sunnuntai 5. toukokuuta 2013

tuparit

Perjantaina siivoiltiin kunnolla ja järjesteltiin loputkin keskeneräiset jutut paikoilleen. Äiti tuli töistä päin hakemaan Jasperin sinne yökylään. Sitten kun mummu ja Jappu oli lähtenyt, kävästiin Samin kanssa suihkussa ja laitettiin ittemme piletyskuntoon. Tai no, mä laitoin itteni ja sen jälkeen lähdettiin kauppaan ostamaan purtavaa, juomia ja booli-tarvikkeet. Illalla meillä siis oli tuparit ja kisakatsomo pystyssä. Edellisessä kämpässähän ei vietetty minkäänlaisia tupareita tai pirskeitä, olinhan raskaana jo silloin kun sinne muutettiin. :-)

Ilta oli kyllä tosi hauska, virkistävä ja muutenkin kaikinpuolin onnistunut. Ihania kavereita oli paljon ja melkein kaikki ketä pyysinkin onneksi pääsivät. :) Boolikin oli onnistunut ja kaikki tuntukin tykkäävän siitä tosi paljon, kieltämättä se oli kyllä hyvää eikä mitenkään liian pirullista. Se taiskin olla ensimmäinen mun väsäämä kunnon booli ja uskallan kyllä tämän perusteella tehdä toistekin.

Kuvia illasta löytyy paljon, joku melkeen 200, mutta harva on julkaisukelponen... Johtuu varmaan siitäkin, että ensimmäinen kuva on otettu joskus puolen yön aikaan. Oonkin nauranu itteni kipeeksi, muutamalle ihanalle ilmeelle tai tilanteelle.. :D

Pelikin taisi päättya jännittävän onnellisesti ja Suomi voitti. Meillä oli kyllä mahtava fiilis ja eläytyminen peliin! Vaikka oonkin hullu kiekkofani, niin mäkin vaan odotin pelin loppua ja alkavaa musiikkia. Eipä siinä sitten mitään ihmeellistä tehty, pojat kävivät saunassa ja mä menin nukkumaan joskus puoli viideltä. Juuso ja Toni jäi sitten vielä viimesimpänä hereille. Ilta oli musiikkia, naurua, juomista, herkkuja, jääkiekkoa, laulua, tanssia, juttelua, haleja, iloa, vitsejä, fiiliksiä.

Aamulla olokin oli sitten sen mukainen, heräsin kymmeneltä ensimmäisen kerran ja meinasin kyllä kuolla. Vuodessakaan ei kyllä kerennyt tulemaan yhtään ikävä sitä seuraavan päivän krapulaa ja pääkipua.. Onneksi sitten nukahdin uudestaan ja heräsin kahdelta ja olo oli jo paljon parempi! Minkäänlaista morkkista ei onneksi ollut mistään ja sen takia siltikin oli ihan hyvä fiilis aamulla. Sotku kyllä oli aika kamala- Sami ja Tonikin sitten heräsivät ja siivottiin kolmistaan kämppä entiselleen. Isä haki sitten Samin tästä Kauhajärvelle ja jäin tänne yksin sitten hetkeksi löhöilemään, kunnes mun miekkoset sitten tulivat kotiin. Jasperia mulla oli kyllä kova ikävä, ja olin kyllä maailman onnellisin kun minun hymyilevä, ihana, rakkain poitsuni tuli kotiin. :) Jasper oli taas tietenkin ollut tosi kiltisti ja nukkunut hyvin. Tänään sitten vielä lisää Jasperista juttua ja muita kuulumisia.


fiiiia <3

antakaa mun kaikki kestää.... :DD


rakkaani <3






HAHA.


<3: meeri



2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ❤