maanantai 13. toukokuuta 2013

Kuvapläjäys


Tekasinpas tuossa sitten uuden bannerinkin, edellinen oli niin ajattelematon ja onhan tämäkin hyvin yksinkertainen- mutta sellainen mä haluan sen olevankin, ja tämä kuitenkin on enemmän mun näköinen kuin edellinen. Tein tästä tahallani hieman lapsenomaisen, joka kertookin siitä että suurin syy kirjoitteluuni on pieni, rakkain poikani sekä siitä että ei kaikkea kannata aina ottaakaan niin vakavasti! Mutta ehkä mä vielä joskus suunnittelen jonkun kunnollisen, tähän olen kuitenkin itse tällä hetkellä ihan tyytyväinen. Saatte tietenkin antaa vinkkejä tai kertoa omia mielipiteitänne, jos tahdotte! :)




 Jasper on ihan hulluna jääkiekkoon, ollaan jo aika varmoja, että poitsusta tulee jääkiekkoilija. :D Meillä onkin ollut nyt siitä asti kun MM-kisat alkoi, niin aina MAXsport kanava päällä, ja sieltä tulee 24/7 jotakin jääkiekkoon liittyvää. Jasper tykkää niin paljon! Kai se johtuu vaan siitäkin, että siinä on ''valkoinen tausta'' jolla liikkuu nopeasti edestakaisin pieniä, erivärisiä hahmoja? Tai niin minä sen päättelin hienosti. :D


Mun ei varmaan tarvitse sanoa muuta kuin: mulla on maailman ihanin ja raasuin miekkonen. Sydämeni valittu









pömppömassu



Meillä oli pienet ''kuvaukset'' tänään Jasperin kanssa, kuvattavana tietenkin oli se komeampi tapaus: pömppömahainen ja makkarasorminen söpöliini-ilopilleri. Membersiltä tulleet housut sekä Lasten Rintamäestä ostettu paita olivat molemmat ensimmäistä kertaa käytössä. Huom. tuo paitakin on kokoa 80cm ja housut 74cm. Iso poika? Pituutta kyllä oli muutama päivä sitten vain 61,2cm. Ja kyllähän noissa vaatteissa tuntukin olevan siinä pituudessa kasvuvaraa vielä reilusti.



 Jasperin mummu, eli mun äiti, kävi tänään aamulla ennen töihin menoaan, ja toi Jasperille uuden t-paita bodyn. Jeei, noita me tarvitaankin, varsinkin kun kesä kuumottelee koko ajan enemmän ja enemmän niskaan! Pitkähihaisia bodyja kyllä pursuaa joka kaappi ja lipasto, mutta melkein kaikki t-paita bodyt ovat jo löytäneet tiensä varastoon jäädessään pieniksi.



Halusin vaihtelua naamavärkkiini, ja sainkin sitä soppelisti leikkaamalla taas etuhiukset. Pieni muutos tuo kyllä aina vähän piristystä, ja edelliset hiukset olivatkin mielestäni jo niin pitkät edestä, että niitä ei saanut oikiasti mitenkään järkevästi edes sivuun naamalta.. Huonoja kuvija, mutta pointti näkyy. Mitäs mieltä te olette?


Raasu muuten rääpäisi itseään eilen nenukkiin, mutta onneksi nuo pikkuhaavat kuitenkin korjaantuvat suhteellisen nopeasti ja eivätköhän ne kuulu välillä jokaisen pikkukaiffarin elämään.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


<3:meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤