keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja 3kk-neuvola!






Maanantaina mun sisko tuli tänne ja katteltiin Suomen peli ja syötiin poppareita. Suomella oli vaikeuksia Ranskaakin vastaan, lol. Ei voi muuta sanoa. Onneksi kuitenkin voitti!! Verna jäi sitten yöksi, mikä ei kyllä yhtään haitannu, varsinkaan kun se Samikin on sielä reissussa.. :( Eilen äiti tuli sitten hetkeksi töistä päin kattomaan Jasperia, niin mä kävin äkkiä kaupassa. Kun tulin kaupasta niin lähdin Jasperin kanssa pihalle, oli kyllä niin ihana sää! Aurinko paistoi ja oli lämmin- olisin vaan halunnut kävellä ja kävellä, mutta en sitten viittinyt ettei Jasperin unirytmi menisi niin sekaisin, koska kellokin oli jo sen verran paljon..



Tänään me sitten käpsyteltiin ihanassa auringonpaisteessa Jasperin kanssa vaunuilla neuvolaan! 3kuukautis neuvola oli siis tänään, ja Jasper ei saanut kyllä muuta kuin kehuja! Ihmettelivät mm. sitä että kuinka Jasper voi nukkua niin hyvin yöt ja joka kerta jaksavat ihmetellä myös todella hyvänlaatuista ihoa! Ja tietenkin sai myös sen rokotteen, siitä raasu ei kyllä yhtään tykännyt. :( Meinasi kyllä äitiltäkin päästä itku, kun Jasper oli niin surullinen ja raasu. Pää punaisena huusi kurkkusuorana hetken. Onneksi sitten rauhottui, ja sen jälkeen onkin ollut ihan normaalisti, eikä ainakaan vielä ole noussut lämpö tai mitään. Eikä toivottavasti nousekaan, ja Jasper on jo yöunilla. Painoa oli poitsulla 6625, pituutta 61,2cm ja päänympärys oli 40,5cm. Hyvin kasvaa ja painonnousukin oli vähän tasaantunutkin, sillä pituutta oli tullut noin paljon lisää. (2kk neuvola mitat: 5750g, 57,6cm, 39,0cm) Jasperin Neuvolakorttiin neuvolantäti kirjoitti näin: '' Hyvin kasvaa. Nan-maitoa n. 180ml/kerta, n. 1300ml/pv. Yöt nukkuu 10h. Seuraa katseella. Juttelee vastavuoroisesti. Kääntyy vatsalta selälle. Hymyilee. Nauraa. Vierastaa. Rota 2, Synflorix 1. Jäntevä, kaikinpuolin hyvin kehittynyt poika. ''


Neuvolan jälkeen Jasper nukkui vaunuissa pihalla pari tuntia, sillä välin äiskä siivosi ja sitten Jasperin ihana kummitäti-Jenna tuli meille. Jutskailtiin vaan ja nautittiin auringosta. Meidän terassille paistaan niin polttavan kuuma ilta-aurinko. Ihanaa. Terassin aidan takana on kuitenkin sen verran varjoa, että Jasperkin oli tänään ensimmäistä kertaa pihalla sitterissä! Ja kyllä niin tykkäsi, siinä vähän nukahteli, kunnes tultiin sisälle syömään ja sitten kulta meni yöunille. Toivottavasti nämä hyvät säät nyt jatkuisi vielä, vaikka huomiseksi onkin vissiin luvattu sadetta. Mutta onhan siinä vesisateessakin hyvät puolensa-luonto vihreytyy ja kukat alkavat kukkimaan. Pian se kesä on täällä! Ja nurmikonleikkaaminen..


KATTOKAA SEN RIPSIÄ. M-Ä E-N K-E-S-T-Ä <3


Tässä mä nyt odottelen, että jääkiekko alkaisi!! Jännittää, onneksi meillä muuten näkyy tuo MAXsport, niin saa katsoa peliä Mertarannan selostukella. Parasta. :) Huono puoli tässä on vaan se, että taas mun nukkumaanmeno venyy... Noh, ei se mitään. Ja huomenna ihanimmistaihanin Anni tulee huoltamaan mun kuolleita ripsienpidennyksiä! On kyllä valtava ikävä Samia, mutta onneksi nämä päivät menee touhutessa kuitenkin suhteellisen nopeasti, ja illalakin saan katsella aina jääkiekkoa, ja yrittää keskittyä siihen eikä ikävään.

<3: meeri

4 kommenttia:

  1. haha harmi että on poika, kun noin hienot ripsetkin ;)ei vaiskaa mun mielestä on yli söpön näköstä kun pojilla on pitkät ripset :)

    VastaaPoista
  2. Hah, mun mielestä just kiva, että justiin pojalla on, kun pojat nyt ei oikeen 'voi' varmaan ripsaria tai pidennyksiä laitella ;) Vaikka kyllähän tuollaset itellekin kelpais....

    VastaaPoista
  3. V A U mitkä ripset! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤