maanantai 20. tammikuuta 2014

TOP 3 Musiikki

...BY Jasper!

Ja ehkä periaatteessa myös vähän by tämä mammakin, koska mä kuuntelen tasan sitä musiikkia mitä Jasperkin kuuntelee & parhaimman mielen ne laulut saa mulle mitkä saa Jasperinkin iloiseksi. :-D

Jasperin tanssijalan saa kyllä vipattamaan nykyään melkein mikä laulu vain! Yksi parhaimmista mainoksista on ostos-tv:n tvins.com tunnari! Se saa Jasperin aina naatalin auringoksi ja Jasper juoksee mistä vain nopeasti tv:n ääreen jos se sattuu tulemaan. :')


Jasper tanssii nykyään seisoessaan, konttiessaan, istuessaan, maatessaan, syödessään ja ihan mitä vain tehdessään!
 Illalla vähän naurettiin Jasperille kun tuli hänen lemppari 1 laulu justiin radiosta kun oltiin vaihdettu yövaatteet yms. ja Jasper oli tosi väsynyt ja mammi vaan selällään lattialla.. Jasper nimittäin siinäkin tanssi samalla niin raasusti jalkojaan hytkyttämällä. :D

Tänään Jasu sitten just kontti kun alkoi yksi hyvä biisi ja sitten tanssi niin että vasemman puolen käsi sekä vasemman puolen jalka oli maassa & oikean puolen raajoilla hytkytti menemään.. Haha, Jasperista on kuoriutunut kunnon pilehile! Pitääpä joskus taas kuvailla Jasperista tanssivideoita. 

TOP 3:

TOP 2:

TOP 1: 


Tuo favorite1 oli varmaan eka biisi ikinä, mille Jasper tanssi kunnollakunnolla! Ja top3 on sitten varmaan tarpeeksi lähellä tota lemppari kappaletta niin sekin on ihan huippu!
Top2:seen Jasper rakastui siis siitä mainoksesta. Aina kun se lyhyt pätkä tuli telkkarista, Jasper oli yhtä hymyä ja naurua! Nykyään mun pitää sitten laittaa tota laulua sille youtubesta harvasen kerta. 

Onkos teidän vauvoilla/taaperoilla jotakin ehdottomia lempi tanssi- ja laulubiisejä? Millaisesta musiikista teidän pikkuiset tykkäävät?

<3: meeri 

6 kommenttia:

  1. Heeh, Alisa bailaa ihan sekona aina kun isänsä laittaa soimaan Petri Nygårdin Käki-biisin :'DD Pienempänä rauhottu aina kun kuulu Robinin Frontside Ollie-Finnish Bootleg Crew Remix :D

    VastaaPoista
  2. Kevin tietty kuuntelee sitä mitä minä laitan soimaan, ja kaikki musiikki saa kyllä tanssijalan herralla vipattamaan, jos vaan fiilis on oikea eikä ole hoppu muihin puuhiin! =)
    Mutta joulun alla pyöri tv:ssä se mainos missä ne jaffa-pallot laulo jotain (joulu?)laulua, en vaan muista mitä, mutta se, aina kun se tuli telkusta niin kaikki homma keskeytyi olipa mikä puuha vaan menossa, oli pakko rynniä äkkiä tv:n eteen ja hymyillä ja toljotti koko sen mainoksen, sitten kun se loppu niin jatkui taas ne puuhat mitä oli tekemässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että!! :D Jasperkin RAKASTI just sitä mainosta! Kun se pikkunen jaffapallo alko laulamaan niin Jasper oli ihan onneissaan!! :-D <3

      Poista
  3. Meillä on lemppari se ylviksen the fox :D tai oikeestaan toi lapsi tanssii kaikelle muulle musiikille paitsi lasten kappaleille xD tai toki jotkut harvat saa tanssimaan, mut pienempänä ku laitoin jonku lasten kappaleen soimaan ni tuli vaan raivo :D en nää kännyllä nyt näitä teijän lemppareita, pitää koneella huomenna kattoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyi _mä_ vihaan sitä laulua, mutta Jasperkin ihan tykkää siitä mainoksesta (ylvis show vai mikä lie).. Ja sama!! Jasperkaan ei oo ainakaan vielä pahemmin innostunut lastenlauluista, tykkää kyllä jos tempo on tarpeeks railakas jne. ;)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤