torstai 31. lokakuuta 2013

Hammaskiukku lähti kotimatkalle

Moikka! 

Tein pari päivää niin paljon töitä tuon linkitä blogisi- postauksen eteen, vaikka ei se varmaan päällepäin näykään. Mutta niin monta tuntia vietin sen parissa, että en ole oikein muuta kerinnyt tekemään ns. sillä omalla ajalla (eli kun Jasper on nukkunut päikkäreitä tai yöunta) ja olen valvonut blogien parissa niin sairaan myöhään, että päätinkin nyt pikapostailla & pitää sen jälkeen loppupäivän ''vapaata''.
 No ei nyt kuitenkaan mitään sen kummallisempaa ole suunnitelmissa; katson salkkareita rauhassa molemmilla silmillä, yritän järjeställä meidän pikkulomaa ainoana aukiolevana välilehtenä & menen aikaisemmin nukkumaan. 
  Mulla olisikin monenmonta suunnitelmaa ja luonnosta postauksia varten! Onneksi rakastan tehdä muistiinpanoja & listoja, muuten en tietäisi mihin kaikki ajatukset päästäni saisin ja ilman niitä räjähtäisin varmaan stressioireisiin.. :-D Kysymyspostauksen kysymyksiin alan ainakin vastailemaan viikonlopun aikana. :)





Mutta ei muuten mitään ihmeellistä oikeastaan, meille kuuluu ihan hyvää & Jasperin kiukuttelut on onneksi nyt oikeastaan loppunut taas täysin. Voin huokaista ja sanoa; poika on taas ihana, tyytyväinen & rauhallinen oma itsensä! Syykin on aikalailla selvä; vihdoinkin ylhäälle puhkesi etuhampit. Nyt hampaita löytyy siis jo 7kappaletta!  
Jasperin ikäistä kuvattaessa saisi kyllä olla aikamoinen säkä, jos onnistuisi saamaan ylähampaistakin kuvaa, sillä alahampaistakin on vaikea saada kuvia.. Vaikka Jasper nauraaröhöttääkin koko ajan, niin ei onnistu ei. Tai sitten kuvat on maailman ihanimpia; tärähtäneitä ja heilahtaneita...

 Tässä kuvassa kuitenkin näkyvät kaikki 3 alahampia. :)

<3: meeri


 

11 kommenttia:

  1. Meidän 8kk ikäisellä ei oo vielä yhtään hammasta! Ne mahtaa tullakin sitten kauhealla rytinällä ja HUUDOLLA.. Nyt on kyllä pari päivää kiukuteltukin melkoisesti, mutta taitaa vain flunssa harmittaa. Mutta hampaita odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi!! :D Hassua miten tulee niin eriaikaan :> Meillä taas Jasper on muutenkin niin rauhallinen jne ei itke ikinä, niin kaikki 5 ensimmäistä hammasta on tullut ihan huomaamatta, mutta nyt onkin sitte tuntunut olevan ''vähän'' känkkäränkkää..:D Ja hei! Jasperillakin oli just muutama päivä nuhaa ja heti sen jälkeen tuli nuo hampaat ;)

      Poista
  2. AAAAAAA toi vauvakirja on meilläkin <3 Mä aloin melkein raskausaikana itkemään kun löysin ton kirjan, meidän perheessä nimittäin kaikilla meillä lapsilla on toi sama vauvakirja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aijaa!! :D Mun mielestä toi oli taas vähän ns. huonompi kun millanen mulla itellä oli, sellanen iso jne:D Mistä noita sitten ''oikeasti'' saa? :D Kun äiti on tuon tuonu töistä, ne sielä (pankissa) sponssaa kaikkia tuotteitaan.... :D

      Poista
  3. Ai hellanlettas miten on suloinen pienokainen :')
    Heh, Kevin on pian 1v. 3kk ja hampaita peräti pyöreät nolla.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Kiitos <3 :>
      Voi apua! :D just mietin sekunnin tätä kirjottaessa, että oliskohan se edes mahdollista että yli 1vuotiaalla ei olis edes yhtä hammasta. :D No mut ei kai niillä kiire oo, mitä myöhemmin ne tulee niin sitä myöhemmin ne tippuu ;) Ehkä tyhmä kysymys, mutta miten Kevin sitten syö? Äläkä pidä mua idioottina, mutta siis pystyykö se sitten syömään kuitenkin ns. normaalisti :D

      Poista
    2. Juu harvemmassahan nää tapaukset on kellei vielä 1v:nä hampaita oo, mutta neuvolassa sanoi, ettei syytä panikoida, että hänel oli kerran yksi asiakas, joka oli 2v. eikä yhtään hammasta :D

      Ihan hyvä kysymys! Hänel on ikenet jo kovettunut niin paljon (sekin hidastaa taas lisää hampaiden tuloa tietty...) että saa haukattua, tai oikeastaan revittyä esim. leivästä palasia. Toki se on paljon haastavampaa, kuin jos olisi hampaita edes parit. Ruokaa syö ihan normaalisti, siinäkin vaan menee jauhamiseen hiukka enempi aikaa, kun ei hampaita ole, mutta onnistuu kyllä :)
      Eli tiivistetysti: Syö normaalisti, siihin kuluu vain enempi aikaa.

      Kiitos tästä kysymyksestä, sainkin siitä idean uuteen kirjotukseen ;)

      Poista
    3. Joo, kyllä varmasti vielä ehtii tulla!! En mä sitä epäillytkään. :)
      Voi raasu! Ja niinhän mä vähän ajattelinkin, mutta sitten kun taas miettii että jos itellä ei olis hampaita niin en varmaa osais syödä mitään.. :D mutta tietenkin aivan täysin erijuttu kun niitä hampaita ei oo viel ikinä ollutkaa. :)
      Hehe, kiva että mun tyhmyydestä oli jotaki hyötyäkin ;) Kuule tuu linkittämään mulle sun teksti sitte että varmasti luen sen sitte :)!

      Poista
    4. http://parempiayhdes.blogspot.fi/2013/11/hampaat-hampaattomuus.html

      Tuolla osotteella löytyypi :)

      Poista
    5. Meen kattomaan heti kun ehdin ! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤