen on vielä niin pieni!! Hiljaa hyvä tulee ;-)


Äitin suloisin ja komein mies!! <3


Joskus kun mulla on tylsää, tai no rehellisesti sanottuna kun Jasper nukkuu ja en jaksa liikkua, niin koneella on ihan ok överimuokkailla kuvia.. Haha, ylempänä pari otosta siitä.


P.S. Tunsin toissapäivänä ensimmäistä kertaa varmastivarmasti kun pikkuvauva liikkui ja riehui masussa!! <3

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤