torstai 2. tammikuuta 2014

Tasan 2kk ja masuvertailua

Härrekuuut! Enää tasan 2 kuukautta laskettuun aikaan, ja en voi käsittää mihin kaikki aika on kadonnut?! Nyt pitäisi jo alkaa ahkerasti järjestelemään kaikkea vauvaa varten.. Jasperillakin olisi reilun kuukauden päästä jo 1-vuotis synttärit! 

En ole tainnut tehdä yhtäkään masuvertailukuvaa edellisestä ja nykyisestä raskaudesta? 
Mutta nyt päätin tehdä tämän päivän kuvista ja muutamasta Jasperin odotusaikaisesta kuvasta. Näitä pitäisi tehdä useammin! Harmittaa, kun en Jasperia odottaessa ottanut paljon kunnollisia masumasu-kuvia, vaan enemmänkin sellaisia minä raskaana-kuvia.. Enkä myöskään niihin vähäisiin ''masukuviin'' ole merkannut mitään raskausviikkoja tai mitään.. Mikä myös harmittaa.

Ajattelin kuitenkin loppuraskauden ajan vertailla masua ahkerasti, kaikkiin mahdollisiin Jasperin odotusaikaisiin kuviin!  

(Ps. Mitä ihmettä näiden kuvien laadulle tapahtui lisäämisen jälkeen?!?!?)

Eikä! Tuli muuten hiukan ikävä hiustenpidennyksiä (= niiden käyttämistä), ja taitaakin olla, että viikonloppuna repäisen ja laitan ne päähän pitkästä aikaa! Tai sitten en, jos en jaksa niin en jaksa stressata tollasesta.

Ahaha, ei muuten ole maailman helpoin juttu ottaa kuvia, kun taaperon alku pyörii jaloissa.. Jasper syö aina kun mahdollista noita mun housun naruja....

Painoeroa on oikeastaan tasan kymmenen kiloa, niin kuin oli raskauksien alettuakin..

Sf-mitta oli samoilla raskausviikoilla
nyt: 29cm
Jasperia odottaessa: 27cm

Mun ja Samin yhteiskuvat on otettu, kun oltiin Nokian Edenissä 15.-16.12.2012 kylpylöimässä. Alle 2 kuukautta oli siis jo silloin laskettuun aikaan, mutta hyvin jakselin! Tuona aikana mulla alkoi muuten mahdoton hammassärky, ja en pystynyt juurikaan syömään mitään.. Olin edellisen yön valvonut kokonaan sohvalla itkien! 

<3: meeri

1 kommentti:

Kiitos kommentista! ❤