maanantai 27. tammikuuta 2014

Maanantaisunnuntai, siis selvästi huono päivä

Tämä päivä on ollut yksi.. kirosana.
Tämä päivä on tuntunut kaikinpuolin sunnuntailta.
Tämä päivä on ollut niin väsyttävä & raskas.
Tämä päivä oli siis kirjaimellisesti maanantai. 

Samille tuli eilen illalla sitten se ihanainen mahatauti, ja Jasper ei saanut sitten enää unta kun isi ''vähän'' karjui vessanpöntölle yöllä.. Joten puoli kolmen jälkeen Jasper ei oikeastaan nukkunut (vaikka siihen asti nukkuikin kuin tukki!!) lainkaan, ja neljän jälkeen sitten luovutin ja nousin Jasperin kanssa ylös. Ja niin alkoi meidän aamu ja päivä! 
Vähän väliä kyllä yritin viedä väsynyttä Japsintoa unten maille, mutta ei siitä tullut mitään.. Ensimmäiset (ja päivän ainoat) päikkärit Jasper nukkuikin vasta yhden maissa. Reilun tunnin mittaiset. Silloin tämä mammakin nukkui. 
Aamujapsinto

Joten ennen ensimmäisiä päikkäreitä Jasper oli hereillä 10tuntia, mutta tosi väsyneenä. Yhdessä vaiheessakin Jasper istui tunnin mun kainalossa sohvalla, molemmissa käsissään kaukosäätimet ja vahtasi aneemisesti älypää-visaa. Siis sitä ''ohjelmaa'', missä ei tapahdu yhtään mitään. Noh, mutta Jasper kuitenkin jostakin syystä tykkäsi siitä ja torkahteli siinä samalla suloisesti. :-D

Selfiehyi

Lisäksi mulla on ollut tänään kirjaimellisesti ihan kamala olo. Jalat olivat heti '' meidän aamusta'' asti todella turvonneita, varsinkin toinen jalka. Mun sormetkin on kuin kesän ensimmäiset makkarat ja facekin paisunut kuin pullataikina. Sekä mun naamakin on yhtäkkiä alkanut eilisestä asti (taas alkuraskauden jälkeen) kukkimaan kuin kukkaketo. Hyi. Miten itseinho voi olla näin huipussaan? 

Iloinen iltajapsinto


Huomenna ajattelin tehdä taas raskauksien välisiä masuvertailuja. 

Niin ja totta tosiaan! Muutama kymmenen lukijaa sitten, lupailinkin että jos 75 rekisteröitynyttä lukijaa (<3) tulee täyteen niin järjestän jonkun kivan yllärin! Nythän oon saanut jo pari lukijaa vaaditun ylitsekin, joten tämän yllärin ajattelinkin julkistaa teille ensi sunnuntaina. :-) 


<3: meeri

Toivottavasti teillä muilla oli parempi maanantai! 

4 kommenttia:

  1. Kaikki maanantait on enemmän tai vähemmän perseestä =D onneks huomenna on jo tiistai =) Tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :D Mulla onneks on yleensä maanantait niitä vähemmän persepäiviä, mutta aina ei voi voittaa. ;) Kiitos! :>

      Poista
  2. Onks sun verenpaineet ok? Itsellähän yllätti raskausmyrkytys oireena pelkkä turvotus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verenpaineet on OK.. Mutta turvotus on ihan kammottava, ja kutinaakin on alkanut nyt esiintymään.. Sekä maksa-arvot on päin peetä, että kai mullakin se tässä vielä todetaan virallisesti.. :/ Mitenkäs sun raskaus sitten päättyi tai millä viikoilla yms??

      Poista

Kiitos kommentista! ❤