keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Video

Tykkään nykyään kuvailla Jasperia videolle, koska hän vaan aina juttelee niin hauskoja, naureskelee tai muuten vaan on niin hassuna. Ja ihan senkin takia, että voin näyttää niitä sitten Samille kun se tulee kotiin. Eilenkin ja tänään aamulla kuvasin Jasperista pitkät videot, niitä pitäisi aika paljon muokata/lyhentään, että viittisin laittaa niitä tänne, koska mäkin höpöttelen niissä aivan mitä sattuu.. :D Ajattelin laittaa tämän yhden viikon verran vanhan videon nyt tänne.

Jasper on aina herätessään yhtä hymyä ja naurua vaan! Hän on kyllä niin suloinen tapaus herätessään. Aamullahan aina herään sitten siihen kun Jasper tuhisee, muhisee, puhisee, ääntelee sängyssään - Jasper ei oikeastaan ikinä itke aamulla! Vaikka Jasper nukkuukin omassa huoneessaan, eikä meillä ole yöllä edes itkuhälytintä käytössä, niin herään silti tosi helposti ja poitsu kyllä tietää sen. :)

Vaikka mä olisin nukkunut tosi huonosti yön, niin aina se aamuinen tapaaminen Jasperin kanssa on niin ihana. Sielä se sängyssä tuijottelee mobiilin leluja tai omia käsiään, tai sitten kääntelee sielä päätänsä silmät kiinni. Yleensä Jasperilla on silmät kiinni kun menen sinne, sitten sanon jotakin ja Jasperin kulmat menevät kurttuun ja sitten hän aukaisee silmänsä. Heti kun Jasperin silmät kohtaa mun naaman, niin poitsu repeää täysiä nauramaan ja hymyilemään! Se on kyllä aina yhtä ihanaa ja koskettavaa. :)


JASPER HERÄÄ

Tuossa videollakin vähän näkyy, millainen poitsu on herätessään. :-D (tuossa  tosin nukahtaa vielä, ja tuota kestää normaalisti ainakin kymmenen minuuttia/siihen asti että saa ruokaa, mutta kuitenkin pointti on sama)

<3: meeri

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ❤