keskiviikko 21. elokuuta 2013

Muutama juttu

Mulla on oikeasti tätä kuvamateriaalia kerrankin todella runsaasti, joten ajattelin nyt tulla lätkäsemään edes osaa näistä kuvista ja kertoa samalla vaikka jotakin juttujakin tässä kuvien ohessa.

Tässä nyt olisi ensimmäisenä ne mainitsemani kaksi (turhaa) kuvaa Ähtärin Eläinpuistosta. Vettä siis satoi ihan koko ajan, lumileopardin luona oli sen verran iso katos, että Jasperiakin ''jaloiteltiin'' siinä hetkisen, joten nappasin nämä kuvat. Ja mitä ironiaa, kaikki muut eläimet liikkuivat koko ajan- mutta, tämä ainoa yksilö mistä otin kuvat niin nukkui..


Ostin salaa Samille nimipäivä&kuukausipäivä -lahjan, eli pleikkari 3:sen. Sami on pyytänyt multa sitä jo joululahjaksi, ja se ei oo itekään saanu aikaseksi ostettua sitä. Se kyllä yllätty ja oli aivan onneissaan- ihana tehdä toiselle hyvä mieli. Antaminen ja toisten saaminen hyvälle mielelle on maailman parhaimpia tunteita! Ja mua on peloteltu siitä, että tulisin katumaan ostostani :-D Mutta ihan hyvin on ainakin tähän asti toiminut, ja kiva, että silläkin on nyt edes oikeasti tekemistä reissussa (raahasi sen heti töihin mukaan...) ja kotonakin voin joskus hyvällä mielellä bloggailla, jos Jasper nukkuu ja Sami pelailee. Ja kuitenkin se olisi sen hankkinut jossakin vaiheessa, niin hyvä että mä ehdin ensin ;-)
Seuraavissa kuvissa Samppa pelaileekin taustalla... :D


Mun pitäisikin esitellä muutama Jasperillekin postissa saapunut jutska, yksi näistä onkin kuvissa vilahteleva ''lelukaari''. En nyt ainakaan muista sen oikeaa nimeä, eikä tule muutakaan järkevää nime mieleen. Mutta esittelen sen kunnolla omassa postauksessaan!

  
Nyt kun Samikin oli kotona melkein kaksi viikkoa, olin tosi onnellinen ihan yksinkertaisestakin syystä! Eli siis, ruoanlaitosta! Nimittäin, kun olen yksin viikot kotona tosi harvoin vaivaudun tekemään ''kunnon kotiruokaa'', mutta nyt tein onneissani joka päivä jotakin. Ja muutamaa ruokaa tein ihan ensimmäistäkin kertaa, ja onnistuin mielestäni ihan hyvin kaikessa. Tosin murekkeessa olisi voinut olla enemmän suolaa, mutta ennemmin liian vähän kuin liikaa! Mutta seuraavan kerran osaan laittaa oikean määrän ;) Kokkailin mm. lasagnea, perunamuusia ja jaulelihakastiketta (joka oli ihan maailman parasta!!), valkosipulikermaperunoita ja jauhelihamureketta, juustopastaa, perunoita ja pihviä, lämpösiä leipiä, lettuja jne. 


Jasper on muuten muutaman kerran jo peruutellut! Mutta eihän tässä kiire ole vielä mihinkään ;)

Seuraavaksi vielä kuvia Jasperin ensimmäisestä kurkunmaistelusta, heheh: 


Tänään on kyllä ollut ihanan aurinkoinen päivä! Toivottavasti kesä ei nyt vielä loppuisi vielä tähän(kään) päivään. Jappu on jo yöunilla, ja odottelen, että hän nukahtaa kunnolla- ja rupean tekemään sitten itselleni jotakin syötävää, kauhia nälkä nimittäin :D Suurin pudottaja -ohjelma on varmaan suurimmalle osalle motivaation lähteenä, mutta mulle se on jotekin kummasti paras ja sopivin hetki syömiseen.. Kröhöm.

Ps. Ajattelin ehkä olla hurja ja kirjoitella tänään vielä yhden postauksen, mulla olisi jotenkin nyt inspiraatiota toteutella näitä miljoonia ideoita ja ajatuksia päästäni.

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. mäkin tykkään tositosi paljon antaa lahjoja ja muuten vaan tonille. Ostaisin sille varmaa auton jos olis rahaa edes nii paljo xD joudun vielä rahattomaksi joskus^.^ ja toi on niiin ärsyttävää kun sulla on ihana mieli kun ostit plekkkarin samille ja sitten jotkut tulee sanomaan "jooo sä kyllä kadut tota ostosta vielä" varmaan niille itselleen on käyny niin että haluais heittää koko pleikkarin ikkunasta ulos mutta miks kaikille pitäis niin käydä..:D? Ja tuskimpa se niin hirveesti haittaa jos se siinä pelaa kun se on kuitenki sun kaa saman katon alla eikä omassa kotonaan huoneessa koko päivää.. näytä vaan ettet sä sitä kadu että ostit sen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Lotta! :)
      Ja joo, sama: mäki ostaisin sen auton Samille, jos olisin rikas, mutta kyllähän pienet jutut on niin ihania kans :) esimerkiksi on aina niin kiva ostaa jotaki vaatteita tai muita sellasia juttuja sampalle ku se ei kuitenkaa ite niitä oikee ikinä ostele jne! :)

      äläpä, mutta jotkut haluaa pilata toistenkin mielen jos itellään sattuu olemaan paha mieli.. Mutta emmä nyt tommosesta kuitenkaa ota itteeni, ja nimenomaan! Sanoit kyllä hyvin, ja en näe mitään syytä katua. Ennemmin katuisin jos samia ei kiinnostais ikinä eikä yhtään pelata eikä se tykkäis pelata jne, niin sitte vasta oliski ollu paska ostos :D!

      Poista

Kiitos kommentista! ❤